turbat0s Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Διάβασε εδώ και θα καταλάβεις ότι το sar είναι απλά ένας δείκτης ο οποίος με τον τρόπο που παρουσιάζεται δεν δείχνει απολύτως τίποτα για μια συσκευή.
konstantin79 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 πολύ καλό άρθρο με αρκετά στοιχεία που δείχνουν την ελλειπή μέτρηση, αλλά και πάλι προσωπικά ένα κινητό με τόσο υψηλό μέγιστο sar θα μου προκαλούσε μια ανασφάλεια, καθώς δεν χρησιμοποιώ hands free και παίζω μαζί του μπόλικο μέσα στη μέρα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως είναι πάντα χρήσιμη!
rodius4gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 εγω το πηρα απο aliexpress με αποστολη dhl χωρις τελωνεια μεσω αγγλιας περνανε τελωνείο εκει και ειναι μεσα στο 20αρικο το εξτρα πολύ καλό άρθρο με αρκετά στοιχεία που δείχνουν την ελλειπή μέτρηση, αλλά και πάλι προσωπικά ένα κινητό με τόσο υψηλό μέγιστο sar θα μου προκαλούσε μια ανασφάλεια, καθώς δεν χρησιμοποιώ hands free και παίζω μαζί του μπόλικο μέσα στη μέρα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως είναι πάντα χρήσιμη! σε σχέση με το LG G2 που ειχα διαπιστώνω έναν ελαφρύ πόνο στο αυτί όταν μιλάω αρκετή ώρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις