parlapipas25 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Green Dragon είπε Έχουμε μπλέξει με απατεώνες, πάρτε το απόφαση. Μιλάω για τη Vodafone, αλλά και οι άλλοι δεν πάνε πίσω. Παλιότερα σε ειδοποιούσαν 1 μήνα πριν λήξει η συνδρομή για ανανέωση. Τώρα ούτε αυτό δεν κάνουν. Αφήνουν να λήξει η συνδρομή και σε χρεώνουν κανονικά, χωρίς τις εκπτώσεις που είχες. Πρίν λίγες μέρες μου ήρθε στο κινητό λογαριασμός της Vod, 50 κάτι ευρώ, ενώ είχα συμβόλαιο 27 ευρώ. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών ( τρομάρα τους ) και μου λέγαν άλλα αντ άλλων. Τελικά την ίδια μέρα πήγα σε κατάστημα, να δω τι έχει γίνει. Μου είχαν ανανεώσει το συμβόλαιο για δύο χρόνια, χωρίς τις εκπτώσεις, αφού είχε λήξει πρίν μια βδομάδα το προηγούμενο και δεν το είχα πάρει είδηση. Αφού μας άκουσε όλη η Μεσογείων, μου ανανέωσαν με τις ίδιες εκπτώσεις και μου έκαναν πιστωτικό τη διαφορά. Προσοχή λοιπόν γιατί έχουν αποθρασυνθεί. Πώς γίνεται να ανανεωθεί το συμβόλαιο μόνο του;
papoys1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Πώς γίνεται να ανανεωθεί το συμβόλαιο μόνο του; με παρέμβαση DIMOCO ή VEOO όλα γίνονται
logistoulis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Πώς γίνεται να ανανεωθεί το συμβόλαιο μόνο του; μου το έχουν κάνει κι εμένα πριν κάμποσα χρόνια σε άλλο πάροχο αυτό, αλλά με καταγγελία στην εεττ προχώρησε στο να γίνει κάρτα και μου είχε βγει να πάρω και μια διαφορά χρημάτων πίσω (γιατί εγώ αυτό είχα ζητήσει να πάω από σύνδεση σε κάρτα και όταν είδα ότι δεν έγινε μου έλεγαν ότι δέχτηκα ανανέωση στη σύνδεση.. έκτοτε καμία σύνδεση με κανέναν ) Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από logistoulis 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 10 χρόνια με καταγγελίες άκρη δεν βγήκε. Πρέπει να μαζευτεί κόσμος να πάνε έξω από τα γραφεία αυτών των εταιριών στην Αθήνα και Κύπρο και να τους δώσουν δρόμο.
Green Dragon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, parlapipas25 είπε Πώς γίνεται να ανανεωθεί το συμβόλαιο μόνο του; Το ανανεώνουν μονομερώς, αφού πρώτα αφαιρέσουν τις εκπτώσεις. Η δικαιολογία ήταν ότι προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε, αλλά δεν απαντήσατε!! Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από Green Dragon
me3ikan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Nikosmile είπε 10 χρόνια με καταγγελίες άκρη δεν βγήκε. Πρέπει να μαζευτεί κόσμος να πάνε έξω από τα γραφεία αυτών των εταιριών στην Αθήνα και Κύπρο και να τους δώσουν δρόμο. Αν τελικά ισχύσει αυτό που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα τότε πολύ σύντομα θα ξενοιάσουμε από τους απατεώνες.
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 On 13/10/2019 at 17:09, papoys1 said: Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος πως μου τα πήραν επειδή δεν ξέρω και πολλά από αυτά που λέτε;;;;; Έχω ένα απλό κινητό ΝΟΚΙΑ από το οποίο κάνω και δέχομαι μόνο τηλεφωνικές κλήσεις.Φυσικά καμία σχέση δεν έχει με ιντερνετ μηνύματα ποτέ δεν έχω στείλει απλά δέχομαι βασικά από ασφάλειες αυτοκινήτων , κτεο , σταθερό τηλέφωνο και τέτοια προσωπικά. Ένα μήνυμα που έλαβα πριν καμιά 10αριά μέρες για πρώτη φορά μάλλον από αυτή την εταιρεία που ζητούσε εγγραφή πιν κ.λ.π. αφού απλά το άνοιξα και έριξα μια ματιά επειδή ξέρω την απάτη αμέσως το διέγραψα χωρίς καμία άλλη διαδικασία. Μπορεί με το απλό άνοιγμα χωρίς τίποτε άλλο να ισχυριστούν ότι έκανα εγγαφή;;;;;; Θα είναι ανήκουστο..'Οσο για το ίντερνετ πουθενά και ποτέ δεν έδωσα κάπου το κινητό μου. Τα γράφω μήπως μπορεί κάποιος να με ενημερώσει να μου φύγει η απορία. edit.Και σήμερα δέχθηκα email από την εταιρεία μου που με πληροφορούν ότι σύντομα θα με ενημερώσουν για στοιχεία εταιρείας κ.λ.π. που τους είχα ζητήσει με email γιατί συνήθως τηλεφωνικά μας γράφουν. Περιμένω και ενημερώνω μπορει να κανουν βλακειες και με αγνωστα νουμερα χωρις να εχεις κανει εσυ κατι κακο.και να σου λενε οτι ο αλλος μπορει να μην το κυνηγησει για 3-4 ευρω.φαντασου το αυτο επι πολλα ατομα.μετα ειναι να εχει γινει κατι στο παρελθον ή να πηραν το νουμερο απο αλλου.γενικα βρωμαει πολυ. με απλο ανοιγμα ειδικα σε αυτο το κινητο δεν παιζει να ενεργοποιηθει κατι ουτε βεβαια και σε smartphone. σαν τα αλλα τα μυνηματα που κλασσικα ειναι κοπελα και σου λεει οτι σε ειδε στο Chat.χωρις καν να εχεις γραφτει ποτε.και σου λενε διαφορες βλακειες οτι καταλαθος κτλ.οτι παντα το μυνημα ειναι απο γυναικα και ποτε απο αντρα ειναι καταλαθος? ή ο τροπος που ειναι γραμμενος σε παραπεμπει απευθειας στο να απαντησεις για να χρεωθεις. 1
parlapipas25 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Green Dragon είπε Το ανανεώνουν μονομερώς, αφού πρώτα αφαιρέσουν τις εκπτώσεις. Η δικαιολογία ήταν ότι προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε, αλλά δεν απαντήσατε!! Μονομερώς δεν έχουν το δικαίωμα να το κάνουν.Χρειαζεται συγκατάθεση σου με υπογραφή η ηχογραφημένο μήνυμα όταν ανανεώνεις στο τηλέφωνο.
mpror Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μου απαντησαν ως εξης: Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σε συνέχεια της γραπτής σας επικοινωνίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο της απελευθερωμένης αγοράς τηλεπικοινωνιών και βάσει της τηλεπικοινωνιακής νομοθεσίας, η COSMΟΤΕ υποχρεούται να εξυπηρετεί κλήσεις και μηνύματα (sms) συνδρομητών προς αριθμούς που ανήκουν σε άλλους αδειοδοτημένους από την ΕΕΤΤ παρόχους. Την αποκλειστική ευθύνη για το περιεχόμενο που παρέχουν οι παραπάνω αριθμοί έχουν οι αντίστοιχοι πάροχοι και οι συνεργάτες τους, ενώ οι χρεώσεις των κλήσεων/sms από και προς τους αριθμούς αυτούς καθορίζονται ουσιαστικά από τα τέλη τερματισμού των εν λόγω παρόχων. Με βάση τα παραπάνω, στο άρθρο 7 των Γενικών Όρων Παροχής Υπηρεσιών COSMOTE αναφέρεται ότι: ‘… η χρέωση Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης (ΥΠΠ) γίνεται μέσω του λογαριασμού της COSMOTE. Οι ΥΠΠ είναι υπηρεσίες περιεχομένου προστιθέμενης αξίας της COSMOTE ή τρίτων και χρεώνονται είτε με την αποστολή, είτε με τη λήψη SMS από και προς 5ψήφιους κωδικούς. Η χρήση των Υπηρεσιών Περιεχομένου συνιστά αποδοχή των όρων χρήσης τους εκ μέρους του Συνδρομητή.’ Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να αναζητήσετε με βάση τον πενταψήφιο αριθμό τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας και κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρία μπορείτε να ενημερωθείτε τον τρόπο εγγραφής στις υπηρεσίες τους. Οι αριθμοί 54433 και 54666 ανήκουν στην εταιρεία TELEBOX με τηλέφωνα επικοινωνίας 2155002933 & 2155002932. https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/MMInfoSrv/search.html?cat=YPP2 Παράλληλα θέλαμε να γνωρίζετε πως θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες πολυμεσικής πληροφόρησης μέσω της ιστοσελίδας μας: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/multimediainformation.html . Με σκοπό την πλέον άρτια εξυπηρέτηση των συνδρομητών της, η Cosmote παρέχει τη δυνατότητα φραγής από και προς προορισμούς υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης που αφορά σε όλες ή σε ορισμένες ΥΠΠ που προσφέρονται μέσω ενός ή περισσοτέρων αριθμοδοτικών σειρών. Η φραγή γίνεται σε όλα τα κανάλια πρόσβασης (SMS, MMS, φωνή & videoκλήση), ενώ η ενεργοποίηση ή/και απενεργοποίηση, ολοκληρώνεται μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών καθώς και μέσω της εφαρμογής Cosmote App . Κατόπιν ελέγχου στον αριθμό του κινητού σας διαπιστώνουμε ότι έχει ολοκληρωθεί η φραγή ΥΠΠ που έχετε ζητήσει. Στο σημείο αυτό να σας ενημερώσουμε ότι, αξιολογώντας τη συνεργασία μας προχωρήσαμε στην κατ εξαίρεση πίστωση ποσού 2,08€, το οποίο ποσό θα σας επιστραφεί στο χρηματικό σας υπόλοιπο κατόπιν ολοκλήρωσης του αιτήματος πίστωσης. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε ό,τι περαιτέρω επιθυμείτε. Για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Το ποσό επεστράφει μετα απο κάποιες μέρες. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω....
makfil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, me3ikan είπε Αν τελικά ισχύσει αυτό που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα τότε πολύ σύντομα θα ξενοιάσουμε από τους απατεώνες. Αυτό που έγραψες στην προηγούμενη σελίδα (12) το είχα γράψει στην 11, αλλά δεν διάβασες τα προηγούμενα posts ... 6 λεπτά πριν, mpror είπε Το ποσό επεστράφει μετα απο κάποιες μέρες. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω.... Αυτό είναι το λάθος των περισσότερων θυμάτων και σ' αυτή τη νοοτροπία βασίζονται οι εταιρείες-απάτες.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, me3ikan είπε Αν τελικά ισχύσει αυτό που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα τότε πολύ σύντομα θα ξενοιάσουμε από τους απατεώνες. Δεν μπορεί να ισχύσει γιατί μπλέκονται και πελάτες "τρίτων χωρών" της Ευρώπης και σε διάφορα άλλα μέρη του κόσμου. Πουλάν τις υπηρεσίες τους σε "άγνωστους", και μετά νίπτουν τας χείρας τους. Είναι μακρύς ο Μίτος της Αριάδνης, γιαυτό δε βγαίνει άκρη.
