kaberis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Έχετε συνεργαστεί ποτέ με κάποιον από freelancer.com ή κάποιο παρόμοιο site; αξίζει; έχετε κάτι συγκεκριμένο να προτείνετε; αν θέλετε μοιραστείτε την εμπειρία σας εδώ.
kaberis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 ^εμπιστος;Ναι εμπιστος. Θελω να κανω μια δουλεια αλλα βλεπω γεματο πακιστανους και ινδους με fake feedbacks. Τι παιζει;
masteripper Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Απο την στιγμή που ποστάρεις εδώ πέρα υπάρχουν και εδώ άτομα που μπορούν να σου κάνουν την δουλειά σε συμφέρουσες τιμές και μιλάνε την γλώσσα σου........απλώς το υπενθυμίζω...απλώς λές τι θες να κάνεις και μαζεύεις προσφορές...
kaberis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Απο την στιγμή που ποστάρεις εδώ πέρα υπάρχουν και εδώ άτομα που μπορούν να σου κάνουν την δουλειά σε συμφέρουσες τιμές και μιλάνε την γλώσσα σου........απλώς το υπενθυμίζω...απλώς λές τι θες να κάνεις και μαζεύεις προσφορές... το ξέρω ότι μπορώ να βρω και εδώ. βγαίνουμε offtopic όμως , η ερώτηση μου ήταν συγκεκριμένη πάντως.
masteripper Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 το ξέρω ότι μπορώ να βρω και εδώ. βγαίνουμε offtopic όμως , η ερώτηση μου ήταν συγκεκριμένη πάντως. Είπα μήπως σου διέφυγε...άνθρωπος είσαι....
GReaperEx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος, αλλά όταν βλέπεις ότι κάποιος είχε πολλούς πελάτες και με καλές αξιολογήσεις μάλλον είναι αρκετά έμπιστος. Δε λέω να πας τυφλός βέβαια, βρες κάποιους που σου φαίνονται καλοί και κάνε λίγο προσωπικό έλεγχο για την εμπειρία τους και τις δουλειές που έχουν κάνει στο παρελθόν. Αν θες μακροπρόθεσμη δουλειά είναι πιο επικίνδυνο από μεμονωμένες εργασίες, επειδή συστήματα όπως το odesk(αυτό ξέρω, γι' αυτό μιλάω) έχουν δύο τρόπους να πληρώσεις. Ο πρώτος είναι να ζητήσεις κάτι και αφού το κάνουν, αν σου αρέσει, να πληρώσεις και ο δεύτερος είναι να τους πληρώνεις με την ώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα