Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε

......................

Εσένα τότε που το κατήγγειλες δέχτηκαν να σου δώσουν κατευθείαν πίσω τα χρήματα χωρίς σουξου μουξου ;

Μου έστειλαν mail, αμέσως μετά τη καταγγελία και μου ζήτησαν αριθμό λογαριασμού για την επιστροφή των χρημάτων, εντός 30 ημερών, όπως και έγινε.

• Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου ήρθε πριν μισή ώρα μήνυμα απο 54578 και γράφει το πιν σας είναι τάδε και χρέωση 3 μηνύματα 6,24 ευρώ κλπ.Εκανα άμεσα φραγή 5 ψηφίων και πήρα αμέσως την wind να δω τι γίνεται.Το κοίταξε η υπάλληλος και μου ειπε ότι δεν ήταν χρεωσιμο το μήνυμα και έκανα καλά που έκανα φραγή.Λετε να χρεώθηκα και να μου είπε αρλουμπες;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Μου ήρθε πριν μισή ώρα μήνυμα απο 54578 και γράφει το πιν σας είναι τάδε και χρέωση 3 μηνύματα 6,24 ευρώ κλπ.Εκανα άμεσα φραγή 5 ψηφίων και πήρα αμέσως την wind να δω τι γίνεται.Το κοίταξε η υπάλληλος και μου ειπε ότι δεν ήταν χρεωσιμο το μήνυμα και έκανα καλά που έκανα φραγή.Λετε να χρεώθηκα και να μου είπε αρλουμπες;

Σίγουρα έπεσες και εσύ θύμα της Dimoco. Μόνο σου θα δεις αν έχεις χρεωθεί τα 6,24€.

Διάβασε αυτό το νήμα για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις, εκτός από τη φραγή.

Δημοσ.

Και εγω θυμα της Dimocco (DIMOCO Μονοπροσωπη ΕΠΕ, Ολυμπου 19, 15123 Μαρουσι).

Το email που μου εδωσαν τηλεφωνικα για να ζητησω επιστροφη χρηματων ειναι με ".cc" domain, δλδ Coco Islands, δλδ βρωμαει απο μακρυα. Η "μητρικη" εταιρια φαινεται να ειναι στην Αυστρια (καλοι ανθρωποι).

Μου κανει εντυπωση που μετα απο τοσα που διαβαζω, τοσες καταγγελιες, δεν εχει γινει τιποτα. Προφανως τα λεφτα της ΚΛΟΠΗΣ ειναι πολλα και τα λαδωματα δινουν και παιρνουν. Και προφανως οι εταιριες κινητης (Wind σε μενα) ειναι μεσα στο κολπο.

Τραγικο να συνεχιζεται αυτο το 2019 στην Ελλαδα.

Δημοσ.

Κατι παει να αλλαξει προς το καλυτερο.Η ΕΕΤΤ θα αλλαξει τον τροπο που γινονται οι χρεωσεις.Πλεον θα πρεπει ο κατοχος του κινητου να στειλει απο το κινητο του sms οτι δεχεται να γινει συνδρομητης της χρεωσιμης συδρομητικης υπηρεσιας.Το διαβασα στο adslgr.com.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Κατι παει να αλλαξει προς το καλυτερο.Η ΕΕΤΤ θα αλλαξει τον τροπο που γινονται οι χρεωσεις.Πλεον θα πρεπει ο κατοχος του κινητου να στειλει απο το κινητο του sms οτι δεχεται να γινει συνδρομητης της χρεωσιμης συδρομητικης υπηρεσιας.Το διαβασα στο adslgr.com.

Προφανώς, δεν διαβάζεις συχνά αυτό το νήμα, γιατί το είχα γράψει εδώ στις 23/10 (σελ. 11)

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Ακομα μια αχρηστη "Ανεξαρτητη" Αρχη. Θυμαμαι ακομα τα Van της να ψανουν και να κυνηγανε τον Μαστορακη για εκπομπες που εκανε. Αλλα στα σοβαρα θεματα δεν κανουν τιποτα.

Ειχα στειλει μια καταγγελια πριν 2-3 χρονια, απαντηση πηρα αλλα χωρις νοημα και αποτελεσμα. Οπως απο καθε Ελληνικη Δημοσια αρχη. Απαντουν τυπικα, χωρις ουσιαστικα να δινουν λυση η να επιβαλουν προστιμα. Ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, QuitLife είπε

Ακομα μια αχρηστη "Ανεξαρτητη" Αρχη. Θυμαμαι ακομα τα Van της να ψανουν και να κυνηγανε τον Μαστορακη για εκπομπες που εκανε. Αλλα στα σοβαρα θεματα δεν κανουν τιποτα.

Ειχα στειλει μια καταγγελια πριν 2-3 χρονια, απαντηση πηρα αλλα χωρις νοημα και αποτελεσμα. Οπως απο καθε Ελληνικη Δημοσια αρχη. Απαντουν τυπικα, χωρις ουσιαστικα να δινουν λυση η να επιβαλουν προστιμα. Ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.

Εγώ πήρα 100 ευρώ πίσω πριν μερικούς μήνες 

• Confused 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, makfil είπε

Προφανώς, δεν διαβάζεις συχνά αυτό το νήμα, γιατί το είχα γράψει εδώ στις 23/10 (σελ. 11)

Στον συμφουριτη QuitLife απαντησα.γιατι ενοχληθηκες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακυρο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
λαθος απαντηση
Δημοσ.
4 ώρες πριν, QuitLife είπε

Και εγω θυμα της Dimocco (DIMOCO Μονοπροσωπη ΕΠΕ, Ολυμπου 19, 15123 Μαρουσι).

Το email που μου εδωσαν τηλεφωνικα για να ζητησω επιστροφη χρηματων ειναι με ".cc" domain, δλδ Coco Islands, δλδ βρωμαει απο μακρυα. Η "μητρικη" εταιρια φαινεται να ειναι στην Αυστρια (καλοι ανθρωποι).

Έβγαλες καμιά άκρη με τη Dimoco ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Έβγαλες καμιά άκρη με τη Dimoco ?

Εστειλα σημερα email και πηρα μια standard απαντηση οτι ΘΑ μου απαντησουν μεσα σε 20 μερες.

Απιθανα πραγματα. Να ζητιανευεις στον κλεφτη να σου δωσει τα λεφτα σου πισω.

Αλλα δεν θα το αφησω. Ετσι και αλλιως ετοιμασα καταγγελια προς EETT, τους συνεχνοχους Wind (εδω γελανε), Αρχη Προσωπικων Δεδομενων και Διωξη Ηλ Εγκληματος. Θα δουμε.

Και επειδη οι ΜΕΠΕ εταιριες ειναι τρεχα γυρευε, η Wind ομως δεν ειναι. Θα δουμε. Θα εχει ενδιαφερον.

Αυστριακη εταιρια. Απο αυτους ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΑΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

3 ώρες πριν, makfil είπε

Δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο η ΕΕΤΤ γιατί αν το κάνει πάει να πει πως δέχεται ότι αυτές οι εταιρείες όλον αυτό τον καιρό έλεγαν παραμύθια ότι κάποιοι έκαναν έγγραφή και έστειλαν pin σε αυτούς και η ΕΕΤΤ που το γνώριζε δεν έκανε τίποτε και τους άφηνε να αλωνίζουν.

Έβαζε για τα μάτια κάποια πρόστιμα σε εταιρείες φαντάσματα τα οποία κανείς δεν πρόκειται να πληρώσει και μέχρι εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο η ΕΕΤΤ γιατί αν το κάνει πάει να πει πως δέχεται ότι αυτές οι εταιρείες όλον αυτό τον καιρό έλεγαν παραμύθια ότι κάποιοι έκαναν έγγραφή και έστειλαν pin σε αυτούς και η ΕΕΤΤ που το γνώριζε δεν έκανε τίποτε και τους άφηνε να αλωνίζουν.

Έβαζε για τα μάτια κάποια πρόστιμα σε εταιρείες φαντάσματα τα οποία κανείς δεν πρόκειται να πληρώσει και μέχρι εκεί.

Αν ειναι ετσι η ΕΕΤΤ εχει ποινικες και αστικες ευθυνες, Ελα ομως που (νομιζω) οτι εχουν ασυλια .... (εχουν αραγε ; ....).

Στην Αμερικη θα ειχαν ηδη αναλαβει καρχαριες Δικηγορικα γραφεια και θα τους ειχαν (ολους, Dimeco, Wind, ΕΕΤΤ κλπ) στα δικαστηρια με αγωγες και μηνυσεις

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, QuitLife είπε

Εστειλα σημερα email και πηρα μια standard απαντηση οτι ΘΑ μου απαντησουν μεσα σε 20 μερες.

Απιθανα πραγματα. Να ζητιανευεις στον κλεφτη να σου δωσει τα λεφτα σου πισω.

Αλλα δεν θα το αφησω. Ετσι και αλλιως ετοιμασα καταγγελια προς EETT, τους συνεχνοχους Wind (εδω γελανε), Αρχη Προσωπικων Δεδομενων και Διωξη Ηλ Εγκληματος. Θα δουμε.

Και επειδη οι ΜΕΠΕ εταιριες ειναι τρεχα γυρευε, η Wind ομως δεν ειναι. Θα δουμε. Θα εχει ενδιαφερον.

Αυστριακη εταιρια. Απο αυτους ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΑΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Η Δίωξη θα σου πει ότι πρέπει να καταθέσει αναλυτική μηνυτήρια αναφορά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου (κάντο).

Να ξέρεις η Dimoco μπορεί να επικαλεστεί ότι εσύ ή κάποιος άλλος από τη συσκευή σου οικειοθελώς εισήγαγε το νούμερο του τηλεφώνου. Εκεί μην πέσεις στην παγίδα να τους βρίσεις ή κάτι τέτοιο. Πες τους απλά ότι  εσύ δεν αναγνωρίζεις καμία εισαγωγή από τη συσκευή σου και ότι θα απευθυνθείς στην αστυνομία ώστε να διερευνηθεί ποιος έβαλε τον αριθμό και από ποια συσκευή. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...