makfil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε Έτσι απανταει σε όλους η Dimoco γι' αυτό λέω και ξαναλέω να μην ασχολείστε με την ΕΕΤΤ. Έχεις κάτι εναντίον της ΕΕΤΤ και μας το κρύβεις; Χάνεις κάτι αν εγώ και κάθε συμφορουμίτης κάνουμε καταγγελία ΚΑΙ στην ΕΕΤΤ, που είναι η αρμόδια αρχή που αδειοδοτεί τις εταιρείες-απάτη ΥΠΠ; Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω αυτή τη μανία που σε έχει πιάσει με το να μας προτείνεις συνέχεια να μην καταγγέλνουμε τις εταιρείες-απάτη ΚΑΙ στην ΕΕΤΤ. 1
korakios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, makfil είπε Έχεις κάτι εναντίον της ΕΕΤΤ και μας το κρύβεις; Χάνεις κάτι αν εγώ και κάθε συμφορουμίτης κάνουμε καταγγελία ΚΑΙ στην ΕΕΤΤ, που είναι η αρμόδια αρχή που αδειοδοτεί τις εταιρείες-απάτη ΥΠΠ; Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω αυτή τη μανία που σε έχει πιάσει με το να μας προτείνεις συνέχεια να μην καταγγέλνουμε τις εταιρείες-απάτη ΚΑΙ στην ΕΕΤΤ. Σε απάντηση της Vodafone την ώρα που με χρέωναν αναφέρθηκαν (εγγράφως μέσω chat ) ότι η εταιρία (Vodafone) υποχρεούται να παρέχει πρόσβαση μέσω του δικτύου της σε 5ψηφιους αριθμούς ,βάσει του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου , που έχουν εκχωρηθεί (οι αριθμοί) από την ΕΕΤΤ. Γιατί να χάσει την ώρα του κάποιος με τη μαφία (ΕΕΤΤ)? Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από korakios 1
makfil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Θα σου εξηγήσω με λίγα λόγια γιατί το θέμα είναι μεγάλο. Η ΕΕΤΤ είναι η αρμόδια αρχή, εκτός των άλλων, και για την αδειοδότηση των εταιρειών που παρέχουν ΥΠΠ. Αυτές είναι αρκετές και ασχολούνται με διάφορα αντικείμενα (διαγωνισμούς, αστρολογία, παιχνίδια, δημοσκοπήσεις κλπ) και παίρνουν 5ψήφιους αριθμούς αλλά και άλλους όπως 901 κλπ για τη δουλειά τους. Από τις πολλές εταιρείες παροχής ΥΠΠ, κάποιες (λίγες, ευτυχώς) το έχουν γυρίσει στην απάτη , με το γνωστό σύστημα, και μέσω των παρόχων τηλεφωνίας κλέβουν από θύματα μικρά ποσά που γίνονται μεγάλα αν σκεφτούμε πόσες χιλιάδες θύματα υπάρχουν καθημερινά. Με τις καταγγελίες που κάνουμε οι περισσότεροι (πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως πχ όσα θύματα παίρνουν πίσω τα κλεμμένα και δεν ενδιαφέρονται) , στον ΣτΚ ΚΑΙ στην ΕΕΤΤ,, και οι δύο αρχές έκαναν ενέργειες για την αλλαγή των προδιαγραφών συμμετοχής στις ΥΠΠ. Η μεν ΕΕΤΤ προχώρησε στην τροποποίηση της διαδικασίας, με την υποχρεωτική αποστολή sms για τη συμμετοχή και αναμένεται η δημοσίευση σε ΦΕΚ της σχετικής απόφασης. Ο δε ΣτΚ συζήτησε το θέμα πρόσφατα με τους αντίστοιχους της ΕΕ, και πρότεινε την αλλαγή του τρόπου πληρωμής της συμμετοχής σε ΥΠΠ. Οπωσδήποτε, η 1η ενέργεια (της ΕΕΤΤ) είναι άμεση και θα φέρει αποτελέσματα με την εφαρμογή της (ελπίζουμε), ενώ η 2η θέλει χρόνο και διαβουλεύσεις μέχρι να ωριμάσει. Πιστεύω να σου έδωσα μια σύντομη εικόνα του θέματος σήμερα και γιατί επιβάλλεται να ενημερώνουμε την ΕΕΤΤ ότι το σκάνδαλο της κλοπής συνεχίζεται, ώστε α επιταχυνθεί η δημοσίευση της απόφασης. 3
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, makfil είπε Έχεις κάτι εναντίον της ΕΕΤΤ και μας το κρύβεις; Χάνεις κάτι αν εγώ και κάθε συμφορουμίτης κάνουμε καταγγελία ΚΑΙ στην ΕΕΤΤ, που είναι η αρμόδια αρχή που αδειοδοτεί τις εταιρείες-απάτη ΥΠΠ; Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω αυτή τη μανία που σε έχει πιάσει με το να μας προτείνεις συνέχεια να μην καταγγέλνουμε τις εταιρείες-απάτη ΚΑΙ στην ΕΕΤΤ. Διότι δεν αναλαμβάνει δράση· κάνει μία απλή ερώτηση στη Dimoco, η Dimoco απαντάει ότι ο χρήστης από μόνος του γράφτηκε οπότε και η χρέωση είναι σύννομη, η ΕΕΤΤ έπειτα αρκείται στο να σου κοινοποιήσει την απάντηση της Dimoco και λήγει εκεί το ζήτημα. Ελπίζω να απαντήθηκε το ερώτημά σου. Και το θέμα δεν είναι αν θα καταγγείλεις το περιστατικό στην ΕΕΤΤ, το θέμα είναι ότι η πλειοψηφία αρκείται στην καταγγελία στην ΕΕΤΤ και δεν στέλνει ποτέ στο συνήγορο του καταναλωτή που ειναι και ο μόνος που αναλαμβάνει δράση προκειμένου η εταιρία να σου δώσει πίσω τα χρήματα. Πολλοί βέβαια μπερδεύουν το συνήγορο του καταναλωτή με το συνήγορο του πολίτη ( ο οποίος είναι αναρμόδιος για το θέμα) αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Γράψε εδώ τι τους έστειλες ωστε να γνωρίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος Μπα συνοπτικά πράγματα. Ότι αντιλήφθηκα μια χρέωση από τριψήφιο αριθμό στον οποίο ουδέποτε είχα ζητήσει να εγγραφω . Ζήτησα να μου επιστραφεί άμεσα το αφαιρεθεν ποσό και ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον τους αν δε γίνει κάτι τέτοιο. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Ούτε παρακάλεσα,ούτε εξήγηση στην εξήγηση ούτε τπτ. Στο καπάκι έστειλα και στην απατοεταιρεια το ίδιο αλλά δεν ξέρω αν με έγραψαν η δεν μου απάντησαν καθώς μου επεστραφει το ποσό.
papoys1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η veoo της οποίας θύμα έπεσα και εγώ αν την ενημερώσεις ότι παράνομα σου αφαίρεσε το ποσό και θα την καταγγείλεις παραπέρα συνήθως το επιστρέφει ενώ η DIMOCO κάνει την πάπια και σπανίως επιστρέφει ποσά. Εγώ τι πιστεύω;;;;; Η veoo και κάποιες άλλες είναι φτηνομάγαζα που κατάφεραν με κάποιο τρόπο να πάρουν άδεια από την ΕΕΤΤ και φοβούνται το λουκέτο και τα πρόστιμα , κάτι που δε γίνεται με τη dimoco που σου λέει δεν επιστρέφω τίποτε άρα κάνε ότι γουστάρεις. Συμπέρασμα όταν κάποιος δεν φοβάται ούτε Υπηρεσίες ούτε αρχές και στην ουσία τους γράφει πάει να πει ότι αυτοί που κρύβονται πίσω του έχουν μεγάλη δύναμη και ξέρουν ότι οι αρχές δεν θα τους κάνουν τίποτε γιατί απλά τον δυνατό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού δεν τον σέβονται.Τον φοβούνται. Επίσης κάποιες από αυτές τις εταιρείες τζιράρουν μεγάλα ποσά μέσω τηλεοράσεων όπου δεν υπάρχει κανάλι να μην έχει 2-3-4 διαγωνισμούς απάτης με τέτοια νούμερα όπου πέφτουν θύματα πολλοί αδαείς. Τώρα αν πίσω από αυτές κρύβονται μεγαλομέτοχοι ή μεγαλοπαράγοντες τηλεοπτικών καναλιών,γιατί δεν μπορώ να δεχτώ ότι αρκούνται σε ένα ποσοστό από τις εισπράξεις των τηλεφώνων αλλά θα θέλουν όλο το πακέτο,μπορεί να τους πειράξει κανείς;;;;; Οπότε παιδιά ας αρκεστούμε να κυνηγήσουμε όσοι μπορέσουμε να πάρουμε το ποσό πίσω και να μην περιμένουμε μεγάλα πράγματα από ΕΕΤΤ και Συνηγόρους. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από papoys1
makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε Διότι δεν αναλαμβάνει δράση· κάνει μία απλή ερώτηση στη Dimoco, η Dimoco απαντάει ότι ο χρήστης από μόνος του γράφτηκε οπότε και η χρέωση είναι σύννομη, η ΕΕΤΤ έπειτα αρκείται στο να σου κοινοποιήσει την απάντηση της Dimoco και λήγει εκεί το ζήτημα. Ελπίζω να απαντήθηκε το ερώτημά σου. Και το θέμα δεν είναι αν θα καταγγείλεις το περιστατικό στην ΕΕΤΤ, το θέμα είναι ότι η πλειοψηφία αρκείται στην καταγγελία στην ΕΕΤΤ και δεν στέλνει ποτέ στο συνήγορο του καταναλωτή που ειναι και ο μόνος που αναλαμβάνει δράση προκειμένου η εταιρία να σου δώσει πίσω τα χρήματα. Πολλοί βέβαια μπερδεύουν το συνήγορο του καταναλωτή με το συνήγορο του πολίτη ( ο οποίος είναι αναρμόδιος για το θέμα) αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Όχι, δεν απάντησες στα ερωτήματά μου και αποφεύγεις την ουσία γράφοντας ότι νάναι. Αν και είχες διαβάσει το post μου πριν από το δικό σου και έμαθες τι έχει κάνει η ΕΕΤΤ και ο ΣτΚ, για το συγκεκριμένο θέμα, γράφεις μια αστεία δικαιολογία, που δεν θα την έγραφε ένα μικρό παιδάκι. Δηλαδή, μας λες ότι, επειδή, κατά την άποψή σου , δεν κάνει ντα-ντα η ΕΕΤΤ την Dimoco (γιατί άραγε περιορίζεσαι σ' αυτήν μόνο), δεν πρέπει εμείς τα θύματα της απάτης να στέλνουμε καταγγελία στην ΕΕΤΤ !!! Νομίζεις ότι την εκδικείσαι με την αστεία αυτή δικαιολογία; Εν πάση περιπτώσει, τράβα το (μοναχικό) δρόμο σου και εμείς τον δικό μας, μέχρι να δημοσιευτεί η απόφαση που προωθεί η ΕΕΤΤ και να δούμε τα αποτελέσματά της. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από makfil
makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, papoys1 είπε Η veoo της οποίας θύμα έπεσα και εγώ αν την ενημερώσεις ότι παράνομα σου αφαίρεσε το ποσό και θα την καταγγείλεις παραπέρα συνήθως το επιστρέφει ενώ η DIMOCO κάνει την πάπια και σπανίως επιστρέφει ποσά. Εγώ τι πιστεύω;;;;; Η veoo και κάποιες άλλες είναι φτηνομάγαζα που κατάφεραν με κάποιο τρόπο να πάρουν άδεια από την ΕΕΤΤ και φοβούνται το λουκέτο και τα πρόστιμα , κάτι που δε γίνεται με τη dimoco που σου λέει δεν επιστρέφω τίποτε άρα κάνε ότι γουστάρεις. Συμπέρασμα όταν κάποιος δεν φοβάται ούτε Υπηρεσίες ούτε αρχές και στην ουσία τους γράφει πάει να πει ότι αυτοί που κρύβονται πίσω του έχουν μεγάλη δύναμη και ξέρουν ότι οι αρχές δεν θα τους κάνουν τίποτε γιατί απλά τον δυνατό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού δεν τον σέβονται.Τον φοβούνται. Επίσης κάποιες από αυτές τις εταιρείες τζιράρουν μεγάλα ποσά μέσω τηλεοράσεων όπου δεν υπάρχει κανάλι να μην έχει 2-3-4 διαγωνισμούς απάτης με τέτοια νούμερα όπου πέφτουν θύματα πολλοί αδαείς. Τώρα αν πίσω από αυτές κρύβονται μεγαλομέτοχοι ή μεγαλοπαράγοντες τηλεοπτικών καναλιών,γιατί δεν μπορώ να δεχτώ ότι αρκούνται σε ένα ποσοστό από τις εισπράξεις των τηλεφώνων αλλά θα θέλουν όλο το πακέτο,μπορεί να τους πειράξει κανείς;;;;; Οπότε παιδιά ας αρκεστούμε να κυνηγήσουμε όσοι μπορέσουμε να πάρουμε το ποσό πίσω και να μην περιμένουμε μεγάλα πράγματα από ΕΕΤΤ και Συνηγόρους. Ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που υποστηρίζουν την άποψη ότι, αφού πήρα τα χρήματά μου πίσω, δεν ενδιαφέρομαι πλέον για το θέμα της κλοπής και μου είναι αρκετό να γράφω σε forum την άποψή μου. Αλλά δεν είναι έτσι η πραγματικότητα. Εάν δεν αντιδράσουμε, με γραπτές καταγγελίες, στις αρμόδιες αρχές (ΕΕΤΤ και ΣτΚ, τουλάχιστον), δεν θα ενεργοποιηθούν και δεν θα σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κλοπή. Μόνο χάρη στις αντιδράσεις αυτές, επί χρόνια, ενεργοποιήθηκαν η ΕΕΤΤ και ο ΣτΚ και η μεν 1η ετοίμασε νέα διαδικασία για τη συμμετοχή με sms του πελάτη που θέλει τις ΥΠΠ, και την προωθεί για δημοσίευση σε ΦΕΚ, ο δε ΣτΚ πρότεινε την αλλαγή στον τρόπο πληρωμής της συμμετοχής σε ΥΠΠ., όπως τα έγραψα παραπάνω. Ακόμη και τώρα που γνωρίζουν οι εταιρείες-απάτη ότι προωθείται η απόφαση, συνεχίζουν την κλοπή. Με τις αντιδράσεις μας (καταγγελίες) στην ΕΕΤΤ και στον ΣτΚ θα ελπίζουμε σε ένα οριστικό σταμάτημα αυτής της κατάστασης.
papoys1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, makfil είπε Ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που υποστηρίζουν την άποψη ότι, αφού πήρα τα χρήματά μου πίσω, δεν ενδιαφέρομαι πλέον για το θέμα της κλοπής και μου είναι αρκετό να γράφω σε forum την άποψή μου. Αλλά δεν είναι έτσι η πραγματικότητα. Εάν δεν αντιδράσουμε, με γραπτές καταγγελίες, στις αρμόδιες αρχές (ΕΕΤΤ και ΣτΚ, τουλάχιστον), δεν θα ενεργοποιηθούν και δεν θα σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κλοπή. Μόνο χάρη στις αντιδράσεις αυτές, επί χρόνια, ενεργοποιήθηκαν η ΕΕΤΤ και ο ΣτΚ και η μεν 1η ετοίμασε νέα διαδικασία για τη συμμετοχή με sms του πελάτη που θέλει τις ΥΠΠ, και την προωθεί για δημοσίευση σε ΦΕΚ, ο δε ΣτΚ πρότεινε την αλλαγή στον τρόπο πληρωμής της συμμετοχής σε ΥΠΠ., όπως τα έγραψα παραπάνω. Ακόμη και τώρα που γνωρίζουν οι εταιρείες-απάτη ότι προωθείται η απόφαση, συνεχίζουν την κλοπή. Με τις αντιδράσεις μας (καταγγελίες) στην ΕΕΤΤ και στον ΣτΚ θα ελπίζουμε σε ένα οριστικό σταμάτημα αυτής της κατάστασης. Με παρεξήγησες.Αυτό που έγραψα είναι η άποψή μου η οποία δεν συνδέεται με τις ενέργειές μου. Μάλλον δεν διάβασες τα μηνύματά μου που έγραψα ότι μου έστειλαν email να μου επιστρέψουν τα χρήματα σε κάποιο λογαριασμό τραπέζης και μου ζήτησαν IBAN.Επειδή αυτοσκοπός μου δεν είναι τα 6 ευρώ (χέστηκα στο κάτω κάτω) τους έστειλα email ότι δεν τους στέλνω αριθμό και στοιχεία λογαριασμού γιατί δεν τους έχω εμπιστοσύνη και να βάλουν τα λεφτά από εκεί που τα πήραν. Μου έστειλαν 2ο email ότι δεν μπορούν και σχεδόν με παρακαλούν να τους στείλω λογαριασμό. Δεν ξέρω τι να κάνω αμφιταλαντεύομαι γιατί το πιστεύεις ή όχι είμαι ευαίσθητος και φιλότιμος μέχρι αηδίας και δεν θέλω να κάνω κακό σε άνθρωπο ακόμη και αν με έχει βλάψει,για αυτό το λόγο δεν έχω στείλει ακόμη τα στοιχεία ΕΕΤΤ σκεπτόμενος ότι θα είναι επιβαρυντικό για αυτούς αν τους κοινοποιήσω τα δύο email. Ειλικρινά έτσι μου έρχεται να τους πω χαλάλι σας τα 6 ευρώ και να το αφήσω εδώ χρονιάρες μέρες που έρχονται. Όσο για την ΕΕΤΤ αυτή έχει το μαχαίρι έχει και το πεπόνι.10 και βάλε χρόνια ξέρει το πάρτυ γίνεται σε βάρος ανίδεων , απονήρευτων και δεν θα ήθελα να πω χαμηλής νοημοσύνης ανθρώπων και αν ήθελε τα άλλαζε μέσα σε ένα μήνα.Το ότι δεν το κάνει ενισχύει την άποψή μου για αυτούς.
Alxnks Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, papoys1 είπε Με παρεξήγησες.Αυτό που έγραψα είναι η άποψή μου η οποία δεν συνδέεται με τις ενέργειές μου. Μάλλον δεν διάβασες τα μηνύματά μου που έγραψα ότι μου έστειλαν email να μου επιστρέψουν τα χρήματα σε κάποιο λογαριασμό τραπέζης και μου ζήτησαν IBAN.Επειδή αυτοσκοπός μου δεν είναι τα 6 ευρώ (χέστηκα στο κάτω κάτω) τους έστειλα email ότι δεν τους στέλνω αριθμό και στοιχεία λογαριασμού γιατί δεν τους έχω εμπιστοσύνη και να βάλουν τα λεφτά από εκεί που τα πήραν. Μου έστειλαν 2ο email ότι δεν μπορούν και σχεδόν με παρακαλούν να τους στείλω λογαριασμό. Δεν ξέρω τι να κάνω αμφιταλαντεύομαι γιατί το πιστεύεις ή όχι είμαι ευαίσθητος και φιλότιμος μέχρι αηδίας και δεν θέλω να κάνω κακό σε άνθρωπο ακόμη και αν με έχει βλάψει,για αυτό το λόγο δεν έχω στείλει ακόμη τα στοιχεία ΕΕΤΤ σκεπτόμενος ότι θα είναι επιβαρυντικό για αυτούς αν τους κοινοποιήσω τα δύο email. Ειλικρινά έτσι μου έρχεται να τους πω χαλάλι σας τα 6 ευρώ και να το αφήσω εδώ χρονιάρες μέρες που έρχονται. Όσο για την ΕΕΤΤ αυτή έχει το μαχαίρι έχει και το πεπόνι.10 και βάλε χρόνια ξέρει το πάρτυ γίνεται σε βάρος ανίδεων , απονήρευτων και δεν θα ήθελα να πω χαμηλής νοημοσύνης ανθρώπων και αν ήθελε τα άλλαζε μέσα σε ένα μήνα.Το ότι δεν το κάνει ενισχύει την άποψή μου για αυτούς. Πώς ξέρουν τι πάρτυ γίνεται αν δεν τους ενημερώσεις (εσύ κι ο καθένας, στην πλάτη του οποίου γίνεται το πάρτυ) για αυτό; Πώς θα χτίσουν υπόθεση αν δεν έχουν αυτά τα δεδομένα; Γενικά κι αόριστα;
papoys1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Alxnks είπε Πώς ξέρουν τι πάρτυ γίνεται αν δεν τους ενημερώσεις (εσύ κι ο καθένας, στην πλάτη του οποίου γίνεται το πάρτυ) για αυτό; Πώς θα χτίσουν υπόθεση αν δεν έχουν αυτά τα δεδομένα; Γενικά κι αόριστα; Γιατί στη γυάλα ζουν.Χιλιάδες καταγγελίες έχουν πάει αυτά τα χρόνια;;;;Αν θέλει κάποιος να επιβάλει το σωστό και το δίκαιο το επιβάλλει.Δεν αφήνει ανοιχτά παράθυρα και πόρτες να μπαίνει ελεύθερα ο καθένας. Κάνε με εμένα Πρόεδρο της ΕΕΤΤ για ένα μήνα και θα σου πω εγώ πόσα απίδια παίρνει ο σάκος.Μετά το μήνα όμως δεν εγγυώμαι τίποτε γιατί θα αρχίσουν οι γνωριμίες τα μπλά μπλά δωράκια ξέρω γω και πέταξε το πουλάκι. Άσε ρε φίλε δεν έχεις μάθει πως δουλεύει το σύστημα ειδικά σε τούτο το μπουρδέλο που έτυχε να ζούμε. 1
Alxnks Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, papoys1 είπε Γιατί στη γυάλα ζουν.Χιλιάδες καταγγελίες έχουν πάει αυτά τα χρόνια;;;;Αν θέλει κάποιος να επιβάλει το σωστό και το δίκαιο το επιβάλλει.Δεν αφήνει ανοιχτά παράθυρα και πόρτες να μπαίνει ελεύθερα ο καθένας. Κάνε με εμένα Πρόεδρο της ΕΕΤΤ για ένα μήνα και θα σου πω εγώ πόσα απίδια παίρνει ο σάκος.Μετά το μήνα όμως δεν εγγυώμαι τίποτε γιατί θα αρχίσουν οι γνωριμίες τα μπλά μπλά δωράκια ξέρω γω και πέταξε το πουλάκι. Άσε ρε φίλε δεν έχεις μάθει πως δουλεύει το σύστημα ειδικά σε τούτο το μπουρδέλο που έτυχε να ζούμε. Που ξέρεις πόσες χιλιάδες έχουν πάει, αν σκέφτονται όπως εσύ; 1
papoys1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Alxnks είπε Που ξέρεις πόσες χιλιάδες έχουν πάει, αν σκέφτονται όπως εσύ; Εγώ δύο μήνες έχω που ασχολούμαι με το θέμα που με απασχόλησε και έχω μάθει τόσα.Πριν δεν με απασχολούσε γιατί απλά δεν με είχαν θίξει. Αυτοί 10 τόσα χρόνια δεν ξέρουν τίποτε και πρέπει να τους ανοίξω τα μάτια εγώ;;;;;;;; Απλά σε ένα χαρτοκιβώτιο θα καταχωνιάσουν και τη δική μου αναφορά αν δεν την πάνε κατευθείαν στον κάλαθο όπως κάνουν με τις υπόλοιπες. Αυτό σκέφτομαι και δεν την έχω στείλει ακόμη,χωρίς να ξέρω τι θα κάνω αύριο ή μεθαύριο.Κοίτα να δεις στο ίδιο στρατόπεδο είμαστε μην τσακωθούμε κιόλας που παρεξηγήθηκα με το makfil γιατί του απάντησα χωρίς να έχω διαβάσει σωστά ένα μήνυμά του (του ζήτησα δημόσια συγγνώμη την οποία ελπίζω να αποδέχθηκε) απλά ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης.😊
makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, papoys1 είπε Με παρεξήγησες.Αυτό που έγραψα είναι η άποψή μου η οποία δεν συνδέεται με τις ενέργειές μου. Μάλλον δεν διάβασες τα μηνύματά μου που έγραψα ότι μου έστειλαν email να μου επιστρέψουν τα χρήματα σε κάποιο λογαριασμό τραπέζης και μου ζήτησαν IBAN.Επειδή αυτοσκοπός μου δεν είναι τα 6 ευρώ (χέστηκα στο κάτω κάτω) τους έστειλα email ότι δεν τους στέλνω αριθμό και στοιχεία λογαριασμού γιατί δεν τους έχω εμπιστοσύνη και να βάλουν τα λεφτά από εκεί που τα πήραν. Μου έστειλαν 2ο email ότι δεν μπορούν και σχεδόν με παρακαλούν να τους στείλω λογαριασμό. Δεν ξέρω τι να κάνω αμφιταλαντεύομαι γιατί το πιστεύεις ή όχι είμαι ευαίσθητος και φιλότιμος μέχρι αηδίας και δεν θέλω να κάνω κακό σε άνθρωπο ακόμη και αν με έχει βλάψει,για αυτό το λόγο δεν έχω στείλει ακόμη τα στοιχεία ΕΕΤΤ σκεπτόμενος ότι θα είναι επιβαρυντικό για αυτούς αν τους κοινοποιήσω τα δύο email. Ειλικρινά έτσι μου έρχεται να τους πω χαλάλι σας τα 6 ευρώ και να το αφήσω εδώ χρονιάρες μέρες που έρχονται. Όσο για την ΕΕΤΤ αυτή έχει το μαχαίρι έχει και το πεπόνι.10 και βάλε χρόνια ξέρει το πάρτυ γίνεται σε βάρος ανίδεων , απονήρευτων και δεν θα ήθελα να πω χαμηλής νοημοσύνης ανθρώπων και αν ήθελε τα άλλαζε μέσα σε ένα μήνα.Το ότι δεν το κάνει ενισχύει την άποψή μου για αυτούς. Παρακολουθώ τα posts σου, για το συγκεκριμένο θέμα, και γνωρίζω τις απόψεις σου και τι έχεις γράψει. Γι' αυτό και χρησιμοποίησα τη λέξη "άποψη". Καλά κάνεις και τη διατυπώνεις, αλλά και εγώ γράφω τη δική μου. Edit Διαβάζω ότι και άλλος συμφορουμίτης έγραψε ότι πρέπει να καταγγέλνουμε τις απάτες, αλλά εσύ επιμένεις ότι δεν χρειάζεται γιατί ... και χρησιμοποιείς ένα σωρό δικαιολογίες. Αποφάσισε με ποια πλευρά είσαι, με τους ενεργούς που ζητάνε διόρθωση της κατάστασης ή με τους αδιάφορους που λένε "ας πάρω τα λεφτά μου πίσω, και ας τρέχουν οι άλλοι για να διορθωθεί η κατάσταση". Δεν διορθώνονται έτσι τα στραβά σ' αυτή την κοινωνία. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από makfil
papoys1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Αποχωρώ μέχρι τα Χριστούγεννα από το θρεντ.😊
Προτεινόμενες αναρτήσεις