MSSB Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ειχα ανοιχτο το task manager για να δω κατι και τυχαια ειδα οτι ο mozilla κανει χρηση 90κατι τοις εκατο της cpu μου,ειναι δυνατον;Ειναι φυσιολογικο η κατι καταλαβαινω εγω λαθος;Ο chrome απο την αλλη,εχει πολυ μικροτερες απαιτησεις.Adblock. Αν το έχεις, delete. Βάζεις ublock. επισης αμα βαλω τον flash απο το επισημο site πειραζει; αφου απο πανω θα περασει παλιΚανένα πρόβλημα.
Lecter D Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 95% έχεις mining malware . Δεν υπάρχει περίπτωση να στρεσάρετε τόσο πολύ το cpu από broswer .
vagelis81 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.Επανεγκατεστησα σημερα το mozilla και τωρα που εχω ανοιξει το Task manager βλεπω οτι απασχολει το cpu γυρω στο 1,5 %.Δε ξερω τι εφταιγε παντως πληροφοριακα απεγκατεστησα και κατι ακυρα που ειχαν κατσει στο pc οπως war thunder,avast on line και κατι αλλα (δε τα θυμαμαι ).Οποτε ολα καλα τωρα.Σας ευχαριστω πολυ ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα