vairass Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μια χαρά είναι το ΣΑΡ και κανένας πονοκέφαλος δεν θα σε πιάσει. Το ΣΑΡ που αναγράφεται πάντα είναι το μέγιστο, όχι το μέσο (δλδ αυτό σε συνηθισμένη χρήση). Αφορά τη λειτουργία του κινητού όταν το σήμα είναι το χαμηλότερο δυνατό οπότε και εκπέμπει περισσότερο (τα κινητά εκπέμπουν σε κλάσεις ισχύος πχ 0,1watt, 0,2 0,5 1watt μέχρι 2watt σε κάποιες μπάντες). Όσο το σήμα είναι καλό (πχ 4-5 γραμμές) τόσο λιγότερο ισχυρά χρειάζεται να εκπέμψει. Κινητά με υψηλότερο (max) SAR θεωρούνται ότι έχουν καλύτερη λήψη καθώς εκπέμπουν "καλύτερα" (δυνατότερα?) σε συνθήκες χαμηλής λήψης και άρα η κεραία (κυψέλη) τα "ακούει" καλύτερα. Το όριο στο sar είναι 2 και όλα τα κινητά είναι κάτω από αυτό. Όσους παρόλα αυτά σας πιάνει πονοκέφαλος επειδή ξέρετε το μέγιστο sar είναι υψηλότερο από ένα άλλο κινητό μάλλον πρέπει να διαβάσετε αυτό που ισχύει σε αντίστροφη λειτουργία. Επίσης ας απαντήσετε γιατί ας πούμε το 0,8 είναι "χαμηλό και το 1,4 όχι? Και τα δύο υψηλά να τα λεμε αν υπάρχει κινητό με 0,4. Αν δεν υπάρχει ακόμα τέτοιο κινητό (με 0,4) τότε μας πονάει το κεφάλι με κινητά 1.4 αλλά όχι με κινητά 0,8. Αν αύριο βγει κινητό με 0,4 βέβαια θα αρχίσει να μας πονάει το κεφάλι και με κινητά 0,8 γιατί ξαφνικά θα είναι "υψηλά" κ.ο.κ.. Υ.Γ. Αν θέλεις ασφαλές κινητό μη το χρησιμοποιείς πχ ενώ οδηγείς. Αυτό είναι σοβαρή αιτία κινδύνου σε κινητά, όχι το sar. Που βρίσκουμε αυτό το ψεύτικο χάπι;
terry308 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Υ.Γ. Αν θέλεις ασφαλές κινητό μη το χρησιμοποιείς πχ ενώ οδηγείς. Αυτό είναι σοβαρή αιτία κινδύνου σε κινητά, όχι το sar.Το αυτό..! 2
hasiotis_john Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοίγουμε καινούργιο μιας και απ' ότι είδα παραπάνω δεν έχει και πέραση μεγάλη, το Media Markt το έβαλε προσφορά στα 159 ευρώ! ---->>> https://www.mediamarkt.gr/el/product/_huawei-p9-lite-dual-sim-white-1181839.html (Έκπτωση για 1-15 Νοεμβρίου) Δωρεάν μεταφορικά! Προσωπική μου γνώμη είναι πως για τα χρήματα αυτά, ΑΞΙΖΕΙ ακόμα και για έναν σχετικά απαιτητικό χρήστη! Όλα τα έχει και είναι και πανέμορφο / ελαφρύ / κομψό. Έχει και 3GB μνήμη σε αντίθεση με αυτό του τίτλου που είχε 2! Πληροφοριακά η μπαταρία του (ειδικά για το μέγεθος/βάρος του κινητού) είναι ΆΨΟΓΗ!!! Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2017 από matrixxx καθαρισμα συνδεσμου
hasiotis_john Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ναι το έσβησα, δίκιο έχεις!Απλά βλέπω τον αγώνα στην TV και έχω αλλού το μυαλό μου!
1nsom-n1k Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν υπάρχει ακόμα τέτοιο κινητό (με 0,4) τότε μας πονάει το κεφάλι με κινητά 1.4 αλλά όχι με κινητά 0,8. Αν αύριο βγει κινητό με 0,4 βέβαια θα αρχίσει να μας πονάει το κεφάλι και με κινητά 0,8 γιατί ξαφνικά θα είναι "υψηλά" κ.ο.κ.. η sony και η samsung έχουν αρκετά μοντέλα με 0,4 sar
jeetkunedo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Έχω την εντύπωση πως ο Γερμανός το δίνει 159 αν και μάλλον πρέπει να εξαντλήθηκε.
Errik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Αν κάποιος το θέλει και δεν πρόλαβε του δίνω το δικό μου σφραγισμένο στα 169 με δικά μου μεταφορικά όταν το έχω σε κάνα 15αρι μερες το πολύ. Pm για περισσότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα