papoys1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, vthanosv είπε Ειναι παρανομο χωρις την Συνεννεση μας κανονικα νομικα δεν μπορουν αλλα το κανουν με το ετσι θελω! επρεπε μετα απο τοσες καταγγελιες να τους ειχανε κλεισει χτες οχι σημερα που μιλαμε! εμενα προσωπικα με γραψανε απο εφαρμογη που ειχανε χακαρει δυο φορες παρανομοι μια για υποκλοπη και μια για παρανομη εγγραφη απο τους ιδιους εαν δεν το εχεις κανει ηδη για να ησυχασεις καλεσε τον παροχο σου στο τμημα εξυπηρετησης πελατων και ζητα να μην δεχεσαι κλησεις και Sms απο ολα τα πενταψηφια ΥΠΠ Έχω κάνει ήδη φραγή.Θα μου πεις κακώς την έκανες τώρα που την πάτησες νωρίτερα τι έκανες,,αλλά όλοι λέμε σε μας δεν θα τύχει.Ευτυχώς είναι καρτοκινητό είχα υπόλοιπο 4,5 ευρώ και μου έφαγαν τα 4,16. Στους γιατρούς να τα δώσουν. 1
Stam53 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Νομίζω το καλύτερο θα ΄ταν, φραγή σε όλα τα 5ψήφια απ΄όλους τους πάροχους. Εεε και όποιος πελάτης τους θέλει ενεργοποίηση, ας στέλνει με sms OPEN στο 13χχ. 😰 (Ξέρω, δυστυχώς δεν γίνονται αυτά) 1
papoys1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Βρε παιδιά τα φώτα σας στον παππού Πως στέλνω email στην συγκεκριμένη εταιρεία;;;;; Δοκίμασα στο [email protected] που αναγράφει κάτω κάτω να στείλω αλλά κάτι δεν μου δουλεύει.Κάνω κάτι λάθος;;;;;;;
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Σου το επιστρεφει σαν λάθος διεύθυνση; Γιατί θες να στέιλεις σε κυπριακη αρχή;
makfil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, papoys1 είπε Βρε παιδιά τα φώτα σας στον παππού Πως στέλνω email στην συγκεκριμένη εταιρεία;;;;; Δοκίμασα στο [email protected] που αναγράφει κάτω κάτω να στείλω αλλά κάτι δεν μου δουλεύει.Κάνω κάτι λάθος;;;;;;; Εάν εννοείς στην ΕΕΤΤ θα ξεκινήσεις από εδώ https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/complaints.html Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από makfil
moure Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Εμένα 2 μήνες μετά ακόμα εξετάζουν την καταγγελία μου στη εεττ. Αστεία πράγματα, έπρεπε να έχουν κλείσει αυτούς τους απατεώνες χθες και όχι να αλωνίζουν τόσο καιρό κλέβοντας τον κόσμο. 1
papoys1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς η cospote μας δουλεύει. Ζήτησα στοιχεία τηλέφωνα - email για επικοινωνία της εταιρείας που μου έστειλε τα μηνύματα και μου έστειλε αυτό. https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/MMInfoSrv/search.html?cat=YPP2 Τηλέφωνα πάπαλα Διεύθυνση web βγάζει αυτό http://www.veoo.com/ Με ποιον να επικοινωνήσω εγώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πριν μου το στείλουν δεν πάτησαν την ηλεκτρονική διεύθυνση που δε βγάζει τίποτε;;;;;;;;;;;;;;;Γραμμένους μας έχουν. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από papoys1
makfil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Αν διαβάσεις αυτό το νήμα, θα βρεις όλα όσα ζητάς και πολλά περισσότερα.
Mr_Terror Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Για dimoco αυτο ειναι το μαιλ [email protected] μετα θα σου απαντανε απο αυτο το εμαιλ. [email protected]
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συνέβη και σε εμένα, παρ' όλο που είμαι ιδιαίτερα υποψιασμένος με αυτά και δεν δηλώνω πουθενά το κινητό μου. Υποψιάζομαι ότι ξεκίνησε να συμβαίνει μερικές ημέρες μετά που σήκωσα το τηλέφωνο σε προώθηση υπηρεσιών (της Cosmote), συνεπώς πιθανότατα έχουν βάλει αυτοί το χεράκι τους ότι "αυτό το νούμερο είναι ενεργό, σκίστε τον". Λίγες ημέρες μετά άρχισαν να με παίρνουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ τηλέφωνο (το έβαζα αμέσως σε blacklist, επανέρχονταν από παρόμοια νούμερα, ξανά blacklist κλπ). Τώρα στα SMS, βλέπω πως η επιθετικότητά τους δεν έχει όριο, ενώ υπάρχει παρόμοιο pattern και με τις κλήσεις (δηλαδή πάει ανά περιόδους, μπορεί 3-4 μέρες να με πρήξουν και μετά για 10 να με αφήσουν στην ησυχία μου). Πάντως χρέωση δεν έχει υπάρξει (την ελέγχω άμεσα και είναι καρτοκινητό), άρα είναι εμφανές ότι πρόκειται για απάτες. Το θέμα δεν είναι να μην ενοχλούμαι, 2 δευτερόλεπτα παίρνει η blacklist, το θέμα είναι να τους κυνηγήσουμε να πάνε από κει που ήρθαν όλα αυτά τα παράσιτα με τα οποία έχουμε μπλέξει και που φυτοζωούν με την ανοχή ή και τη στήριξη των παρόχων. Δεν θέλω να επικοινωνήσω με καμία dimoco και κανένα veoo, καθώς έτσι το μόνο που θα καταφέρω είναι να τους επιβεβαιώσω την ύπαρξή μου και να μου σπαμάρουν x5 μετά. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από GeorgeMan
papoys1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, makfil είπε Αν διαβάσεις αυτό το νήμα, θα βρεις όλα όσα ζητάς και πολλά περισσότερα. Φίλε το νήμα το έχω διαβάσει εδώ και μέρες,απλά λέω ότι σε μένα έσκασε μία καινούργια εταιρεία - απάτη με όνομα VEOO έδρα την Κύπρο και όπως ξέρεις αν είναι από Κύπρο πιάσε το αυγό και κούρεφτο.Τηλέφωνα απεγεργοποιημένα e-mail δεν υπάρχει και η cosmote μου έστειλε την παραπάνω βλακεία. Για αυτό έγραψα αν έχει κάποιος e-mail της παραπάνω εταιρείας να το γράψει όπως έχει γραφτεί της DIMOCO Πιστεύω η ίδια είναι και την έκανε για Κύπρο να χάσουμε τα ίχνη της.Οι απατεώνες είναι πολύ πολύ πολύ μπροστά από εμάς. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από papoys1
makfil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Έψαξες στο διαδίκτυο; Έχει πολλές αναφορές σ' αυτή την εταιρεία, πρόστιμα, τηλέφωνα, διευθύνσεις κλπ
papoys1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 26 λεπτά πριν, makfil είπε Έψαξες στο διαδίκτυο; Έχει πολλές αναφορές σ' αυτή την εταιρεία, πρόστιμα, τηλέφωνα, διευθύνσεις κλπ Λέει ότι είναι στην Κύπρο. email δεν υπάρχει ίσως εσκεμένα αν είναι να πάρω τηλέφωνο να τσακώνομαι και για 4 ευρώ να πληρώνω τηλέφωνο άλλα 10 ας μου λείπει το βύσινο. Θα στείλω νέο cosmote και ΕΕΤΤ και βλέπουμε.
makfil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Στην ιστοσελίδα αυτή έχει πολλές πληροφορίες για τη εταιρεία στην Κύπρο (email, διεύθυνση, τηλέφωνα κλπ). Στην ιστοσελίδα αυτή θα διαβάσεις για το πρόστιμο 250.000€ που της επιβλήθηκε πριν ένα χρόνο.
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Φίλε το νήμα το έχω διαβάσει εδώ και μέρες,απλά λέω ότι σε μένα έσκασε μία καινούργια εταιρεία - απάτη με όνομα VEOO έδρα την Κύπρο και όπως ξέρεις αν είναι από Κύπρο πιάσε το αυγό και κούρεφτο.Τηλέφωνα απεγεργοποιημένα e-mail δεν υπάρχει και η cosmote μου έστειλε την παραπάνω βλακεία. Για αυτό έγραψα αν έχει κάποιος e-mail της παραπάνω εταιρείας να το γράψει όπως έχει γραφτεί της DIMOCO Πιστεύω η ίδια είναι και την έκανε για Κύπρο να χάσουμε τα ίχνη της.Οι απατεώνες είναι πολύ πολύ πολύ μπροστά από εμάς. This means that Veoo now offers premium billing, mobile marketing and digital ... Greece. Customer Support: +302117800019. Email: infogr@veoo.com. https://www.google.com/search?sxsrf=ACYBGNR0M5t746Z8KzMYsMvY9DG2nM9uag%3A1571159047781&ei=B_ylXdujL43XwALwv4uADA&q=veoo+greece&oq=VEOO+&gs_l=psy-ab.1.2.0i67l4j0l6.25970.28365..30861...2.0..0.247.687.2-3......0....1..gws-wiz.......33i160.18If5HA2Vs4 το site είναι κάτω παντως οπότε δεν ξερω αν δουλευουν αυτα που βρήκα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις