makfil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, QuitLife είπε Δεν υπαρχει σωτηρια στο κρατος αυτο. Και ενω καποιοι εδω λιβανιζουν και πλεκουν τα εγκωμια της ΕΕΤΤ (και το τι ειναι και τι οχι), ξεχνουν οτι υπαρχει και το κρατος. Και το κρατος δεν κανει τιποτα, γιατι προφανως ειναι ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Και η καθε Dimocco δεν θα τολμουσε να κανει κατι αν δεν ειχε πλατες. ΠΛΑΤΕΣ γερες. Προφανώς, δεν γνωρίζεις τι σημαίνει Ανεξάρτητη Αρχή, πως λειτουργεί, ποιες είναι οι αρμοδιότητες κάθε μιας κλπ Το κράτος (με οποιαδήποτε κυβέρνηση) έχει αναθέσει τις αντίστοιχες αρμοδιότητες στις Ανεξάρτητες Αρχές και το μόνο που έχει κρατήσει είναι ο έλεγχός τους από τη Βουλή. Καλό είναι να γνωρίζουμε τα στοιχειώδη πριν γράψουμε οτιδήποτε σε forum ή οπουδήποτε αλλού , απλά για να ... εκτονωθούμε (για να μην χρησιμοποιήσω άλλο ρήμα).
agamoi-thytai Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Θες να πεις πως η ανεξάρτητη αρχή είναι ανεξάρτητη ; Βρέστε μου ενα σύννεφο να πέσω... επιπλέον πως οι εταιρίες είναι αμέτοχες και ο μόνος κακούλης είναι η dimoco ; 1
makfil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Θέλω να πω ότι ζούμε σε μια δημοκρατία που έχει Βουλή, νόμους, κανόνες κλπ και με βάση αυτό το πλαίσιο λειτουργεί. Το αν αρέσει σ' εσένα ή σ' εμένα είναι άλλο θέμα, που ξεφεύγει από το αντικείμενο αυτής της συζήτησης. Η εκτόνωση σε forum, και μάλιστα πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου, είναι ένα καλό σπορ, που έχει πέραση τα τελευταία χρόνια, αλλά καλό είναι να γνωρίζουμε και τα στοιχειώδη.
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δικιο δεν εχει ; Κανεις τη χαρτουρα στελνεις τη καταγγελια και σου απαντανε μετα απο μηνες με γενικολογα και τιποτα επι της ουσιας . Αεναος κυκλος ξανα και ξανα και το μπαλακι ξανα πισω στους παροχους . Οταν κανεις μερικα τηλεφωνα σε "αρμοδιους" καταλαβαινεις ποσο μεγαλη απατη ειναι οι "αριθμοι υψηλης χρεωσης " και ποσα κερδιζουν . Εγω εχω φραγες σε ολα και επιμενουν να τις κανουν reset - οποτε τις ξαναβαζω 1
makfil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δεν ξέρω σε τίνος το σχόλιο απαντάς, αλλά υποθέτω όχι σε δικό μου. Μπορεί να έχεις δίκιο για τα όσα συνέβησαν μέχρι πριν 2-3 μήνες, αλλά τώρα ενεργοποιήθηκαν τόσο η ΕΕΤΤ όσο και ο Στκ. Και η μεν πρώτη προώθησε τροποποίηση της σχετικής διαδικασίας που φαίνεται να καλύπτει το προηγούμενο κενό , και αναμένεται η δημοσίευση σε ΦΕΚ της σχετικής απόφασης για να εφαρμοστεί, και ο ΣτΚ πρότεινε αυτό το μήνα να αλλάξει ο τρόπος πληρωμής των συμμετοχών στις ΥΠΠ. Θα περιμένουμε της εφαρμογή της 1ης (η 2η θέλει χρόνο ωρίμανσης) και θα σχολιάσουμε τα αποτελέσματα. Επομένως, το να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια, απλά, για εκτόνωση, δεν ωφελεί κανένα, εκτός από αυτόν που θέλει να ... εκτονωθεί. 1
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, makfil είπε Σε ότι αφορά, τος προσωπικές σου προτιμήσεις, για την επιλογή της Ανεξάρτητης Αρχής στην οποία θα στείλεις (αν θα στείλεις) καταγγελία, λίγο ενδιαφέρει τους συμφορουμίτες, και ο τρόπος με τον οποίο πρότεινες να καταγγείλουμε μόνο στον ΣτΚ, προκαλεί σκέψεις ότι κάτι κρύβεις και δεν το λες, αφού η συγκεκριμένη Ανεξάρτητη Αρχή δεν έχει αποφασιστική αρμοδιότητα, όπως η ΕΕΤΤ, αλλά μόνο συμβουλευτική. Τέλος, χαίρομαι για την απόφασή σου να συμφωνήσεις σ' αυτό που από την αρχή όφειλες να παραδεχτείς, δηλαδή ότι, δεν αρκεί να παίρνουμε πίσω τα χρήματα που μας έκλεψαν οι εταιρείες-απάτη, αλλά και να τις καταγγέλνουμε, ώστε να σταματήσει επιτέλους αυτή η απάτη. Eάν αρέσκεσαι στο να πιστεύεις ότι "κάτι κρύβω και δεν το λέω" πίστεψέ το, δεν έχω κανένα θέμα. Ναι είναι σημαντικό να χτυπηθεί το κακό στη ρίζα και να σταματήσει εν γένει η απάτη αλλά πολλοί συμφορουμίτες ενδιαφέρονται και να πάρουν τα λεφτά τους πίσω, οπότε εκεί είναι καθοριστική η συμβολή του Συνήγορου του Καταναλωτή (οπότε δεν αφορά τις προσωπικές μου προτιμήσεις, όπως άστοχα σχολίασες, αλλά το ποια αρχή θα σε βοηθήσει στην πράξη να πάρεις πίσω τα κλεμμένα και πολλοί συμφορουμίτες ενδιαφέρονται να πάρουν πίσω τα κλεμμένα). Και για να σε προλάβω πάλι, όντως δεν είναι στις αρμοδιότητες της ΕΕΤΤ να βοηθάει τον καταναλωτή να πάρει πίσω τα κλεμμένα αλλά κάποιος δεν πρέπει να τον βοηθήσει όταν παράνομα του αποσπούν λεφτά;; Αφού ζούμε σε μια δημοκρατία με νόμους, βουλή σύνταγμα κλπ δεν πρέπει να υπάρχει μια προστασία και μια αποζημίωση προς τον πολίτη όταν πχ η Dimoco αποφασιζει εν αγνοία σου να σε εγγράψει σε συνδρομητικές υπηρεσίες;; Και πάλι, όπως είπες, πρότεινεη ΕΕΤΤ αλλαγή των προδιαγραφών των ΥΠΠ αλλά είμαστε στο κατώφλι του 2020 και καταγγελίες για 5ψηφια που χρεώνουν υπάρχουν πριν το 2010, ε κάποιος δεν πρέπει να παραπονεθεί, ώστε η ΕΕΤΤ να αρχίσει κινείται γρηγορότερα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις