Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 14/10/2017 στις 11:52 ΠΜ, Sheogorath είπε

Σβήσε το πιν απο τις φωτογραφίες.

ΑΜΕΣΑ.

Στο θέμα σου, πας στην Wind και βάζεις φραγή σε 5ψηφια. Καταγγέλεις απάτη και ζητάς τα χρήματά σου πίσω απο την Wind, οτι δεν έβαλες κανένα κωδικό πουθενά.

Κλασσικό πρόβλημα απάτης είναι, πολλές εταιρίες σου στέλνουν τον κωδικό και τον περνάνε οι ίδιοι στο σύστημά τους.

Πενταψηφια που να χρειαζομαστε δεν υπαρχουν; Πχ nova ή οτε;

5 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Πως μπορώ να εμπιστευθώ μία απρόσωπη εταιρεία

Αληθεια τι ειναι αυτο; :) ΑΦΜ εχουν κανονικα, και,πουλανε υπηρεσιες. Απλα ειναι κατηγορια scam.

• Thanks 1
  • Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Αληθεια τι ειναι αυτο; :) ΑΦΜ εχουν κανονικα, και,πουλανε υπηρεσιες. Απλα ειναι κατηγορια scam.

Το είχα εντοπίσει και δεν μου ταίριαζε.Θα το ρετουσάρω λίγο πριν το στείλω.Πριν λίγο το έφτιαχνα και το έγραψα για τυχόν υποδείξεις όπως αυτή.:P

Το έφτιαξα λίγο.Δέχομαι παρατηρήσεις.:lol:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Εμένα όπως είπα μετά από τις σχετικές διαδικασίες μου ήρθε email παραδέχθηκαν ότι έγινε λάθος λένε να μου επιστρέψουν τα 6 ευρώ και μου ζήτησαν αριθμό λογαριασμού Τραπέζης και λοιπά προσωπικά στοιχεία.

Φυσικά και δεν πρόκειται να στείλω σε μία τέτοια απρόσωπη εταιρεία IBAN ονοματεπώνυμο και άλλα προσωπικά στοιχεία  για 6 ευρώ γιατί  φοβάμαι πως θα τα χρησιμοποιήσουν.Πως μπορώ να τους έχω εμπιστοσύνη από τη στιγμή που με παράνομες μεθοδεύσεις βουτάνε τα λεφτά του κοσμάκη και κανείς δεν μπορεί να τους κάνει τίποτε;;;; Άρα έχουν υψηλές προστασίες.

Ετοίμασα το παρακάτω email θα τους το στείλω και θα περιμένω ένα μικρό διάστημα για περαιτέρω ενέργειες και ότι βγεί.

Γύφτουλας δεν γίνομαι όπως αυτοί για 6 ευρώ να μοιράζω στον κάθε τυχαίο εν γνώσει μου προσωπικά μου στοιχεία και από το email μου μάλιστα.:P

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Έλαβα το μήνυμά σας με το οποίο εκφράζετε  την πρόθεση να μου επιστρέψετε το ποσό των 6 ευρώ το οποίο κακώς αφαιρέθηκε από το υπ.αριθ. 693............  κινητό τηλέφωνό μου.
Με έκπληξη διάβασα να μου ζητάτε να σας στείλω τα στοιχεία μου και όλα τα στοιχεία ενός τραπεζικού μου λογαριασμού προκειμένου να κατατεθεί εκεί το ποσό που μου αφαιρέσατε.
Δυστυχώς δεν μπορώ να σας εμπιστευθώ.
Πως μπορώ να εμπιστευθώ μία εταιρεία  και να σας στείλω τα στοιχεία που ζητάτε για την οποία κίνησα γη και ουρανό ,προκειμένου να βρω κάποιο email για να επικοινωνήσω μαζί σας , τα δε στοιχεία σας δεν τα βρήκα σε κάποιο δημόσιο κατάλογο ,ούτε από ΕΕΤΤ Ελλάδας γιατί εκεί εκεί υπάρχει μία διεύθυνση Web η οποία δεν λειτουργούσε , αλλά σε κάποια ανάρτηση της ΕΕΤΤ Κύπρου που βρήκα στο google  ;;;; Επίσης στα τηλέφωνα που εντόπισα υπάρχει συνεχώς τηλεφωνητής και όχι κάποιος υπεύθυνος να δώσει κάποιες εξηγήσεις;;;;;;;;.Εσείς αν ήσασταν στη θέση μου θα εμπιστευόσασταν μία τέτοια εταιρεία να της παραχωρήσετε προσωπικά σας δεδομένα;;;;;;;
Παρακαλώ να μεριμνήσετε να επιστραφεί το ανωτέρω ποσό από το λογαριασμό που αφαιρέθηκε δηλαδή στο υπόλοιπο του υπάριθ, 693............. τηλεφώνου μου που ανήκει στην εταιρεία cosmote.
Επίσης ζητώ να αφαιρεθούν τα προσωπικά μου στοιχεία από τα αρχεία σας στα οποία κακώς και χωρίς την συγκατάθεση ή τη θέλησή μου βρίσκονται.
Για τις ενέργειές σας παρακαλώ να με ενημερώσετε με email.

Τι πιστεύεις μπορούν να κάνουν γνωρίζοντας το IBAN σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Τι πιστεύεις μπορούν να κάνουν γνωρίζοντας το IBAN σου;

Δε ζητάνε μόνο iban αλλά ονοματεπώνυμο και BIC τράπεζας τα οποία δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω σε τέτοια άτομα.

Και τίποτε να μην μπορούν να μου κάνουν δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι για 6 ευρώ τους έδωσα οικειοθελώς μέσω του email μου αυτά τα στοιχεία.

Από την άλλη αν σκεφτείς ότι χωρίς τη συγκατάθεσή μου κατάφεραν και μου πήραν έστω αυτό το ευτελές ποσό ένας θεός ξέρει τι μπορούν να μου κάνουν.

Εγώ αυτό θα κάνω αν κάποιος έχει κάποια παρατήρηση για το κείμενο μπορεί να την πει ώστε να το διαφοροποιθήσω.Πιστεύω ότι πρέπει να συνεργαστούμε αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι με αυτούς τους ανθρώπους.

EDIT. Σκέφτηκα το ίδιο μήνυμα να κοινοποιήσω και στην cosmote με την παρατήρηση να δεχτεί να κατατεθεί το παραπάνω ποσό στο λογαριασμό μου από τον οποίο κακώς αφαιρέθηκε και παραδόθηκε στην εταιρεία αυτή.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Δε ζητάνε μόνο iban αλλά ονοματεπώνυμο και BIC τράπεζας τα οποία δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω σε τέτοια άτομα.

Και τίποτε να μην μπορούν να μου κάνουν δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι για 6 ευρώ τους έδωσα οικειοθελώς μέσω του email μου αυτά τα στοιχεία.

Από την άλλη αν σκεφτείς ότι χωρίς τη συγκατάθεσή μου κατάφεραν και μου πήραν έστω αυτό το ευτελές ποσό ένας θεός ξέρει τι μπορούν να μου κάνουν.

Αν ξέρω το IBAN σου ξέρω και το BIC της τράπεζας, δε χρειάζεται να μου το πεις!

Ωραία, έστω ότι γνωρίζουν και το ονοματεπώνυμό σου, τι αλλάζει;  Πως μπορώ να σε χρεώσω (υπέθεσε ότι είμαι εγώ η κακή εταιρία);

Κατάφεραν να σου πάρουν λεφτά από το κινητό, γιατί είναι μέτοχος και ο πάροχος σε αυτή τη παρωδία, και η ΕΕΤΤ κοιμόταν τόσο καιρό.

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε

Αν ξέρω το IBAN σου ξέρω και το BIC της τράπεζας, δε χρειάζεται να μου το πεις!

Ωραία, έστω ότι γνωρίζουν και το ονοματεπώνυμό σου, τι αλλάζει;  Πως μπορώ να σε χρεώσω (υπέθεσε ότι είμαι εγώ η κακή εταιρία);

Κατάφεραν να σου πάρουν λεφτά από το κινητό, γιατί είναι μέτοχος και ο πάροχος σε αυτή τη παρωδία, και η ΕΕΤΤ κοιμόταν τόσο καιρό.

Φίλε σε καταλαβαίνω αλλά αυτοσκοπός μου δεν είναι τα 6 ευρώ. Χέστηκα στο κάτω κάτω αλλά τα στοιχεία μου δεν τους τα δίνω.

Απλά θέλω να ταρακουνήσω τα νερά.Μπορεί να είναι παφλασμός αλλά αν το κάνουν πολλοί μπορεί να γίνει κύμα και να αλλάξει κάτι.Αν όχι θα έχω την ικανοποίηση ότι δεν κάθισα με σταυρωμένα χέρια να δεχτώ τη μοίρα μου.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Φίλε σε καταλαβαίνω αλλά αυτοσκοπός μου δεν είναι τα 6 ευρώ. Χέστηκα στο κάτω κάτω αλλά τα στοιχεία μου δεν τους τα δίνω.

Απλά θέλω να ταρακουνήσω τα νερά.Μπορεί να είναι παφλασμός αλλά αν το κάνουν πολλοί μπορεί να γίνει κύμα και να αλλάξει κάτι.Αν όχι θα έχω την ικανοποίηση ότι δεν κάθισα με σταυρωμένα χέρια να δεχτώ τη μοίρα μου.

Καλά κάνεις! Και γω έχω κάνει καταγγελία σχετική. Δεν έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ και έχουν περάσει 4-5 μήνες...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, makfil είπε

Ο βουλευτής και ο υπουργός δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, αφού το θέμα αυτό ανήκει στην αρμοδιότητα της "Ανεξάρτητης" Αρχής ΕΕΤΤ.

Ανεξάρτητα από το τι νομίζουμε και πιστεύουμε, για την ΕΕΤΤ,  πρότεινε τον ΟΚΤ  2019 την αλλαγή  της διαδικασίας ενεργοποίησης των υπηρεσιών αυτού του τύπου, με γραπτή συναίνεση του καταναλωτή, περίοδος διαβούλευσης έληξε την 5/11/2019 και αναμένεται η έκδοση της σχετικής απόφασης.

Γιατί μπορούν να κάνουν σε τίποτε άλλο.:lol:

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Γιατί μπορούν να κάνουν σε τίποτε άλλο.:lol:

Αυτό είναι άλλο θέμα και ξεφεύγει από το νήμα.

Δημοσ.

Πριν καιρό μου έστειλαν ένα μήνυμα και έδρασα γρήγορα με αποτέλεσμα να μην προλάβουν να με χρεώσουν. Έστειλα ερώτημα στη dimoco και μου απάντησαν με ποιο τρόπο έκανα εγγραφή, ψέματα προφανώς. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μπορώ να αποδείξω ότι λένε ψέματα αλλά δεν προχώρησα σε καταγγελία. Ίσως και να το κάνω.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Ather είπε

Πριν καιρό μου έστειλαν ένα μήνυμα και έδρασα γρήγορα με αποτέλεσμα να μην προλάβουν να με χρεώσουν. Έστειλα ερώτημα στη dimoco και μου απάντησαν με ποιο τρόπο έκανα εγγραφή, ψέματα προφανώς. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μπορώ να αποδείξω ότι λένε ψέματα αλλά δεν προχώρησα σε καταγγελία. Ίσως και να το κάνω.

Φυσικά και κάνε το.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω που εχω κανει καταγγελια σε EETT και συνηγορο του καταναλωτη, μονο η vodafone μου απαντησε.Η dimoco καμια κινηση.Δεν ειναι υποχρεωμενη να απαντησει?

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Εγω που εχω κανει καταγγελια σε EETT και συνηγορο του καταναλωτη, μονο η vodafone μου απαντησε.Η dimoco καμια κινηση.Δεν ειναι υποχρεωμενη να απαντησει?

Θα απαντήσει στην ΕΕΤΤ με κοινοποίηση σ' εσένα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε να δουμε τι θα πουν.Οι καταγγελιες εχουν γινει απο τον Αυγουστο και μονο η βοντα απαντησε εντος λιγων ημερων απο την ημερομηνια που εγιναν οι καταγγελιες.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω δώσει ένα απλό τηλέφωνο στον πατέρα μου που είναι υπερήλικας και το οποίο δεν χρησιμοποιεί (γιατί δεν ξέρει κιόλας). Είναι CU και τώρα που τσέκαρα έχει υπόλοιπο 0,59€ που λήγει οσονούπω. Σήμερα το πρωί του ήρθε πρώτη φορά SMS από το 54970 (με φώναξε να δω τι ήταν το μπιπ). Δεν τους πήρα ακόμη για τη φραγή.

Θα έπρεπε να είχαν σκάσει και άλλα μηνύματα αλλά επειδή δεν έχει υπόλοιπο δεν ήρθαν; Λέτε αν ποτέ του βάλω να έρθουν 10 μηνύματα απανωτά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...