Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά το έχω στο usb του pc πάνω από 10 ώρες και δε λέει να σβήσει το κόκκινο λαμπάκι. Σε 4 ώρες δε φορτίζει πλήρως και σβήνει και το λαμπάκι υποτίθεται;

φιλε λειτουργησε πριν πας να το φορτισεις? σεμενα 1 απο τα 2 που πηρα . δεν ανοιξε ποτε,ειπα ειναι μπαταρια.το εχω στο ρευμα 4-5 ωρες με αναμμενο κοκκινο λαμπακι . αλλα και παλι δεν ανοιγει..ελλατωματικα τα βλεπω οποτε

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα το αγόρασα και εγώ αρκετά τίμιο θα έλεγα για γκαρσονιέρα. Ερώτηση τώρα το έβαλα να φορτίσει και μέσω ενός φορτιστή samsung και άναψε το λαμπάκι κανονικά..μπορω δλδ να το φορτίζω και μέσω φορτιστη κινητού η υποχρεωτικά στον υπολογιστή? Επίσης ταυτόχρονη μουσική και φορτιση είναι όντως επικίνδυνη? Υ.γ.σαν power bank για s7 edge δεν βλεπω να λειτουργεί.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ και για ομιλία και δεν έχω κανένα παράπονο. Με ακούν πεντακάθαρα.

Το λευκό νομίζω ότι είναι πιο όμορφο από το μαύρο.

Με το τηλέφωνο δεν ακούγονταν καλά, θα δω και το σκυπε.

Σήμερα φόρτιση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πήρα και είναι καλό! Έχει πολύ καλό ήχο, (εννοείται για 8,9 ευρώ που κοστίζει).

Συγκριτικά με το Sweex SP101 Go που χρησιμοποιώ σαν φορητό ηχείο για αρκετά χρόνια, (είναι ένα μικρό soundbar 2.1, μόνο usb ή/και με ΑΑ μπαταρίες), το V7 παίζει πολύ καλύτερα.

https://www.amazon.co.uk/Sweex-SP101-Stereo-Speaker-Silver/dp/B0043YKMJS

Ίσως έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου σε φορητό bluetooth έως τα 13-15 ευρώ, (έχω ακούσει αρκετά μικρά μονοφωνικά bluetooth που μοιάζουν με κυβάκια,, κυλινδράκια/κουτάκια αναψυκτικού κλπ, που ακούγονταν τσιριχτά ή σαν μονοφωνικιά τρανζιστοράκια της παλιάς εποχής..)

Είναι 2.1 και ο παθητικός ακτινοβολητής για τις χαμηλές συχνότητες κάνει δουλίτσα.

Το Line in παίζει καλά επίσης.

Όταν το ανάβεις και συνδέεις bluetooth μια γυναικεία φωνή σου λέει: Power on και Pairing. Κάνει 15-20 sec για να συνδεθεί.

Πιάνει έως τα 4-5 μέτρα.

Δεν είναι πολύ μικρό - αλλά μεταφέρεται.

Δεν έχει μεγάλη ένταση ήχου, (αλλά δεν το αγοράζεις για πάρτι), ακούς μια χαρά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Δεν δοκίμασα το μικρόφωνο.

https://www.amazon.de/V7-Powerbank-Lautsprecher-Verbindungsfunktion-Smartphone-schwarz/dp/B00JFKE0CU?th=1

Επεξ/σία από dess
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν είναι 4 Watt αλλά για μένα σε ποιότητα ήχου είναι αρκετά καλύτερο από τα GBL Go & Creative Muvo Mini και λίγο χειρότερο από τα πολύ δυνατά Fresh ‘n Rebel RockBox & Anker SoundCore...

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρα και είναι καλό! Έχει πολύ καλό ήχο, (εννοείται για 8,9 ευρώ που κοστίζει).

Συγκριτικά με το Sweex SP101 Go που χρησιμοποιώ σαν φορητό ηχείο για αρκετά χρόνια, (είναι ένα μικρό soundbar 2.1, μόνο usb ή/και με ΑΑ μπαταρίες), το V7 παίζει πολύ καλύτερα.

https://www.amazon.co.uk/Sweex-SP101-Stereo-Speaker-Silver/dp/B0043YKMJS

Ίσως έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου σε φορητό bluetooth έως τα 13-15 ευρώ, (έχω ακούσει αρκετά μικρά μονοφωνικά bluetooth που μοιάζουν με κυβάκια,, κυλινδράκια/κουτάκια αναψυκτικού κλπ, που ακούγονταν τσιριχτά ή σαν μονοφωνικιά τρανζιστοράκια της παλιάς εποχής..)

Είναι 2.1 και ο παθητικός ακτινοβολητής για τις χαμηλές συχνότητες κάνει δουλίτσα.

Το Line in παίζει καλά επίσης.

Όταν το ανάβεις και συνδέεις bluetooth μια γυναικεία φωνή σου λέει: Power on και Pairing. Κάνει 15-20 sec για να συνδεθεί.

Πιάνει έως τα 4-5 μέτρα.

Δεν είναι πολύ μικρό - αλλά μεταφέρεται.

Δεν έχει μεγάλη ένταση ήχου, (αλλά δεν το αγοράζεις για πάρτι), ακούς μια χαρά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Δεν δοκίμασα το μικρόφωνο.

https://www.amazon.de/V7-Powerbank-Lautsprecher-Verbindungsfunktion-Smartphone-schwarz/dp/B00JFKE0CU?th=1

Να συμπληρώσω ότι, (στο δικό μου τεμάχιο τουλάχιστον), δεν υπάρχει καθυστέρηση στον ήχο (latency).

Δοκιμές με βίντεο (Pot Player, Jet Audio, VLC, κ.α.) και

https://www.youtube.com/watch?v=bCPEidaVzQU

ή

https://www.youtube.com/watch?v=s_PbyRpKrRk

Και αν κάποιος ψειρίσει τη μαϊμού για αρνητικά θα βρει:

Το παρεχόμενο mini jack 3.5 σε mini jack 3.5 (μίνι καρφί) καλώδιο είναι κοντό,

το παρεχόμενο Usb καλώδιο για φόρτιση είναι μίνι και όχι micro...  : )

Είναι αδελφάκι/κλώνος του Speedlink TONOS.

• Moderators
Δημοσ.

Να συμπληρώσω ότι, (στο δικό μου τεμάχιο τουλάχιστον), δεν υπάρχει καθυστέρηση στον ήχο (latency).

Συνδεδεμενο μεσω BT ή μηπως μεσω line-in; Laptop ειναι οσα λες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνδεδεμενο μεσω BT ή μηπως μεσω line-in; Laptop ειναι οσα λες;

Όχι με line in, αλλά με bluetooth από laptop και δοκιμές με: 1) Broadcom 43142 Bluetooth 4.0 Adapter (το ενσωματωμένο) και

2) Logilink usb bluetooth 4.0 Apt-x (CSR8510A10) στικάκι.

Επίσης δοκιμή με phablet (χαμηλών προδιαγραφών Teclast X70r με Android 5.1) και

ταινία με mxplayer, δεν παρατήρησα latency. *

* και με Realtek RTL8723BE bluetooth 4.0 επίσης (άλλο windows ταμπλετ).

Επεξ/σία από dess
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια ημουν απο τους πρωτους αγοραστες... εχω 2 ενα μαυρο και ενα ασπρο... σχετιμα την καθυστερηση ηχου που λετε ισχυει μνο με bluetooth παλιοτερης τεχνολογιας... πχ στο κινητο τρεχει νερο ενω με εξωτερικο bluetooth στον σταθερο καθυστερει λιγο και εχει θεματα... ισως παιζουνρολο και τα windows, αλλα και η ποιοτητα του bluetooth transmitter receiver σας, παντως το ηχειο οχι... Οσον αφορα για το καλωδιο Mini usb στο ενα ειχε micro usb δλδ. το σωστο και στο αλλο mini usb δλδ. ασχετο καλωδιο με τη συσκευη... μεχρι που σκεφτηκα μην τα σκαλησε κανεις... Το μονο αρνητικο που βρηκα ειναι οτι δεν μπορεις να συνδεσεις και τα 2 με bluetooth ωστε να παιξουν στερεο...

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια ημουν απο τους πρωτους αγοραστες... εχω 2 ενα μαυρο και ενα ασπρο... σχετιμα την καθυστερηση ηχου που λετε ισχυει μνο με bluetooth παλιοτερης τεχνολογιας... πχ στο κινητο τρεχει νερο ενω με εξωτερικο bluetooth στον σταθερο καθυστερει λιγο και εχει θεματα... ισως παιζουνρολο και τα windows, αλλα και η ποιοτητα του bluetooth transmitter receiver σας, παντως το ηχειο οχι... Οσον αφορα για το καλωδιο Mini usb στο ενα ειχε micro usb δλδ. το σωστο και στο αλλο mini usb δλδ. ασχετο καλωδιο με τη συσκευη... μεχρι που σκεφτηκα μην τα σκαλησε κανεις... Το μονο αρνητικο που βρηκα ειναι οτι δεν μπορεις να συνδεσεις και τα 2 με bluetooth ωστε να παιξουν στερεο...

Mini Usb εχει και είναι το σωστο καλωδιο. Micro Usb δεν εχει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...