Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα εκανα λογαριασμο στην τραπεζα eurobank και απεκτησα καρτα. Σημερα εκανα και λογαριασμο στο paypal γιατι με βοηθαει στη συναλλαγες μου. Εβαλα τα στοιχεια της καρτας μου ομως εχω κολλησει στο σημειο που θα δειτε στην εικονα παρακατω και δεν ξερω ποιον κωδικο ζητανε και που θα τον βρω οποτε χρειαζομαι λιγο την βοηθεια σας.

e3rs1WrfRKWc4-m8ViRx_g.png

Δημοσ.

Εάν έχεις ebanking θα μπεις και θα τον βρεις στις συναλλαγές της κάρτας σου και εάν δεν έχεις θα τηλεφωνήσεις στην τράπεζα τη ΔΕ.

Δημοσ.

Αν έχεις PhoneBanking τηλεφωνική υποστήριξη πάρε και τώρα τηλ. και ζήτα τον 4ψήφιο κωδικό αιτιολογίας από την συναλλαγή με το paypal, η συναλλαγή δεν εμφανίζεται στο ibanking. Το ίδιο έκανα και γώ προχθές στην EUROBANK γιατί άλλαξα κάρτα στο paypal. Αν δεν έχεις phonebanking τότε πρέπει να πας από το κατάστημα ή να περιμένεις τον αναλυτικό λογαριασμό της κάρτας που σου έρχεται κάθε μήνα.  Ότι άλλη πληροφορία θες στείλε μου inbox.

Δημοσ.

Αν έχεις PhoneBanking τηλεφωνική υποστήριξη πάρε και τώρα τηλ. και ζήτα τον 4ψήφιο κωδικό αιτιολογίας από την συναλλαγή με το paypal, η συναλλαγή δεν εμφανίζεται στο ibanking. Το ίδιο έκανα και γώ προχθές στην EUROBANK γιατί άλλαξα κάρτα στο paypal. Αν δεν έχεις phonebanking τότε πρέπει να πας από το κατάστημα ή να περιμένεις τον αναλυτικό λογαριασμό της κάρτας που σου έρχεται κάθε μήνα.  Ότι άλλη πληροφορία θες στείλε μου inbox.

Ετσι ακριβως αλλα νομιζω θελει μια δυο μερες .Παλια εμφανιζοτν στο ebanking αλλα τωρα οχι . Μiλαω για Eurobank

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...