haris013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μια ερώτηση , ήρθε στο εταιρικό μου νούμερο sms ότι γράφτηκα σε υπηρεσία 5ψηφίου με χρεώσεις κλπ, έκανα φραγή τα 5ψηφια πρέπει να κάνω κάτι άλλο η θα συνεχίσει να με χρεώνει μέχρι να ξεγραφτώ; Επίσης πως στο καλό βρήκαν το νούμερο μου? Δεν χρησιμοποιώ ηλίθιες scam εφαρμογές η παιχνίδια , ξέρω να σερφάρω και δεν πατάω διαφημίσεις κλπ άσχετα ότι εχω και Adblock, πως στο καλό διέρρευσε το νούμερο μου και γράφτηκα στην υπηρεσία; δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά τα sms ήρθαν μετά που με έκανε add στο messenger ένας πελάτης. Υπάρχει περίπτωση να έχει κολλήσει τίποτα η συσκευή του και σε ότι νούμερο βλέπει στις επαφές να κάνει εγγραφές σε συνδρομητικές υπηρεσίες?
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, haris013 είπε Μια ερώτηση , ήρθε στο εταιρικό μου νούμερο sms ότι γράφτηκα σε υπηρεσία 5ψηφίου με χρεώσεις κλπ, έκανα φραγή τα 5ψηφια πρέπει να κάνω κάτι άλλο η θα συνεχίσει να με χρεώνει μέχρι να ξεγραφτώ; Επίσης πως στο καλό βρήκαν το νούμερο μου? Δεν χρησιμοποιώ ηλίθιες scam εφαρμογές η παιχνίδια , ξέρω να σερφάρω και δεν πατάω διαφημίσεις κλπ άσχετα ότι εχω και Adblock, πως στο καλό διέρρευσε το νούμερο μου και γράφτηκα στην υπηρεσία; δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά τα sms ήρθαν μετά που με έκανε add στο messenger ένας πελάτης. Υπάρχει περίπτωση να έχει κολλήσει τίποτα η συσκευή του και σε ότι νούμερο βλέπει στις επαφές να κάνει εγγραφές σε συνδρομητικές υπηρεσίες? Δεν εχει σχέση αυτό που λες για τον πελάτη. Είσαι ένα από τα χιλιάδες θύματα αυτων των εταιριων. Πάρε τηλ στον παροχο σου για φραγη πενταψηφιων κανε καταγγελία σήμερα στο συνηγορο του καταναλωτη με αιτημα να σου επιστραφει το ποσο που σε χρεωσαν εν αγνοια σου.
haris013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Nikos Chatzoglou είπε Δεν εχει σχέση αυτό που λες για τον πελάτη. Είσαι ένα από τα χιλιάδες θύματα αυτων των εταιριων. Πάρε τηλ στον παροχο σου για φραγη πενταψηφιων κανε καταγγελία σήμερα στο συνηγορο του καταναλωτη με αιτημα να σου επιστραφει το ποσο που σε χρεωσαν εν αγνοια σου. Ζήτησα τα στοιχεία της εταιρίας που με χρέωσε από τον πάροχο και σκέφτομαι να προχωρήσω σε μήνυση έτσι για το γαμοτο. Το έχει κάνει κάνεις ώστε να μεταφέρει εμπειρίες και είχε εν τέλη κάποιο αποτέλεσμα ώστε να προστατευτούν και αλλοι; δεν ξέρω αν έχει εκδικαστεί κάποια υπόθεση με 5ψηφια
makfil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, haris013 είπε Ζήτησα τα στοιχεία της εταιρίας που με χρέωσε από τον πάροχο και σκέφτομαι να προχωρήσω σε μήνυση έτσι για το γαμοτο. Το έχει κάνει κάνεις ώστε να μεταφέρει εμπειρίες και είχε εν τέλη κάποιο αποτέλεσμα ώστε να προστατευτούν και αλλοι; δεν ξέρω αν έχει εκδικαστεί κάποια υπόθεση με 5ψηφια Η διαδικασία της μήνυσης είναι χρονοβόρα, κοστοβόρα και με αρκετά νομικά θέματα, και γι' αυτό ελάχιστοι την έχουν ακολουθήσει. Οι άμεσες κινήσεις που μπορείς να κάνεις είναι καταγγελία στην ΕΕΤΤ και το Συνήγορο του Καταναλωτή. 1
haris013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, makfil είπε Η διαδικασία της μήνυσης είναι χρονοβόρα, κοστοβόρα και με αρκετά νομικά θέματα, και γι' αυτό ελάχιστοι την έχουν ακολουθήσει. Οι άμεσες κινήσεις που μπορείς να κάνεις είναι καταγγελία στην ΕΕΤΤ και το Συνήγορο του Καταναλωτή. Μπορεί να με κατευθύνει κάποιος συνοπτικά για τη διαδικασία;
Green Dragon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, haris013 είπε Μπορεί να με κατευθύνει κάποιος συνοπτικά για τη διαδικασία; Ρίξε μια ματιά στον οδηγό και κυρίως στις παραγράφους Ε και ΣΤ. 1
papoys1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, haris013 είπε Ζήτησα τα στοιχεία της εταιρίας που με χρέωσε από τον πάροχο και σκέφτομαι να προχωρήσω σε μήνυση έτσι για το γαμοτο. Το έχει κάνει κάνεις ώστε να μεταφέρει εμπειρίες και είχε εν τέλη κάποιο αποτέλεσμα ώστε να προστατευτούν και αλλοι; δεν ξέρω αν έχει εκδικαστεί κάποια υπόθεση με 5ψηφια Εταιρείες γραμμένες σε χώρες από τις οποίες δύσκολα θα βρεθεί υπεύθυνος. Θα πρέπει να διαθέσεις πολύ χρόνο και χρήμα με αμφίβολα αποτελέσματα γιατί μέχρι να τελεσιδικήσει το πιο πιθανό θα έχει ρίξει λουκέτο και θα μείνεις με μία απόφαση στο χέρι. Εγώ έψαχνα υπεύθυνο και κανείς στην ουσία (cosmote -ΕΕΤΤ) δεν ήξερε τίποτε.Με παρέπεμψαν σε μία φόρμα της ΕΕΤΤ που υπάρχει η εταιρεία χωρίς τηλέφωνα -email και μία διεύθυνση κάπου στην Κύπρο.Έτσι είναι οι περισσότερες.Τελικά στοιχεία και email βρήκα σε μία καταχώριση στο google από ΕΕΤΤ Κύπρου. Τίποτε δεν πρόκειται να πετύχουμε το έχουν καλά οργανωμένο οι τρεις τους και ο ένας καλύπτει τον άλλο.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, haris013 είπε Ζήτησα τα στοιχεία της εταιρίας που με χρέωσε από τον πάροχο και σκέφτομαι να προχωρήσω σε μήνυση έτσι για το γαμοτο. Το έχει κάνει κάνεις ώστε να μεταφέρει εμπειρίες και είχε εν τέλη κάποιο αποτέλεσμα ώστε να προστατευτούν και αλλοι; δεν ξέρω αν έχει εκδικαστεί κάποια υπόθεση με 5ψηφια Μπορείς να κάνεις μήνυση δωρεάν στο ΑΤ της περιοχής σου δηλώνοντας ότι ΠΟΤΕ δεν έκανες εγγραφή στις υπηρεσίες τους ούτε έκανε τρίτο άτομο από τη συσκευή σου. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ θα κάνεις καταγγελία στο Συνήγορο του καταναλωτή όπου θα ζητάς να μεσολαβήσει για να σου επιστραφεί το ποσό. Μην ασχοληθείς καν με την ΕΕΤΤ.
makfil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, haris013 είπε Μπορεί να με κατευθύνει κάποιος συνοπτικά για τη διαδικασία; Όπως βλέπεις, ... το μαγαζί διαθέτει αρκετές και αλληλοσυγκρουόμενες προτάσεις..... 😀
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Διαβάζω τα post σας και τρέμω μην μου έρθει κανένα τέτοιο μήνυμα, ελπίζω να μην βρεθώ μπλεγμένος ποτέ με αυτούς τους απατεώνες. Είναι απίστευτο ότι τόσα άτομα τρέχουν με καταγγελιες και διαδικασίες και σε αυτούς δεν έχουν ιδρώσει ακόμα τα αφτιά τους. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από Βασίλης_29
makfil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Διαβάζω τα post σας και τρέμω μην μου έρθει κανένα τέτοιο μήνυμα, ελπίζω να μην βρεθώ μπλεγμένος ποτέ με αυτούς τους απατεώνες. Είναι απίστευτο ότι τόσα άτομα τρέχουν με καταγγελιες και διαδικασίες και σε αυτούς δεν έχουν ιδρώσει ακόμα τα αφτιά τους. Αν δεν κάνεις φραγή στα εισερχόμενα sms από 5ψήφια, είσαι υποωήφιος ...
duende Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 προσεξτε κατα την αλλαγη απο συμβολαιο σε καρτοκινητο (η και το αναποδο) μηπως σας βγαζουν τη γραφη στα 5ψηφια. εγω εκανα αλαγη σε καρτα 2 νουμερα της κοσμοτε και οταν μπηκα να τα δω μου ειχαν βγαλει την φραγη και επρεπε να την ενεργοποιησω ξανα. θα δω απο δευτερα αν ειναι ακομα μητρωο 11 η τα εβγαλαν και απο κει
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, makfil είπε Αν δεν κάνεις φραγή στα εισερχόμενα sms από 5ψήφια, είσαι υποωήφιος ... Δηλαδή αν κάνεις φραγή γλιτώνεις; Έχω wind, πρέπει να δω αν μπορώ να την κάνω μονος μου η να επικοινωνήσω με την εταιρεία.
makis855 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 παρε την εταιρεια που σε χρεωσε και πες τους οτι χρεωθηκες χωρις την εγκριση σου και θα προβεις σε ολες τις νομικες ενεργειες εναντιον τους ωστε να διεκδικησεις τα χρηματα που χρεωθηκες. πολλοι εχουν παρει τα χρηματα τους πισω χωρις καποια παρεταιρω ενεργεια.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχει δικηγόρος για αυτή την δουλειά... 10.000€ αποζημίωση για sms υποψηφίων χωρίς συγκατάθεση Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις