Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, QuitLife είπε

Αν ειναι ετσι η ΕΕΤΤ εχει ποινικες ευθυνες, Ελα ομως που (νομιζω) οτι εχουν ασυλια .... (εχουν αραγε ....).

Στην Αμερικη θα ειχαν ηδη αναλανει καρχαριες Δικηγορικα γραφεια και θα τους ειχαν (ολους, Dimeco, Wind, ΕΕΤΤ κλπ) στα δικαστηρια με αγωγες και μηνυσεις

Μα για αυτό δεν πρόκειται να το κάνει.

Από τη στιγμή που έχει δεχτεί επανηλειμμένα το παραμύθι αυτών ότι κάποιοι έκαναν εγγραφή χωρίς κανένα έγγραφο στοιχείο που να βεβαιώνει κάτι τέτοιο παρά μόνο μία προφορική επιβεβαίωση ναι έκανε εγγραφή ναι μας έστειλε pin η ευθύνη της είναι πολύ μεγάλη.

Μακάρι να βρεθεί κάποιος με αρ..........α να σταματήσει αυτή τη γάγγραινα.

• Like 1
  • Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nikos Chatzoglou είπε

Η Δίωξη θα σου πει ότι πρέπει να καταθέσει αναλυτική μηνυτήρια αναφορά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου (κάντο).

Να ξέρεις η Dimoco μπορεί να επικαλεστεί ότι εσύ ή κάποιος άλλος από τη συσκευή σου οικειοθελώς εισήγαγε το νούμερο του τηλεφώνου. Εκεί μην πέσεις στην παγίδα να τους βρίσεις ή κάτι τέτοιο. Πες τους απλά ότι  εσύ δεν αναγνωρίζεις καμία εισαγωγή από τη συσκευή σου και ότι θα απευθυνθείς στην αστυνομία ώστε να διερευνηθεί ποιος έβαλε τον αριθμό και από ποια συσκευή. 

Θα παω αυριο να (προσπαθησω να) παρω αναλυση χρεωσεων απο την Wind. Να εχω ενα χαρτι με τις χρεωσεις.

Αριθμο δεν εχω δωσει ΠΟΥΘΕΝΑ και ΠΟΤΕ στην ζωη μου. Ειμαι επαγγελματιας στον χωρο των υπολογιστων και των δικτυων. Ειναι απλα απατεωνες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, QuitLife είπε

Θα παω αυριο να (προσπαθησω να) παρω αναλυση χρεωσεων απο την Wind. Να εχω ενα χαρτι με τις χρεωσεις.

Αριθμο δεν εχω δωσει ΠΟΥΘΕΝΑ και ΠΟΤΕ στην ζωη μου. Ειμαι επαγγελματιας στον χωρο των υπολογιστων και των δικτυων. Ειναι απλα απατεωνες.

Το ξέρω ότι είναι απατεώνες και ότι δεν έδωσες αριθμό. Σου λέω τι μπορεί να επικαλεστούν.
Απλά μην πέσεις στην παγίδα και πάνω στα νεύρα σου τους βρίσεις κλπ γτ τους δίνεις πάτημα για να σου κάνουν κι εκείνοι μήνυση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο η ΕΕΤΤ γιατί αν το κάνει πάει να πει πως δέχεται ότι αυτές οι εταιρείες όλον αυτό τον καιρό έλεγαν παραμύθια ότι κάποιοι έκαναν έγγραφή και έστειλαν pin σε αυτούς και η ΕΕΤΤ που το γνώριζε δεν έκανε τίποτε και τους άφηνε να αλωνίζουν.

Έβαζε για τα μάτια κάποια πρόστιμα σε εταιρείες φαντάσματα τα οποία κανείς δεν πρόκειται να πληρώσει και μέχρι εκεί.

Εάν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις την ανακοίνωση της ΕΕΤΤ, θα καταλάβεις ότι αύριο ΤΡ 5/11 13.30 λήγει η προθεσμία της διαβούλευσης και στη συνέχεια  θα δημοσιευτεί σε ΦΕΚ η απόφαση.

1 ώρα πριν, QuitLife είπε

Αν ειναι ετσι η ΕΕΤΤ εχει ποινικες και αστικες ευθυνες, Ελα ομως που (νομιζω) οτι εχουν ασυλια .... (εχουν αραγε ; ....).

Στην Αμερικη θα ειχαν ηδη αναλαβει καρχαριες Δικηγορικα γραφεια και θα τους ειχαν (ολους, Dimeco, Wind, ΕΕΤΤ κλπ) στα δικαστηρια με αγωγες και μηνυσεις

Η ΕΕΤΤ έχει, έτσι κι αλλιώς, τη βασική ευθύνη, αφού αφήνει επί τόσα χρόνια αυτές τις λίγες εταιρείες να μάς ληστεύουν.

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, makfil είπε

Εάν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις την ανακοίνωση της ΕΕΤΤ, θα καταλάβεις ότι αύριο ΤΡ 5/11 13.30 λήγει η προθεσμία της διαβούλευσης και στη συνέχεια  θα δημοσιευτεί σε ΦΕΚ η απόφαση.

Η ΕΕΤΤ έχει, έτσι κι αλλιώς, τη βασική ευθύνη, αφού αφήνει επί τόσα χρόνια αυτές τις λίγες εταιρείες να μάς ληστεύουν.

Ευθυνη μπορει να εχει. Συνεπειες απο "παραλειψεις" της δεν εχει. Ειναι κατι σαν την "πολιτκη ευθυνη". Την αναλαμβανεις και ...  αυτα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, QuitLife είπε

Ευθυνη μπορει να εχει. Συνεπειες απο "παραλειψεις" της δεν εχει. Ειναι κατι σαν την "πολιτκη ευθυνη". Την αναλαμβανεις και ...  αυτα.

Ο σκοπός και η λειτουργία των Ανεξάρτητων Αρχών καθορίζεται από το Σύνταγμα και μια απ' αυτές είναι και η ΕΕΤΤ.

Περισσότερα, μπορεί να διαβάσει όποιος ενδιαφέρεται εδώ.

Οι ανεξάρτητες αρχές υπόκεινται σε κοινοβουλευτικό έλεγχο και οι πράξεις τους στον έλεγχο του διοικητικού δικαστή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, makfil είπε

Μακάρι να γίνει κάτι αλλά εγώ προβλέπω μία απόφαση σαν Πόντιος Πιλάτος ή Μαντείου των Δελφών.

Έριξα μια ματιά στο Νομικό πλαίσιο προυπάρχον και νέου των Υπηρεσίων αυτής της απάτης...Όχι για 4,16 ευρώ θα θα κάτσω να διαβάσω και να παίρνω μετά πονστάν για πονοκέφαλο.:P

Επίτηδες βγάζουν τόσους Νόμους να μην μπορεί να βγάλει κανείς άκρη.

Δημοσ.

Έπαθα κι εγώ την ίδια απάτη με την dimoco,όλα τα προαναφερθέντα.προχωρησα σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ.η vodafone νιπτει τας χείρας της.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, QuitLife είπε

Απλα σου εκατσε. Λογικα ολοι οσοι δε την εχουν πατησει θα σου λενε οτι καπου το εβαλες.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Απλα σου εκατσε. Λογικα ολοι οσοι δε την εχουν πατησει θα σου λενε οτι καπου το εβαλες.

Είμαι ένας απ' αυτούς που λένε ότι μου υπέκλεψαν το Ναι της συμμετοχής στην απάτη (2 από Dimoco και 1 από Amaze).

Τρεις φορές έγινε τα τελευταία 6-7 χρόνια και σε όλες η υποκλοπή της "συμμετοχής" μου έγινε είτε με πλαστή-μαϊμού διαφήμιση (Lidl), είτε με κακόβουλο λογισμικό σε εφαρμογές. Αυτό, άλλωστε έχει αναφερθεί και από άλλους.

Με βάση αυτή την προσωπική εμπειρία, υποστηρίζω ότι η υποκλοπή της "συμμετοχής" γίνεται με παρόμοιες μεθόδους-απάτες και όχι με εθελούσια συμμετοχή των θυμάτων. Αριθμό δεν χρειάζεται να δώσει κανείς σε αυτές τις εταιρείες-απάτη.  Χτυπάνε με κάποιο αλγόριθμο νούμερα και όποιον πάρει ο Χάρος ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, makfil είπε

Είμαι ένας απ' αυτούς που λένε ότι μου υπέκλεψαν το Ναι της συμμετοχής στην απάτη (2 από Dimoco και 1 από Amaze).

Τρεις φορές έγινε τα τελευταία 6-7 χρόνια και σε όλες η υποκλοπή της "συμμετοχής" μου έγινε είτε με πλαστή-μαϊμού διαφήμιση (Lidl), είτε με κακόβουλο λογισμικό σε εφαρμογές. Αυτό, άλλωστε έχει αναφερθεί και από άλλους.

Με βάση αυτή την προσωπική εμπειρία, υποστηρίζω ότι η υποκλοπή της "συμμετοχής" γίνεται με παρόμοιες μεθόδους-απάτες και όχι με εθελούσια συμμετοχή των θυμάτων. Αριθμό δεν χρειάζεται να δώσει κανείς σε αυτές τις εταιρείες-απάτη.  Χτυπάνε με κάποιο αλγόριθμο νούμερα και όποιον πάρει ο Χάρος ...

Οταν μου συνεβει παντως ετυχε να μην εχω καρτα καν και δεν ειχα μπει ιντερνετ για πολλες ωρες. Ομως ηρθε μηνυμα και ενεργοποιηθηκε(βαλε το κωδικο κτλ). Δεν ειχα αγγιξει καν υπολογιστη απο το πρωι και ηταν βραδυ. Επειδη δεν ειχα λεφτα δε μου εφαγε κατι και ενεργοποιησα φραγη αμεσως

Οπως το βλεπω παντως ειναι σε ανωτερο επιπεδο απο εμας και τα εχουν οργανωσει πολυ καλα. Τι να κανουμε οσοι στησαν αυτες τις εταιριες ειχαν υψηλο δεικτη νοημοσυνης και σωστες γνωριμιες / κυκλο. Ακομα και οι χρεωσεις θεωρω ειναι προσεκτιμα υπολογισμενες για μεγιστο κερδος και να ειναι ικανοποιημενοι ολοι.

Επεξ/σία από ParhsG
  • Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Οπως το βλεπω παντως ειναι σε ανωτερο επιπεδο απο εμας και τα εχουν οργανωσει πολυ καλα. Τι να κανουμε οσοι στησαν αυτες τις εταιριες ειχαν υψηλο δεικτη νοημοσυνης και σωστες γνωριμιες / κυκλο. Ακομα και οι χρεωσεις θεωρω ειναι προσεκτιμα υπολογισμενες για μεγιστο κερδος και να ειναι ικανοποιημενοι ολοι.

Δεν ειναι θεμα οργανωσης. Η εταιρια μαμα Αυστριακή. Εδω Μονοπροσωπη ΕΠΕ. Domain .cc στα Cocos Islands (ολη η φοροδιαφυγη σε τετοια παει). Σε κλεβουν με την προστασια των εταιριων κινητης και του κρατους.

Ειναι οικονομικα τα κινητρα. Και γνωριμιων οπως λες. Οπως σε ολα στην Ελλαδα. Και μετα 10 χρονια μνημονια δεν εχει αλλαξει τιποτα. Δυστυχως.

Ξερεις ποσοι δεν θα εχουν καν παρει ειδηση τις χρεωσεις ;

Αυτο ειναι καθαρη απατη. Εισαγγελεας θαπρεπε να επεμβει. Και με τοση δημοσιοτητα . Εχει γραφτει το ονομα της εταιριας αυτης σε εφημεριδες, περιοδικα, site μεγαλα. Και τιποτα.

Αν δεν κρυβονται οι εταιριες κινητης πισω απο αυτα... (οπως οι Τραπεζες κρυβονται πισω απο εισπρακτικες)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ηρθε και σε μενα το διαβοητο μηνυμα ξημερωματα Κυριακης, ενω κοιμομουνα. 

Το κινητο ειναι καινουριο και δεν εχω παρα τις απολυτως απαραιτητες εφαρμογες και μπαινω μονο σε μετρημενες στα δαχτυλα γνωστες σελιδες. Απλα για τη στατιστικη.

Η εταιρια ειναι Dimoco και η υπηρεσια clicksaints. Το καλο ειναι οτι δε με χρεωσαν προς το παρον. Εκανα φραγη μετα απο ενα τεταρτο με SMS στη wind.

Παντως αναρωτιεμαι, ενας βουλευτης δεν εχει βρεθει να φερει το θεμα στη βουλη, ενωπιον του αρμοδιου υπουργου; Εδω μιλαμε για δεκαδες χιλιαδες λαο.

Δημοσ.

Ο βουλευτής και ο υπουργός δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, αφού το θέμα αυτό ανήκει στην αρμοδιότητα της "Ανεξάρτητης" Αρχής ΕΕΤΤ.

Ανεξάρτητα από το τι νομίζουμε και πιστεύουμε, για την ΕΕΤΤ,  πρότεινε τον ΟΚΤ  2019 την αλλαγή  της διαδικασίας ενεργοποίησης των υπηρεσιών αυτού του τύπου, με γραπτή συναίνεση του καταναλωτή, περίοδος διαβούλευσης έληξε την 5/11/2019 και αναμένεται η έκδοση της σχετικής απόφασης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα όπως είπα μετά από τις σχετικές διαδικασίες μου ήρθε email παραδέχθηκαν ότι έγινε λάθος λένε να μου επιστρέψουν τα 6 ευρώ και μου ζήτησαν αριθμό λογαριασμού Τραπέζης και λοιπά προσωπικά στοιχεία.

Φυσικά και δεν πρόκειται να στείλω σε μία τέτοια απρόσωπη εταιρεία IBAN ονοματεπώνυμο και άλλα προσωπικά στοιχεία  για 6 ευρώ γιατί  φοβάμαι πως θα τα χρησιμοποιήσουν.Πως μπορώ να τους έχω εμπιστοσύνη από τη στιγμή που με παράνομες μεθοδεύσεις βουτάνε τα λεφτά του κοσμάκη και κανείς δεν μπορεί να τους κάνει τίποτε;;;; Άρα έχουν υψηλές προστασίες.

Ετοίμασα το παρακάτω email θα τους το στείλω και θα περιμένω ένα μικρό διάστημα για περαιτέρω ενέργειες και ότι βγεί.

Γύφτουλας δεν γίνομαι όπως αυτοί για 6 ευρώ να μοιράζω στον κάθε τυχαίο εν γνώσει μου προσωπικά μου στοιχεία και από το email μου μάλιστα.:P

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Έλαβα το μήνυμά σας με το οποίο εκφράζετε  την πρόθεση να μου επιστρέψετε το ποσό των 6 ευρώ το οποίο κακώς αφαιρέθηκε από το υπ.αριθ. 693............  κινητό τηλέφωνό μου.
Με έκπληξη διάβασα να μου ζητάτε να σας στείλω τα στοιχεία μου και όλα τα στοιχεία ενός τραπεζικού μου λογαριασμού προκειμένου να κατατεθεί εκεί το ποσό που μου αφαιρέσατε.
Δυστυχώς δεν μπορώ να σας εμπιστευθώ.
Πως μπορώ να εμπιστευθώ μία εταιρεία  και να σας στείλω τα στοιχεία που ζητάτε για την οποία κίνησα γη και ουρανό ,προκειμένου να βρω κάποιο email για να επικοινωνήσω μαζί σας , τα δε στοιχεία σας δεν τα βρήκα σε κάποιο δημόσιο κατάλογο ,ούτε από ΕΕΤΤ Ελλάδας γιατί εκεί εκεί υπάρχει μία διεύθυνση Web η οποία δεν λειτουργούσε , αλλά σε κάποια ανάρτηση της ΕΕΤΤ Κύπρου που βρήκα στο google  ;;;; Επίσης στα τηλέφωνα που εντόπισα υπάρχει συνεχώς τηλεφωνητής και όχι κάποιος υπεύθυνος να δώσει κάποιες εξηγήσεις;;;;;;;;.Εσείς αν ήσασταν στη θέση μου θα εμπιστευόσασταν μία τέτοια εταιρεία να της παραχωρήσετε προσωπικά σας δεδομένα;;;;;;;
Παρακαλώ να μεριμνήσετε να επιστραφεί το ανωτέρω ποσό από το λογαριασμό που αφαιρέθηκε δηλαδή στο υπόλοιπο του υπάριθ, 693............. τηλεφώνου μου που ανήκει στην εταιρεία cosmote.
Επίσης ζητώ να αφαιρεθούν τα προσωπικά μου στοιχεία από τα αρχεία σας στα οποία κακώς και χωρίς την συγκατάθεση ή τη θέλησή μου βρίσκονται.
Για τις ενέργειές σας παρακαλώ να με ενημερώσετε με email.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...