dimtsef Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα, ηθελα τις απόψεις όσων έχουν στην κατοχή τους engineering sample επεξεργαστή, βρίσκω απο ατομο εδώ μέσα έναν 7600Κ σε καλή τιμή και ειμαι κάπως διστακτικός. Δεν τον θέλω για overclocking.
Sheogorath Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα, ηθελα τις απόψεις όσων έχουν στην κατοχή τους engineering sample επεξεργαστή, βρίσκω απο ατομο εδώ μέσα έναν 7600Κ σε καλή τιμή και ειμαι κάπως διστακτικός. Δεν τον θέλω για overclocking. Mια χαρά είναι, αν είναι late sample
leros2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Πολλά ερωτηματικά... Καλή τιμή? Έχεις ήδη σύστημα και κοιτάς μόνο επεξεργαστή? Χωρίς ΟC τι να τον κάνεις τον Κ?
dimtsef Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 εχω ηδη 1151 με εναν G3900 σκεφτόμουν να δώσω περίπου 80 για εναν 7100 αλλά μετά με 140 βρήκα για τον 7600Κ ES που προανέφερα.. δεν κάνω τρελά πράγματα ουτε κάρτα γραφικών δεν έχω αλλά μπορεί να μου την βιδώσει και να βάλω μια 1050ti κάποια στιγμή για να δοκιμάσω έτσι στην τρέλα μου κανα game.. χρήση γραφείου κάνω Photoshop Web Development και λίγο vmware για να δοκιμάζω καποια πράγματα δηλαδή και 4 cores καθαρά θα μου ήταν χρήσιμα πέραν του HT του 7100
tolisrx8 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα, ηθελα τις απόψεις όσων έχουν στην κατοχή τους engineering sample επεξεργαστή, βρίσκω απο ατομο εδώ μέσα έναν 7600Κ σε καλή τιμή και ειμαι κάπως διστακτικός. Δεν τον θέλω για overclocking. Eαν η τιμη ειναι καλη μην το σκεφτεσαι.Ισως ειναι πιο αξιοπιστος και απο retail https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000005719/processors.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα