Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ParhsG είπε

Απορώ παντως που τους νοιάζει για καταγγελίες. 

Την Vodafone?

Γιατί δε θέλουν να μαζευονται καταγγελίες στην ΕΕΤΤ γιατί για αυτά η ΕΕΤΤ προχωράει σε ελέγχους. Για άλλα πράγματα κοιμάται η ΕΕΤΤ (που σε υποψιάζει ότι υπάρχουν άλλα κίνητρα)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 25/6/2019 στις 3:19 ΜΜ, nekis132 είπε

γεια σας και απο μενα, το ιδιο προβλημα επαθα και γω σημερα, με χρεωσαν 5ευρω και νομιζω καθε μηνα ειναι να μου παιρνουν τοσα λεφτα για δηθεν συνδρομητικη υπηρεσια sex deluxe, σε μηνυμα που εστειλε η βονταφον (εχω cu) μου λεει οτι γραφτηκα σε υπηρεσια της Twistbox αλλο παλι και τουτο, δεν εχω μπει ποτε σε σελιδα τους και δεν εδωσα ποτε το κινητο μου πουθενα και δεν ελαβα ποτε sms, εστω οτι παμε στο χειροτερο σεναριο με καποιο ποπαπ ή κατι τετοιο οτι μπαινω στη σελιδα τους ακομα και αν εγω ειχα πατησει το οτιδηποτε στη σελιδα τους (μεσω καποιου ιου ή δεν ξερω κ γω τι) πως ακριβως γινεται να χρεωθηκα δεν ελαβα ποτε sms και δεν εστειλα ποτε sms, λογικα οι παροχοι δικτυου αλλα και το κρατος ειναι συνυπευθυνοι εχοντας κερδη. καταρχας γτ δεν τους πανε φυλακη, 2ον γτ τετοιες υπηρεσιες δεν ειναι αρχικα απενεργοποιημενες και μονο αν θελει ο χρηστης να παρει τηλεφωνο τον παροχο του για να του δοθει το δικαιωμα να γραφτει σε υπηρεσια. πηρα τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων και μου λεγε πως απο την στιγμη που μπηκα σε αυτην την σελιδα στο ιτερνετ απο το κινητο μου ειναι σαν να τους εδωσα το δικαιωμα να με χρεωσουνε διοτι φαινετε λεει η διευθυνση ip του κινητου μου, μιλαμε για το ακροαοτο της παραλογιας, δηλαδη αυτο μας ελειπε να παμε να μπουμε σε μια οποιαδηποτε σελιδα στο ιτερνετ και να εχουνε δικαιωμα να μας παρουνε οσα λεφτα αυτοι επιθυμουν, και μου πανε απο τη βονταφον πως δεν μπορουνε να μου επιστρεψουνε αυτο το ποσο.

Καλημέρα, έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με την twistbox. Έβγαλες κάποια άκρη εσύ; Βρήκες στοιχεία επικοινωνίας;

Δημοσ.
Στις 14/7/2019 στις 8:40 ΠΜ, george122 είπε

Καλημέρα, έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με την twistbox. Έβγαλες κάποια άκρη εσύ; Βρήκες στοιχεία επικοινωνίας;

Εγω ειχα προβλημα με την Dimoco τους πηρα τηλεφωνο αμεσως και με σβησανε και δεν με χρεωσαν. Στη συνεχεια πηρα τη Wind και εβαλε φραγη σε πονηρα νουμερα. Δυστυχως η κοπελα στην Wind οταν ειπα οτι η Dimoco ειναι απατεωνες το εκανε γαργαρα γιατι τα χρηματα τα μοιραζονται με τους απατεωνες. Εγω εχω Windows, αλλα  τα χρησιμοποιω σπανια, πιο πολυ δουλευω με το ubuntu που ειναι ολα δωρεαν, εχει ασφαλεια και αλλα. Δεν δινω ποτε το νουμερο του κινητου μου και προσεχω πολυ τι θα απαντησω σε ερωτησεις απο αγνωστους.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, george122 είπε

Η twistbox δεν έχει κάποιο νούμερο επικοινωνίας. Και το sms που μου έρχεται είναι από την Vodafone 

Αν διαβασεις ολα τα παραπανω θα βρεις ακρη. Καπου νομιζω γραφει για  τη twistbox. Ακομη να παρεις τηλεφωνο την Vodafone και να τους πεις τα παραπονα σου και να τους φοβερισεις για μηνυση.

Δημοσ.

Όσοι μπορείτε, κάντε καταγγελία στην ΕΕΤΤ (επιλέξτε "Ελληνικά" και ΟΚ πάνω-πάνω στη σελίδα), όσο μικρό κι αν είναι το ποσό που σας χρέωσαν. Ή ακόμη κι αν έγινε εγγραφή σε συνδρομητική υπηρεσία χωρίς εσείς να βάλετε ποτέ το PIN επιβεβαίωσης, κάντε καταγγελία ακόμη κι αν δεν χρεωθήκατε (π.χ. γιατί δεν είχατε υπόλοιπο στο καρτοκινητό ή προλάβατε να βάλετε φραγή). Αυτοί ποντάρουν στο ότι πολλοί δεν θα κάτσουν να κάνουν καταγγελία για τόσο μικρό ποσό. Προσοχή, καταγγέλλετε την εταιρεία που στέλνει τα SMS, όχι τον πάροχο κινητής. Π.χ. τα στοιχεία της Dimoco είναι εδώ.

Σε παρόμοιες περιπτώσεις που πήγαν στα δικαστήρια, οι εταιρείες τους έκαναν τζίρους εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, αλλά επώνυμες καταγγελίες υπήρχαν μόνο γύρω στις 200. Έτσι οι κατηγορούμενοι υποστήριζαν ότι όλοι οι άλλοι (που δεν έκαναν καταγγελία) είχαν γραφτεί με τη θέλησή τους και δεν είχαν κανένα παράπονο. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί πρέπει να κρίνει το δικαστήριο ότι η ζημιά που προκάλεσαν (και το όφελος που αποκόμισαν) από την απάτη ήταν άνω των 30,000 ευρώ, ώστε να θεωρηθεί κακούργημα. Αν είναι κάτω των 30,000, θεωρείται πλημμέλημα και παραγράφεται στην πενταετία. Εκεί ποντάρουν. Στις λίγες καταγγελίες.

• Like 3
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο forum!

Στις 12 Αυγούστου μου ήρθαν και εμένα στο κινητό μου, 3 απανωτά μηνύματα από 5 ψήφιο νούμερο που ανήκει στην εταιρία Dimoco. Φυσικά δεν άνοιξα κανένα από αυτά και τα διέγραψα αμέσως. Πολύ περισσότερο δεν καταχώρισα πουθενά κάποιο pin, όπως ψευδώς ισχυρίζονται, αυτού του είδους οι εταιρίες. Πήρα αμέσως τη Vodafon και τους ζήτησα να κάνουν φραγή στα 5ψήφια νούμερα, όπως και έγινε.

Σήμερα που βγήκε ο λογαριασμός, είδα ότι είχα χρεωθεί εν αγνοία μου 3 Χ 1,6807 = 5,042 ευρώ. Το ποσόν αυτό επιβαρύνθηκε επιπλέον με ΦΠΑ και φόρο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.και υπολογίζω ότι η χρέωση που μου επιβλήθηκε έφτασε τα 7.00 ευρώ.

Μίλησα με τη Vodafone και αφού μου αράδιασαν όλες τις γνωστές π@π@ριές τους, ότι και καλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα σε αυτές τις περιπτώσεις, μου έδωσαν το τηλέφωνο και το mail της Dimoco. Τηλεφώνησα στην εταιρία, όπου η τηλεφωνήτρια μου είπε, επί λέξη: " Στέλνουμε πρώτα ένα μήνυμα χωρίς χρέωση που έχει έναν αριθμό pin και όταν καταχωρήσετε το pin, τότε στέλνουμε τα επόμενα που είναι με χρέωση". Δεν κατάλαβα πάνω στα νεύρα μου τι είναι αυτό το pin και που θα έπρεπε να το καταχωρίσεις. Και για ποιο λόγο να το κάνεις άραγε;;; Φυσικά και δεν είχα καταχωρήσει κανένα pin πουθενά. 

Στη συνέχεια έστειλα mail στη Dimoco, όπου αναφέρω τα περιστατικά και τους ζητάω 1. Να μου γνωστοποιήσουν με ποιον τρόπο ήρθε στη κατοχή τους ο αριθμός του κινητού μου 2. Για ποιο λόγο έκαναν χρήση του αριθμού μου και με χρέωσαν, ενώ δεν έχω υπογράψει με αυτούς κάποια σύμβαση, ούτε τους έχω εξουσιοδοτήσει για οποιοδήποτε λόγο και 3. Να μου επιστρέψουν άμεσα το ποσόν που με χρέωσαν.

Αυτή είναι η διαδικασία που βρήκα στη σελίδα της ΕΕΤΤ, ότι πρέπει να ακολουθούμε, πριν κάνουμε την καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Ανάλογα με την απάντηση της Dimoco. θα προχωρήσω στα περαιτέρω. Θα ήθελα να μου πείτε, αν κάποιος από εσάς, ακολούθησε αυτή τη διαδικασία και ποιο ήταν τελικά το αποτέλεσμα. Δεν είναι φυσικά τόσο για τα χρήματα, αλλά κυρίως για το γαμώτο.

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.

@Green Dragon πω ρε φίλε σβήσε αυτό το 2 απ' το 5,042. Αντι για 5 ευρώ το διάβασα 5 χιλιάρικα και μου κόπηκαν τα πόδια.

Γράφεις και στο τέλος 'Δεν είναι φυσικά τόσο για τα χρήματα' και με τρέλανες τελείως για λίγα δευτερόλεπτα 😂

• Like 1
Δημοσ.

Η dimoco θα σου απαντησει με ενα συνημμενο αρχειο με το ιστορικο εγγραφης στην υπηρεσια.Εχουν μαθει ενα ποιημα και λενε το ιδιο σε ολους.Τιποτα ουσιαστικο.Οτι εβαλες σε μια ιστοσελιδα τον αριθμο του κινητου σου, ελαβες ενα sms με το pin που το εβαλες στην ιστοσελιδα και γραφτηκες στην υπηρεσια.Αν ζητησεις την ip που εγινε η εγγραφη θα σου δωσουν μια ip τρεχα γυρευε.Ο παροχος σου πεταει το μπαλακι στην ντιμοκο και εσυ πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.Ειναι μια καλοστημενη απατη και δεν τους πειραζει κανενας.Και οι παροχοι ειναι μεσα στην κομπινα.Καθε μερα γινονται εκατονταδες καταγγελιες και δεν τους πειραζει ανθρωπος.Κανε τις καταγγελιες σου στις αρμοδιες αρχες, και στον παροχο σου και στην dimoco.Τωρα αν σου επιστρεψουν το ποσο.Σε μερικους εγινε επιστροφη της χρεωσης, σε αλλους οχι.Οπως και να εχει μην τους αφησεις ετσι κανε καταγγελια.Πρεπει καποια στιγμη να μπει ενα τελος.Αρχες Αυγουστου απο dimoco σκανε τα γνωστα sms στο κινητο του πατερα μου που ειναι 71 ετων.Με κινητο 20 ετων μοντελο.Ουτε καν δυνατοτητα να μπει ιντερνετ δεν εχει.Προχωρησα σε καταγγελια και περιμενω.

• Like 1
Δημοσ.

Τα βηματα που ακολουθησα.

Μιλησα 2 φορες με τον παροχο μου.Ο παροχος δεν ειχε καμια διαθεση να βοηθησει.Με 2 λεξεις ειπε δεν εχουμε ευθυνη και μου εδωσε τα τηλεφωνα της dimoco.

Μιλαω με dimoco μεσω email [email protected]

Οτι για να ενεργοποιηθει η υπηρεσια πρεπει να βαλεις τον κωδικο pin.Θα σου στειλουν και ενα συνημμενο pdf με το ιστορικο εγγραφης.Η πλακα ειναι οτι στο ιστορικο που θα δεις εχει μεσα και το pin που επρεπε να βαλεις.Υποτιθεται οτι το πιν ειναι μυστικο,μονο μυστικο δεν ειναι.

Το ρεζουμε της υποθεσης.Δεν βγηκε ακρη με την ντιμοκο και εκανα καταγγελια εδω. https://apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam

Εχουν προθεσμια να απαντησουν στην καταγγελια ντιμοκο/παροχος 20 μερες νομιζω.Τις ιδιες παπ@ριες θα πουν και στην καταγγελια οτι ολα εγιναν νομιμα χωρις να μπορουν να αποδειξουν τιποτα..

• Like 1
Δημοσ.

Προχθές ένας φίλος είχε πρόβλημα με αυτές χρεώσεις 5 ψήφια νούμερα με απλό τηλ δηλ δεν είναι καν smartphone.... οπότε πιστεύω ότι είναι οργανωμένο έγκλημάπ

Δημοσ.

καλησπέρα, Τα ίδια και σε εμένα. Επικοινώνησα με email με την dimoco που με διέκοψαν από την υπηρεσία. Μου έστειλαν το αυτοματοποιημένο μήνυμα που δεν λέει τίποτα στην ουσία πέρα από τον ισχυρισμό τους. Τα λεφτά δεν δέχονται να μου τα επιστρέψουν.

Ωστόσο έκανα και φραγή στον πάροχο μου (cyta - vodafone) .

έχω προχωρήσει σε καταγγελία και στον ΕΕΤΤ αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν μου έχουν στείλει ούτε ένα μήνυμα ότι έλαβαν την καταγγελία μου (αν ξέρετε από την εμπειρία σας έτσι γίνετε; ξέρετε πότε απαντάνε;)

Έχει νόημα να κάνουμε καταγγελία και στην αρχή προστασία προσωπικών δεδομένων. από την άποψη ότι τον αριθμό του τηλεφώνου μας δεν τον έχουμε δώσει και τον παίρνουν αυθαίρετα για να προχωρήσουν όλη την απάτη τους.

• Thanks 1
Δημοσ.
33 minutes ago, archimidis said:

καλησπέρα, Τα ίδια και σε εμένα. Επικοινώνησα με email με την dimoco που με διέκοψαν από την υπηρεσία. Μου έστειλαν το αυτοματοποιημένο μήνυμα που δεν λέει τίποτα στην ουσία πέρα από τον ισχυρισμό τους. Τα λεφτά δεν δέχονται να μου τα επιστρέψουν.

Ωστόσο έκανα και φραγή στον πάροχο μου (cyta - vodafone) .

έχω προχωρήσει σε καταγγελία και στον ΕΕΤΤ αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν μου έχουν στείλει ούτε ένα μήνυμα ότι έλαβαν την καταγγελία μου (αν ξέρετε από την εμπειρία σας έτσι γίνετε; ξέρετε πότε απαντάνε;)

Έχει νόημα να κάνουμε καταγγελία και στην αρχή προστασία προσωπικών δεδομένων. από την άποψη ότι τον αριθμό του τηλεφώνου μας δεν τον έχουμε δώσει και τον παίρνουν αυθαίρετα για να προχωρήσουν όλη την απάτη τους.

17 Αυγούστου έλαβα κι εγώ sms απ'τους κλέφτες της DIMOCO. Επικοινώνησα αμέσως με COSMOTE, μου μπλόκαραν τα 5ψήφια, φυσικά δεν παραδέχτηκαν ότι καλύπτουν κλέφτες όπως η DIMOCO και ότι συνεργάζονται μαζί τους...χθες έστειλα καταγγελία στον ΕΕΤΤ, mail δεν έχω λάβει. Γιαααα να δούμε!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...