mpror Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, makfil είπε Αυτό είναι το λάθος των περισσότερων θυμάτων και σ' αυτή τη νοοτροπία βασίζονται οι εταιρείες-απάτες. Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα και φυσικά δεν βγάζω εκτός τον εαυτό μου. Φαντάσου αρχικά έλεγα να μην ασχοληθώ καν για 2 ευρώ.. Άσχετα με το αν έχουμε με χίλια δύο να ασχοληθούμε πρέπει και σε αυτά να δίνουμε την δέουσα σημασία Πρέπει να το φτάνουμε μέχρι το τέλος Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από mpror 2
papoys1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Δεν μπορεί να ισχύσει γιατί μπλέκονται και πελάτες "τρίτων χωρών" της Ευρώπης και σε διάφορα άλλα μέρη του κόσμου. Πουλάν τις υπηρεσίες τους σε "άγνωστους", και μετά νίπτουν τας χείρας τους. Είναι μακρύς ο Μίτος της Αριάδνης, γιαυτό δε βγαίνει άκρη. Θα συμφωνήσω και το πιθανό για αυτό όλες αυτές οι εταιρείες απάτη μετέφεραν την έδρα τους από Ελλάδα κυρίως σε Κύπρο Αγγλία κ.λ.π. Όλα μιλημένα είναι.Φύγετε θα κάνουμε εμείς μετά ένα Νόμο αλλά δεν θα μπορεί να εφαρμαστεί σε χώρες εξωτερικού και έτσι θα συνεχίσετε να κάνετε μια χαρά τη δουλειά σας.Επίσης εκεί δεν θα μπορούν να σας βρουν ποτέ όπως εγώ τη VEOO στην Κύπρο. Δεν γλυτώνουμε με τίποτε.Μου θυμίζει παλιές εποχές το Νόμο για σφράγισμα καταστημάτων σε τουριστικές περιοχές μετά τη βεβαίωση τριών παραβάσεων.Ύστερα από συνεννόηση αρχών με καταστηματάρχες επιβάλλονταν π.χ. κλείσιμο επιχείρησης για ένα μήνα κατά το Νοέμβριο που είχε τελειώσει η σεζόν και οι καταστηματάρχες είχαν κλείσει έτσι κι αλλιώς τις επιχειρήσεις τους. Το Ελληνικό δαιμόνιο πάντα θα βρίσκει λύσεις.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Στις 9/10/2019 στις 8:48 ΜΜ, Green Dragon είπε Ο Συνήγορος του Καταναλωτή θα σου απαντήσει με επιστολή, ενώ η ΕΕΤΤ με mail. Και οι δύο θα σε ενημερώνουν ότι ζήτησαν έγγραφες εξηγήσεις απο τη Dimoco και την Cosmote. Και ότι της ζητάνε να σου επιστρέψουν τα χρήματα. Μόλις πάει η καταγγελία τους στη Dimoco, θα επικοινωνήσει μαζί σου η Dimoco και αφού σου πουν διάφορες μπούρδες - οτι λυπούνται για την ταλαιπωρία και ό,τι δεν θέλουν να έχουν δυσαρεστημένους πελάτες - θα σου ζητήσουν ένα λογαριασμό τραπέζης για να σου επιστρέψουν τα χρήματα εντός 1 μηνός. Εγώ πριν μια εβδομάδα πήρα την επιστροφή. Το θέμα με τη Dimoco πλέον είναι ότι απαντάει στην καταγγελία που κάνεις στην ΕΕΤΤ λέγοντας ότι εσύ συμπλήρωσες τον αριθμό του κινητού σου και εσύ συμπλήρωσες μετά το pin (φυσικά και δεν τα έχεις κάνει ποτέ αυτά αλλά πώς θα το αποδείξεις;) Εσένα τότε που το κατήγγειλες δέχτηκαν να σου δώσουν κατευθείαν πίσω τα χρήματα χωρίς σουξου μουξου ;
naive Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε Το θέμα με τη Dimoco πλέον είναι ότι απαντάει στην καταγγελία που κάνεις στην ΕΕΤΤ λέγοντας ότι εσύ συμπλήρωσες τον αριθμό του κινητού σου και εσύ συμπλήρωσες μετά το pin (φυσικά και δεν τα έχεις κάνει ποτέ αυτά αλλά πώς θα το αποδείξεις;) Εσένα τότε που το κατήγγειλες δέχτηκαν να σου δώσουν κατευθείαν πίσω τα χρήματα χωρίς σουξου μουξου ; Το να παρακαλάς να πάρεις πίσω 5-10€ από κάποιον που στα έκλεψε τόσο ξεδιάντροπα, είναι κατάντια. Αυτοι κλέβουν μικροποσά από πολλούς ώστε το αντικείμενο της απάτης να είναι μικρό και να είναι δύσκολο να τους κυνηγήσεις δικαστικά. Όμως μαζεύονται εκατομμύρια, όλοι είμαστε ή γνωρίζουμε κάποιο θύμα από το περιβάλλον μας. Έτσι βγαίνουν τα λεφτά... Φραγή λοιπόν να μην ξαναχρεωθείτε και μήνυση κατευθείαν για απάτη. Και να αποδείξουν αυτοί ότι έκανες εγγραφή, που είναι το λογικό. Να μαζέψει χιλιάδες μηνύσεις η εισαγγελία μπας και τα κλείσουν τα λαμόγια που βάζουν το χέρι στα καλά καθούμενα στο μεροκάματο του κάθε ανυποψίαστου ανθρωπάκου. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από naive 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις