Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα ανοιχτο το task manager για να δω κατι και τυχαια ειδα οτι ο mozilla κανει χρηση 90κατι τοις εκατο της cpu μου,ειναι δυνατον;Ειναι φυσιολογικο η κατι καταλαβαινω εγω λαθος;Ο chrome απο την αλλη,εχει πολυ μικροτερες απαιτησεις.

Δημοσ.

το κατεβασα .δεν ειδα κατι διαφορετικο.για τη cpu μιλαμε,ναι.δε μου δημιουργει προβλημα το συγκεκριμενο θεμα απλα μου κανει εντυπωση

Δημοσ.

το κατεβασα .δεν ειδα κατι διαφορετικο.για τη cpu μιλαμε,ναι.δε μου δημιουργει προβλημα το συγκεκριμενο θεμα απλα μου κανει εντυπωση

Λογικά ήθελε να σε ρωτήσει τι cpu έχεις και το σκότωσε λίγο.

Τι cpu έχεις; Γενικά πες μας τι έχει το pc πάνω..

• Like 2
Δημοσ.

Μήπως έχεις κανένα addon που δημιουργεί πρόβλημα;

Δοκίμασες να ανοίξεις τον Mozilla σε ασφαλή λειτουργία; (πατάς κρατημένο το shift πριν ανοίξεις τον mozilla και μετά επιλέγεις εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία)

Δημοσ.

Το εκανα μολις και οντως κανει πολυ μικροτερη χρηση του cpu.Το θεμα ειναι οτι σε αλλα forum (ξενα) διαβασα για την ιδια ακριβως περιπτωση οποτε μαλλον τοσο χρειαζεται ο firefox για να δουλεψει

Δημοσ.

Εγώ σε λάπτοπ με i5, 4gb ram και 10άρια ο ff με αρκετά πρόσθετα και insomnia, yt, fb και kongregate ανοιχτά δεν ξεπερνάει το 15% συνολικά.

Δημοσ.

Το εκανα μολις και οντως κανει πολυ μικροτερη χρηση του cpu.Το θεμα ειναι οτι σε αλλα forum (ξενα) διαβασα για την ιδια ακριβως περιπτωση οποτε μαλλον τοσο χρειαζεται ο firefox για να δουλεψει

κανε ελεγχο αν το electrolycis ειναι ενεργοποιημενο

Δημοσ.

Ειχα ανοιχτο το task manager για να δω κατι και τυχαια ειδα οτι ο mozilla κανει χρηση 90κατι τοις εκατο της cpu μου,ειναι δυνατον;Ειναι φυσιολογικο η κατι καταλαβαινω εγω λαθος;Ο chrome απο την αλλη,εχει πολυ μικροτερες απαιτησεις.

Μέχρι 60% φτάνει σε έμενα ο επεξεργαστής  και γενικά οι τελευταίες εκδόσεις δεν είναι καλές επίσης και την ραμ την φτάνει καμιά φορά στο όριο 

Δημοσ.

Αν σου το κανει σε διαφορα sites εχεις προβλημα.

Κανε update flash player (for firefox)

λες να φτιάξει; νομίζω ναι εκεί πέρα ανεβαίνει πάρα πολύ, την άλλη φορά η ραμ έφτασε στο 100% και έβγαζε γραμμές στο βίντεο λεω παει η κάρτα γραφικών  επισης αμα βαλω τον flash απο το επισημο site πειραζει; αφου απο πανω θα περασει παλι 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...