Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ και για ομιλία και δεν έχω κανένα παράπονο. Με ακούν πεντακάθαρα.

Το λευκό νομίζω ότι είναι πιο όμορφο από το μαύρο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ και για ομιλία και δεν έχω κανένα παράπονο. Με ακούν πεντακάθαρα.

τα εχω και τα 2 και θα διαφωνισω... αλλα ειναι καθαρα θεμα γουστου

• Moderators
Δημοσ.

Να υποθέσω ότι δεν έχει ράδιο;

Οχι, οπως μπορει κανεις να δει και στο παλιοτερο θεμα, δεν εχει ουτε ραδιο, ουτε παιζει mp3 απο usb ή καρτα, εχει καλη ποιοτητα ηχου αλλα απο ενταση ειναι αδυναμο. Τελος, εχει αρκετη καθυστερηση (150-250 ms) άρα δεν κανει αν σκοπευει κανεις να το ταιριαξει με τηλεοραση.  Αυτα ειναι το ζουμι σε 2 γραμμες.

• Like 6
Δημοσ.

Ρε παιδιά το έχω στο usb του pc πάνω από 10 ώρες και δε λέει να σβήσει το κόκκινο λαμπάκι. Σε 4 ώρες δε φορτίζει πλήρως και σβήνει και το λαμπάκι υποτίθεται;

Δημοσ.

Ρε παιδιά το έχω στο usb του pc πάνω από 10 ώρες και δε λέει να σβήσει το κόκκινο λαμπάκι. Σε 4 ώρες δε φορτίζει πλήρως και σβήνει και το λαμπάκι υποτίθεται;

Φυσιολογικό, με 0.5A αργεί πολύ...

• Like 1
Δημοσ.

Θα το βάλω στο μέσο ενός τραπεζιού 6 θέσεων

Δημοσ.

Παίδες για τα λεφτά του αξίζει έχει γεμάτο ήχο!! Πήρα κ σήμερα το 2ο σε ασπρόμαυρο για δωράκι, ενώ είχα πάρει πριν στα 9.9 το μαύρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...