Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, makfil είπε

Αν και είχες διαβάσει το post μου πριν από το δικό σου και έμαθες τι έχει κάνει η ΕΕΤΤ και ο ΣτΚ, για το συγκεκριμένο θέμα, γράφεις μια αστεία  δικαιολογία, που δεν θα την έγραφε ένα μικρό παιδάκι. Δηλαδή, μας λες ότι, επειδή, κατά την άποψή σου , δεν κάνει ντα-ντα η ΕΕΤΤ την Dimoco (γιατί άραγε περιορίζεσαι σ' αυτήν μόνο), δεν πρέπει εμείς τα θύματα της απάτης  να στέλνουμε καταγγελία στην ΕΕΤΤ !!! Νομίζεις ότι την εκδικείσαι με την αστεία αυτή δικαιολογία;

Ειλικρινά τώρα έχει ανάγκη η ΕΕΤΤ να την εκδικηθώ εγώ ή όχι ;  

Τέλος πάντων, το θέμα δεν είναι η ΕΕΤΤ να κάνει ντα ντα τη Dimoco αλλά να σε βοηθήσει ουσιαστικά στο να πάρεις πίσω τα χρήματα που παράνομα σου απέσπασε η Dimoco. Όταν η ΕΕΤΤ δέχεται το ψέμα της Dimoco (ότι δηλαδή ο χρήστης έκανε από μόνος του εγγραφή) και αφήνει εκεί το θέμα αυτό σημαίνει ότι απλά δεν βοηθάει το χρήστη που εξαπατήθηκε.

Το άλλο που ρωτάς, γιατί περιορίζεται η αναφορά μου στη Dimoco είναι διότι η Dimoco είναι ο απατεώνας που έχει την πιο προκλητική συμπεριφορά απ' όλους· οι υπόλοιποι απατεώνες τουλάχιστον μόλις παραπονεθείς δρομολογούν διαδικασία για να σου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό δεν τους κάνει λιγότερο κλέφτες βέβαια)  ενώ η Dimoco όχι απλά αρνείται να επιστρέψει χρήματα αλλά σε βγάζει και τρελό, ότι δηλαδή μόνος σου έκανες την εγγραφή και αυτοί δεν φέρουν καμία ευθύνη. Aυτό βέβαια σχετίζεται με το σχόλιο που έγραψε ο pappoys πιο πάνω, ότι πίσω από τη Dimoco κρύβονται μεγάλα δόντια πιθανότατα.

Και ναι τέλος εννοείται ότι συμφωνώ στο ότι δεν αρκεί απλά να πάρουμε πίσω αυτά που μας έκλεψαν αλλά πρέπει να γίνουν και περαιτέρω ενέργειες ώστε να χτυπηθεί η οικονομική απάτη στη ρίζα αλλά και πάλι το πρώτο βήμα είναι να δώσουν πίσω αυτά που έκλεψαν.

• Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

KΩΔIKOΣ PIN: 6074 ΠAPOXOΣ: DIMOCO.THΛEΦΩNO: 2103009942.XPEΩΣH:2.08EYPΩX3SMS=6.24EYPΩ/EBΔOMAΔA ΣYN TYXON TEΛH KINHTHΣ ΣYNΔPOMHTIKH YΠHPEΣIA PGT1

Μόλις μου ήρθε αυτό, πήρα στην wind και έκλεισα τα 5ψηφια ,είναι καλυμμένος η θα γίνει χρέωση;έχω σύνδεση και δεν μπορούν να δουν αν δεν βγει ο επόμενος λογαριασμός

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, fotisdra είπε

KΩΔIKOΣ PIN: 6074 ΠAPOXOΣ: DIMOCO.THΛEΦΩNO: 2103009942.XPEΩΣH:2.08EYPΩX3SMS=6.24EYPΩ/EBΔOMAΔA ΣYN TYXON TEΛH KINHTHΣ ΣYNΔPOMHTIKH YΠHPEΣIA PGT1

Μόλις μου ήρθε αυτό, πήρα στην wind και έκλεισα τα 5ψηφια ,είναι καλυμμένος η θα γίνει χρέωση;έχω σύνδεση και δεν μπορούν να δουν αν δεν βγει ο επόμενος λογαριασμός

Έχεις ήδη χρεωθεί φίλε μου, δυστυχώς. Οι απατεώνες δεν περιμένουν. Προχώρα με καταγγελίες στη Dimoco,  τον πάροχο σου, τον Συνήγορο του καταναλωτή και την ΕΕΤΤ.

Αν θέλεις χρησιμοποίησε σαν μπούσουλα έναν οδηγό που έχω φτιάξει. Δεν χρειάζεται να είναι τόσο λεπτομερείς οι αναφορές σου....προσάρμοσε το όπως νομίζεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Έχεις ήδη χρεωθεί φίλε μου, δυστυχώς. Οι απατεώνες δεν περιμένουν. Προχώρα με καταγγελίες στη Dimoco,  τον πάροχο σου, τον Συνήγορο του καταναλωτή και την ΕΕΤΤ.

Αν θέλεις χρησιμοποίησε σαν μπούσουλα έναν οδηγό που έχω φτιάξει. Δεν χρειάζεται να είναι τόσο λεπτομερείς οι αναφορές σου....προσάρμοσε το όπως νομίζεις.

Σε ευχαριστώ πολύ. Από την wind με προέτρεψαν να  περιμένω να δω αν εχει γίνει χρέωση στο τέλος του μήνα καθώς δεν μπορούν να το δουν. μου έδωσαν και ένα τηλέφωνο της dimeco να τους καλέσω και να τους ζητήσω πίστωση μου είπαν. Εμένα δεν μου έστειλαν 3 sms μόνο αυτό που έστειλα μετά προχωρήσα σε φραγή των 5ψηφιων

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fotisdra είπε

απο πιο νουμερο ειναι το μηνυμα? Αν ειναι απο το 54578 δεν ειναι χρεωσιμο.Αν ειναι απο το 54003 εχει χρεωση

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

απο πιο νουμερο ειναι το μηνυμα? Αν ειναι απο το 54578 δεν ειναι χρεωσιμο.Αν ειναι απο το 54003 εχει χρεωση

Από το 54578 είναι

Δημοσ.
Στις 22/12/2019 στις 5:21 ΜΜ, Nikos Chatzoglou είπε

Ειλικρινά τώρα έχει ανάγκη η ΕΕΤΤ να την εκδικηθώ εγώ ή όχι ;  

Τέλος πάντων, το θέμα δεν είναι η ΕΕΤΤ να κάνει ντα ντα τη Dimoco αλλά να σε βοηθήσει ουσιαστικά στο να πάρεις πίσω τα χρήματα που παράνομα σου απέσπασε η Dimoco. Όταν η ΕΕΤΤ δέχεται το ψέμα της Dimoco (ότι δηλαδή ο χρήστης έκανε από μόνος του εγγραφή) και αφήνει εκεί το θέμα αυτό σημαίνει ότι απλά δεν βοηθάει το χρήστη που εξαπατήθηκε.

Το άλλο που ρωτάς, γιατί περιορίζεται η αναφορά μου στη Dimoco είναι διότι η Dimoco είναι ο απατεώνας που έχει την πιο προκλητική συμπεριφορά απ' όλους· οι υπόλοιποι απατεώνες τουλάχιστον μόλις παραπονεθείς δρομολογούν διαδικασία για να σου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό δεν τους κάνει λιγότερο κλέφτες βέβαια)  ενώ η Dimoco όχι απλά αρνείται να επιστρέψει χρήματα αλλά σε βγάζει και τρελό, ότι δηλαδή μόνος σου έκανες την εγγραφή και αυτοί δεν φέρουν καμία ευθύνη. Aυτό βέβαια σχετίζεται με το σχόλιο που έγραψε ο pappoys πιο πάνω, ότι πίσω από τη Dimoco κρύβονται μεγάλα δόντια πιθανότατα.

Και ναι τέλος εννοείται ότι συμφωνώ στο ότι δεν αρκεί απλά να πάρουμε πίσω αυτά που μας έκλεψαν αλλά πρέπει να γίνουν και περαιτέρω ενέργειες ώστε να χτυπηθεί η οικονομική απάτη στη ρίζα αλλά και πάλι το πρώτο βήμα είναι να δώσουν πίσω αυτά που έκλεψαν.

Η σκέψη σου στηρίζεται σε λάθος βάση.

Ο ρόλος της ΕΕΤΤ είναι καθορισμένος και περιγράφεται στην ιστοσελίδα της. Δεν είναι στην αρμοδιότητά της, όπως και κάθε άλλης Ανεξάρτητης Αρχής άλλωστε, να "βοηθάει κάθε θύμα απάτης να πάρει πίσω τα χρήματα που του κλέψανε", όπως νομίζεις, αλλά να συντάσσει τις σωστές προδιαγραφές, για το αντικείμενο που έχει, και να ελέγχει την εφαρμογή τους.

Σ' αυτό το πλαίσιο, πρότεινε την αλλαγή των προδιαγραφών των ΥΠΠ, έστω και καθυστερημένα, όπως, έκανε άλλωστε και ο ΣτΚ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του. Περιμένουμε την εφαρμογή των νέων προτάσεων για να δούμε και να σχολιάσουμε τα αποτελέσματα.

Σε ότι αφορά, τος προσωπικές σου προτιμήσεις, για την επιλογή της Ανεξάρτητης Αρχής στην οποία θα στείλεις (αν θα στείλεις) καταγγελία, λίγο ενδιαφέρει τους συμφορουμίτες, και ο τρόπος με τον οποίο πρότεινες να καταγγείλουμε μόνο στον ΣτΚ, προκαλεί σκέψεις ότι κάτι κρύβεις και δεν το λες, αφού η συγκεκριμένη Ανεξάρτητη Αρχή δεν έχει αποφασιστική αρμοδιότητα, όπως η ΕΕΤΤ, αλλά μόνο συμβουλευτική.

Τέλος, χαίρομαι για την απόφασή σου να συμφωνήσεις σ' αυτό που από την αρχή όφειλες να παραδεχτείς, δηλαδή ότι, δεν αρκεί να παίρνουμε πίσω τα χρήματα που μας έκλεψαν οι εταιρείες-απάτη, αλλά και να τις καταγγέλνουμε, ώστε να σταματήσει επιτέλους αυτή η απάτη.

Δημοσ.
On 14/10/2017 at 12:07, isay said:

Πέρα απο αυτά που ειπώθηκαν, στειλε 

CHIRPIX STOP

στο 54009

(το γράφει και στα μηνυματα που εστειλες)

Επισης ΜΗΝ βαζεις το κινητό σου σε sites/διαγωνισμους που λενε οτι κερδισες (δωροεπιταγες, κινητα, γκομενα, κλπ)

Mα γιατί???  εχώ μόνο γκόμενες κερδίζω...  !   ΛΟΛ

Μα είναι δυνατόν να τα πιστέυει κανείς αυτά  ???

Καλά έκανες και το έγραψες

Δημοσ.

Ενώ έχω ενεργοποιήσει φραγή στα 5ψηφια λαμβάνω εδώ και 20 ημέρες συνεχώς μηνύματα από αυτά. Η βονταφον λέει πως δεν έχω χρεωθεί, αλλα περιμένω και το λογαριασμό να δω.

Δημοσ.

ίσως, έκανες φραγή μόνο στον 5ψήφιο που σου έστειλαν το 1ο μήνυμα,  και όχι σε όλα.

Κάθε εταιρεία-απάτη έχει περισσότερα από 1 5ψήφια νούμερα.

Δημοσ.

Σχετικο-ασχετο με το topic.

Σχολιάζουμε για το τι γίνεται Ελλάδα με τις εταιρείες αυτές. Βρέθηκα μέσα στο Δεκέμβρη 11 ημέρες στην Νέα Υόρκη και επειδή δεν συμφέρει να έχω κάποιο από τα ελληνικά μου νούμερα εκεί (η voda μου ζητούσε 14€ την ημέρα για να έχω το red μου εκεί και η wind 13.5€ ανά 2 ημέρες για να έχω 30' λεπτά ομιλίας και 50mb internet), πήρα από Τ-mobile ένα καρτοκινητο με 50$ και είχα απεριόριστες κλήσεις, sms και data (μεταξύ των οποίων και 10gb διαθέσιμα για hotspot). Ε δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα και τι τέτοια μηνύματα και κλήσεις (και μηνύματα στον τηλεφωνητή άφηναν) δεχόμουν καθημερινά! Τραγική κατάσταση! Και πάλι καλά να λέμε εδώ! 😅

Δημοσ.
2 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε

Ενώ έχω ενεργοποιήσει φραγή στα 5ψηφια λαμβάνω εδώ και 20 ημέρες συνεχώς μηνύματα από αυτά. Η βονταφον λέει πως δεν έχω χρεωθεί, αλλα περιμένω και το λογαριασμό να δω.

Και σε μενα το ιδιο. Με χρεωσε πριν 2μηνες περιπου, αντεδρασα και πηρα τα λεφτα μου πισω, και ενω εχω στειλει μηνυμα για φραγη, ακομα παιρνω μερικα. Χωρις να χρεωθω απο οτι βλεπω.

Vodafone να εισαι καλα.

Δεν υπαρχει σωτηρια στο κρατος αυτο. Και ενω καποιοι εδω λιβανιζουν και πλεκουν τα εγκωμια της ΕΕΤΤ (και το τι ειναι και τι οχι), ξεχνουν οτι υπαρχει και το κρατος. Και το κρατος δεν κανει τιποτα, γιατι προφανως ειναι ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Και η καθε Dimocco δεν θα τολμουσε να κανει κατι αν δεν ειχε πλατες. ΠΛΑΤΕΣ γερες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...