Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπον εχουμε και λεμε εκανα αναφορα ΕΕΤΤ και συνηγορο του καταναλωτη και περιμενω.Απο dimoco κανουν μοκο καμια απαντηση μεχρι στιγμης το ιδιο και απο cosmote.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sysyfos είπε

Λοιπον εχουμε και λεμε εκανα αναφορα ΕΕΤΤ και συνηγορο του καταναλωτη και περιμενω.Απο dimoco κανουν μοκο καμια απαντηση μεχρι στιγμης το ιδιο και απο cosmote.

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή θα σου απαντήσει με επιστολή, ενώ η ΕΕΤΤ με mail. Και οι δύο θα σε ενημερώνουν ότι ζήτησαν έγγραφες εξηγήσεις απο τη Dimoco και την Cosmote. Και ότι της ζητάνε να σου επιστρέψουν τα χρήματα. 

Μόλις πάει η καταγγελία τους στη Dimoco,  θα επικοινωνήσει μαζί σου η Dimoco και αφού σου πουν διάφορες μπούρδες - οτι λυπούνται για την ταλαιπωρία και ό,τι δεν θέλουν να έχουν δυσαρεστημένους πελάτες - θα σου ζητήσουν ένα λογαριασμό τραπέζης για να σου επιστρέψουν τα χρήματα εντός 1 μηνός. 

Εγώ πριν μια εβδομάδα πήρα την επιστροφή. 

Δημοσ.

Παιδιά με τις καταγγελίες παίρνεις τα λεφτά σου πίσω, μετά από τη σχετική προσβολή της υπόληψης και της νοημοσύνης σου, αλλά το πάρτι συνεχίζεται στο επόμενο θύμα που δεν ξέρει να διεκδικήσει τα χρήματά του.
Αν θέλετε να κάνετε κάτι για να σταματήσει η ιστορία, πρέπει να καταθέσετε μήνυση (έγκληση για την ακρίβεια), η οποία υπόψη έχει 3 μήνες προθεσμία από τη στιγμή που συνέβη η απάτη.
Επίσης γίνονται και ομαδικές κινήσεις πλέον, αν ενδιαφέρεστε ψάξτε και μπείτε στο fb group: ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΑ ΟΣΟΙ ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ

Δημοσ.
Στις 9/10/2019 στις 11:03 ΜΜ, naive είπε

Παιδιά με τις καταγγελίες παίρνεις τα λεφτά σου πίσω, μετά από τη σχετική προσβολή της υπόληψης και της νοημοσύνης σου, αλλά το πάρτι συνεχίζεται στο επόμενο θύμα που δεν ξέρει να διεκδικήσει τα χρήματά του.
Αν θέλετε να κάνετε κάτι για να σταματήσει η ιστορία, πρέπει να καταθέσετε μήνυση (έγκληση για την ακρίβεια), η οποία υπόψη έχει 3 μήνες προθεσμία από τη στιγμή που συνέβη η απάτη.
Επίσης γίνονται και ομαδικές κινήσεις πλέον, αν ενδιαφέρεστε ψάξτε και μπείτε στο fb group: ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΑ ΟΣΟΙ ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου είναι εξοργιστικο ο τρόπος που κλέβουν και ακόμα πιο εξοργιστικο ότι υπάρχουν ακόμα μετά από τόσες καταγγελίες. 

• Like 1
Δημοσ.

Διαβασα οτι οι καταγγελιες για τα 5ψηφια εχουν ξεπερασει τις δεκα χιλιαδες και ακομα γινεται παρτυ με τις παρανομες χρεωσεις απο dimoco κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελαβα απαντηση απο Dimoco , εν ολιγοις αφου μου εξηγουν οτι γραφτηκα στην υπηρεσια τους οικειοθελώς  στο τελος μου αναφερουν οτι θα μου επιστρέψουν το ποσο που με χρεωσαν

οτι να ναι.Δειτε και σχετικο pdf

MOBIPLANET.pdf

Επεξ/σία από sysyfos
Δημοσ.

Το ιδιο κανανε και σε εμενα προχτες σε καρτοκινητο cosmote η Dimoco μου υπεκλεψε προσωπικα δεδομενα με κακοβουλο λογισμικο απο to playstore τοσο θρασος μιλαμε μετα μου ηρθανε τα γνωστα μηνυματα με τις χρεωσεις μια εφαρμογη κατεβασα 2019 Gps Satellite εδω θα πρεπει να λαβει γνωση και η διωξη ηλεκτονικου εγκληματος γιατι εκτος των χρεωσεων εχουμε και υποκλοπη προσωπικων δεδομενων εχω κανει ηδη καταγγελια στην ΕΕΤΤ ζητωντας επιστροφη χρηματων κ αππεγραφη απο την κολοεταιρια αυτη οπως επισης εκανα και φραγη πενταψηφιων μεσω Cosmote

Screenshot_20191011-232755.png

Screenshot_20191011-232817.png

Screenshot_20191011-232836.png

Screenshot_20191011-233012.png

Screenshot_20191011-233154.png

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, vthanosv είπε

Το ιδιο κανανε και σε εμενα προχτες σε καρτοκινητο cosmote η Dimoco μου υπεκλεψε προσωπικα δεδομενα με κακοβουλο λογισμικο απο to playstore τοσο θρασος μιλαμε μετα μου ηρθανε τα γνωστα μηνυματα με τις χρεωσεις μια εφαρμογη κατεβασα 2019 Gps Satellite εδω θα πρεπει να λαβει γνωση και η διωξη ηλεκτονικου εγκληματος γιατι εκτος των χρεωσεων εχουμε και υποκλοπη προσωπικων δεδομενων εχω κανει ηδη καταγγελια στην ΕΕΤΤ ζητωντας επιστροφη χρηματων κ αππεγραφη απο την κολοεταιρια αυτη οπως επισης εκανα και φραγη πενταψηφιων μεσω Cosmote

Screenshot_20191011-232817.png

Screenshot_20191011-232836.png

Screenshot_20191011-233012.png

Screenshot_20191011-233154.png

Από αυτή την εφαρμογή την πάτησα και εγω 

Δημοσ.

Είχε κατηγορηθεί για το ίδιο και το camscanner. 

Προσοχή στα δικαιώματα που δίνετε στις εφαρμογές. 

Ωστόσο, αυτό δε μειώνει την απάτη από πλευράς εταιρειών, αλλά κάνει πιο εύκολη την απόδειξη της με στοιχεία, αν βρεθεί στον κώδικα της εφαρμογής να πραγματοποιεί την εγγραφή εν αγνοία του χρήστη 

Δημοσ.

Το λέμε και το ξαναλέμε, κάντε φραγή 5ψήφιων. Είναι πανελλήνια επιδημία που κρατάει εδώ και μια 10ετία.

Δημοσ.

Χτες με χρεώσανε και εμένα με δύο μηνύματα.Ευτυχώς έχω καρτοκινητό και είχε υπόλοιπο 4,5 ευρώ τα οποία μου φάγανε.

Η πλάκα είναι ότι εγώ έχω ένα απλό τηλέφωνο δεν σερφάρω , δεν στέλνω μηνύματα,μόνο τηλέφωνο παίρνω και απαντάω σε αυτούς που με παίρνουν..Πριν καμιά βδομάδα μου ήρθε ένα μήνυμα μάλλον από αυτή την εταιρεία γιατί το άνοιξα διάβασα ότι ζητάνε πιν και κουραφέξαλα και επειδή γνωρίζω την απάτη αμέσως το διέγραψα χωρίς να πατήσω κάποιο άλλο κουμπί,ή το πιν μου..

Δεν μπήκα καν στον κόπο να πάρω τηλέφωνο στην cosmote γιατί θεωρώ ότι στο κόλπο είναι και αυτοί και πιθανόν θα τα έχωνα σε κανένα και θα βρισκόμουν κατηγορούμενος αλλά τους έστειλα το παρακάτω μήνυμα στην αρμόδια Υπηρεσία , για το οποίο πήρα τη φόρμα από μήνυμα του Green Dragon  .Μόλις πάρω απάντηση θα κάνω τα σχετικά σε καταναλωτή και σε αυτούς.

Δεν είναι για τα 4 ευρώ.Πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ..........

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ  ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ

Δόλια χρέωση χωρίς την συναίνεσή μου από 5ψήφιο αριθμό.

Είμαι κάτοχος του υπ' αριθ .693..........  καρτοκινητού cosmote.

Χωρίς ποτέ μου να κάνω εγγραφή χθες δέχθηκα  δύο μηνύματα από 5ψήφια  54850 και 54970 με όνομα VEOO με ανάλογη υψηλή χρέωση όπως με ενημέρωσαν.

Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους αλλά μάταιο γιατί το το τηλέφωνο 2117800019 που αναγράφουν είναι συνεχώς απενεργοποιημένο.

Έκανα φραγή 5ψήφιων σήμερα σε κατάστημα της περιοχής μου αλλά επειδή

1.Καμία σύμβαση δεν έχω υπογράψει με την ανωτέρω εταιρεία

2.Με κανένα τρόπο δεν την έχω εξουσιοδοτήσει να κάνει χρήση του αριθμού μου στο παραπάνω κινητό

3.Η χρήση από αυτούς του αριθμού μου χωρίς την έγγραφη και ενυπόγραφη  συναίνεσή μου συνιστά από  αυτούς παραβίαση των προσωπικών μου δεδομένων,

προτίθεμαι να προβώ σε περαιτέρω ενέργειες για το ποσό που δόλια και χωρίς την συναίνεσή  μου,μου αφαίρεσαν, παρακαλώ να μου γνωρίσετε στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση - τηλέφωνα - email - υπεύθυνο της παραπάνω εταιρείας ) τηλεφωνικά,με email , ή εγγράφως προκειμένου να προβώ σε περαιτέρω ενέργειες.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cumulus είπε

Από αυτή την εφαρμογή την πάτησα και εγω 

Απορω με το playstore πως αφηνει μεσα αυτες τις εφαρμογες υποτιθετε οτι το playstore ειναι ασφαλες ωστοσο εγινε η εξης πατατα οταν κατεβηκε η εφαρμογη ρωτησε για εγκατασταση μεσω αγνωστων πηγων και εμεις καναμε αποδοχη και την φαγαμε ! ειναι καθαρα υποκλοπη και πρεπει να ερευνησει την υποθεση Εισαγγελεας ! να μην μεινουμε μονο στο κομματι της χρεωσης αλλα να επιμεινουμε στην υποκλοπη! μεσω Διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος γιατ εμενα με hackarane αυτοι με το παρακατω μηνυμα με τηλεφωνικη κληση εξωτερικου +49 κτλ αποτυπωνεται καθαρα στο sms και ενας αλλος τρελος κωδικος και μετα εστειλε η DIMOCO Καπακι οπως ακριβως εγινε και σε εσενα

Επεξ/σία από vthanosv
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, cumulus είπε

Εμενα μου ηρθε αυτο το μηνυμα με τα γραμματα και νουμερα και καπακι γράφτηκα στα crazy girls !

Όποιος πέσει θύμα τέτοιας εταιρίας και παράνομης εγγραφής/χρέωσης σε 5ψήφια υπηρεσία, μπορεί να διεκδικήσει τα χρήματα του πίσω. Αρκεί να κάνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ εδώ: http://www.apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam

Δωρεαν online

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...