Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει κάποιος που θέλει να κάνουμε αγωγή για αποζημίωση ή που να γνωριζει δικηγορο που να ασχολείται με το θέμα dimoco.....

• Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ramshi είπε

Υπαρχει κάποιος που θέλει να κάνουμε αγωγή για αποζημίωση ή που να γνωριζει δικηγορο που να ασχολείται με το θέμα dimoco.....

Γιατί αγωγή και όχι συνήγορο καταναλωτή ? Αν κερδίσεις με τον συνήγορο ,τότε αν δεν σου επιστραφούν τα λεφτά και πας δικαστικώς έχεις πολύ δυνατό χαρτί στα χέρια σου . Δε νομίζω να τους συμφέρει δικαστικώς μιας και θα εμπλακεί και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος . 

Δημοσ.

Το θέμα δεν ειναι να σου επιστρέψουν 10 ευρώ άλλα να κερδίσεις περισσότερα απο τα τεράστια κέρδη τους με τις κομπίνες που κάνουν μαζί με τις εταιρειες κινητης....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ramshi είπε

Το θέμα δεν ειναι να σου επιστρέψουν 10 ευρώ άλλα να κερδίσεις περισσότερα απο τα τεράστια κέρδη τους με τις κομπίνες που κάνουν μαζί με τις εταιρειες κινητης....

Το πας σε άλλο επίπεδο που σημαίνει πολλαπλά δικαστήρια εφέσεις κτλ 

Και πάλι σαν καταναλωτής δε νομίζω να πάρεις παραπάνω λεφτά 

Επισης δεν έχω προχωρήσει στο συνήγορο του καταναλωτή γιατί τα λεφτά (4€) θα τα πάρει η Vodafone (αν δεν κανείς ανανέωση μετά από χρονική περίοδο σου κλέβει νόμιμα  το υπόλοιπο ) και θα πρέπει να καταγγείλω τη Vodafone αργότερα .

Σε cosmote πάντως πήγε σε κατάστημα γνωστός μου (34€) και πήρε τα λεφτά από τη cosmote κατευθείαν 

Μπορω να τον ρωτήσω λεπτομέρειες αν κάποιος ενδιαφέρεται .

Δημοσ.
Στις 16/12/2019 στις 11:20 ΠΜ, ramshi είπε

εδώ είσαι!

E-Lawyer: 10.000€ αποζημίωση για sms υποψηφίων χωρίς συγκατάθεση

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nikosmile είπε

Το έχω διαβάσει αλλά περισσότερο διαφημιστικό φυλλάδιο φαίνεται .

Πιο πιθανό μα είναι θυγατρική !

Καλη επιτυχία φυσικά :)

• Like 1
Δημοσ.

Θύμα κι εγώ χτες το μεσημέρι και με συνοπτικές διαδικασίες μου έφαγε 6 ευρώ. Κατευθείαν mail στην wind και στην εταιρεία της απάτης ότι θα κινηθώ νομικά και σήμερα μου επέστρεψε το ποσό η wind.

Screenshot_2019-12-18-09-26-57-341_com.android.mms.jpg

Δημοσ.
Στις 16/12/2019 στις 10:57 ΠΜ, primeragt είπε

Ειναι large, πιο κατω ειναι στραγαλια.

Δυστυχώς πολλοί αφελείς παίρνουν και τηλέφωνα σε 5φήφια ή στα άλλα από 901 υψηλής χρέωσης και εκεί γίνεται το μεγάλο φαγοπότι.Βάζουν κάτι αστείες ερωτήσεις ,ή άλλους δήθεν διαγωνισμούς με δώρα παίρνει ο άλλος και τον έχουν αναμονή 15 λεπτά και κλείνει.Μπορεί το κάθε τηλεφώνημα να τον χρεώνει 70 με 100 ευρώ. Αν είναι τελείως γκαγκα και πάρει καμιά 20αριά 30 φορές μέχρι να του έρθει ο λογαριασμός νάτα τα 3.000 ευρώ.

Στις 17/12/2019 στις 12:38 ΜΜ, korakios είπε

Το πας σε άλλο επίπεδο που σημαίνει πολλαπλά δικαστήρια εφέσεις κτλ 

Και πάλι σαν καταναλωτής δε νομίζω να πάρεις παραπάνω λεφτά 

Επισης δεν έχω προχωρήσει στο συνήγορο του καταναλωτή γιατί τα λεφτά (4€) θα τα πάρει η Vodafone (αν δεν κανείς ανανέωση μετά από χρονική περίοδο σου κλέβει νόμιμα  το υπόλοιπο ) και θα πρέπει να καταγγείλω τη Vodafone αργότερα .

Σε cosmote πάντως πήγε σε κατάστημα γνωστός μου (34€) και πήρε τα λεφτά από τη cosmote κατευθείαν 

Μπορω να τον ρωτήσω λεπτομέρειες αν κάποιος ενδιαφέρεται .

Από cosmote μου είπαν ότι εάν είναι σύνδεση υπάρχει ενδεχόμενο το ποσό να σου το επιστρέψουν στο λογαριασμό σου εκεί. Στα καρτοκινητά μόνο σε τράπεζα σε λογαριασμό σου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Miracle Worker είπε

Ο συνηγορος πηγε το θεμα στην ευρωπαικη αρχη τηλεπικοινωνιων και εθεσε και θεμα ευθυνης των παροχων. Τιμιοι αν μη τι αλλο.

https://www.protothema.gr/greece/article/957631/paremvasi-apo-ton-sunigoro-tou-katanaloti-gia-themata-upiresion-ilektronikon-epikoinonion/

Για τιμιότητα μην ψάχνεις εκεί.Χέστηκαν για σένα και μένα.

Ενδεχομένως μόχλευση ώστε να κερδίσουμε μία εκλόγιμη θέση σε επόμενα ψηφοδέλτια. Καμίνης ο πρώτος διδάξας.:P

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/12/2019 στις 10:38 ΠΜ, korakios είπε

Κάνε μια καταγγελία στο Συνήγορο του καταναλωτή, μην το αμελείς.

Η πλειοψηφία απλά κάνει μια φραγή στα πενταψηφια και το αφήνει μετά γι' αυτό συνεχίζουν όλοι αυτοί οι απατεώνες και δρουν ανενόχλητοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Κάνε μια καταγγελία στο Συνήγορο του καταναλωτή, μην το αμελείς.

Η πλειοψηφία απλά κάνει μια φραγή στα πενταψηφια και το αφήνει μετά γι' αυτό συνεχίζουν όλοι αυτοί οι απατεώνες και δρουν ανενόχλητοι.

Η καταγγελία στο ΣτΚ και την ΕΕΤΤ είναι επιβεβλημένη.

Οι εταιρείες-απάτη συνεχίζουν την κλοπή, ανεξάρτητα  από την καταγγελία που έχεις κάνει και στις δύο Αρχές.

Μακάρι ν δημοσιευτεί γρήγορα σε ΦΕΚ η απόφαση που προώθησε η ΕΕΤΤ και να γίνει πράξη, στη συνέχεια, η  πρόσφατη πρόταση του ΣτΚ, για να σταματήσει, επιτέλους, αυτό το αίσχος.

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

Η dimoco ειναι απο τις χειροτερες. Στειλαμε mail για να επιστρεψουν τα χρηματα και κλασικα απαντησαν οτι και καλα εμεις βαλαμε το pin καπου και καναμε εγγραφη. Κλασικοι απατεωνες που εχουν φαει εκατομμυρια απο τον κοσμο και κανεις δεν τους ακουμπαει. Μπορει να μην φαινονται τα 6 ευρω απο τον καθενα αλλα καντε το X 1000000 ατομα και παμε αμεσα στα 6 εκατομμυρια απο το πουθενα. Κλειστε τους μεσα να τελειωνουμε. Αλλα πως αφου τσεπωνουν και οι εταιριες κινητης την προμηθεια τους. Ολοι στο κολπο μαζι και το κρατος που τσιμπαει τον φορο απο αυτα τα 6 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.
On 18/12/2019 at 13:21, DeineL Vian said:

Θύμα κι εγώ χτες το μεσημέρι και με συνοπτικές διαδικασίες μου έφαγε 6 ευρώ. Κατευθείαν mail στην wind και στην εταιρεία της απάτης ότι θα κινηθώ νομικά και σήμερα μου επέστρεψε το ποσό η wind.

Screenshot_2019-12-18-09-26-57-341_com.android.mms.jpg

Γράψε εδώ τι τους έστειλες ωστε να γνωρίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η dimoco ειναι απο τις χειροτερες. Στειλαμε mail για να επιστρεψουν τα χρηματα και κλασικα απαντησαν οτι και καλα εμεις βαλαμε το pin καπου και καναμε εγγραφη. Κλασικοι απατεωνες που εχουν φαει εκατομμυρια απο τον κοσμο και κανεις δεν τους ακουμπαει. Μπορει να μην φαινονται τα 6 ευρω απο τον καθενα αλλα καντε το X 1000000 ατομα και παμε αμεσα στα 6 εκατομμυρια απο το πουθενα. Κλειστε τους μεσα να τελειωνουμε. Αλλα πως αφου τσεπωνουν και οι εταιριες κινητης την προμηθεια τους. Ολοι στο κολπο μαζι και το κρατος που τσιμπαει τον φορο απο αυτα τα 6 ευρω.

Έτσι απανταει σε όλους η Dimoco γι' αυτό λέω και ξαναλέω να μην ασχολείστε με την ΕΕΤΤ.

Καταγγελία αμέσως στο συνηγορο του καταναλωτη και στη γενικη γραμματεια καταναλωτή, όπου θα αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι ισχυρισμοί της Dimoco είναι ψέματα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...