DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Πόσο απαραίτητο θεωρείτε την ύπαρξη Numpad σε ένα Laptop, δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δεν έχει.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 σημασια εχει για τι το θες.Αν θες ν δουλευεις η να κανεις εργασιες σαν φοιτητης-σπουδαστης νμζ ειναι αναγκαιο.Αν το θες για απλο σερφαρισμα-ταινιες και κανα παιχνιδι χαλαρα.Δεν βρισκω λογω υπαρξης.Μια στο τοσο που θα θες κατι αριθμητικο γραφεις και με τους αριθμους κατω απο τα F
DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Where 's the Poll?( ͝סּ ͜ʖ͡סּ) δεν μπορούν να ανοίξουν κανονικό Poll οι απλοί χρήστες. Οπότε στα λόγια βρε παιδί μου.
mphxths Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Το θεμα δεν ειναι αν το θεωρουμε απαραιτητο..Το θεμα ειναι οτι εφοσον χωραει σε πληκτρολογιο φορητου (15αρι φορητο και ανω..δεν ξερω αν σε μικροτερα χωραει μπορει και οχι) γιατι να μην υπαρχει? Τρωει χωρο απο κατι αλλο?οχι. Αρα να υπαρχει
DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 απλά παρατηρώ ότι δεν το πολύ βάζουν για λόγους ομορφιάς. Π.χ το Dell XPS 13 δεν έχει. Ούτε καν το XPS 15. Προσωπικά θέλω να έχει numpad γιατί και αυτά που δεν έχουν μου χτυπάνε άσχημα που έχουν πολύ χοντρά bezels αριστερα-δεξια.
mphxths Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 απλά παρατηρώ ότι δεν το πολύ βάζουν για λόγους ομορφιάς. Π.χ το Dell XPS 13 δεν έχει. Ούτε καν το XPS 15. Προσωπικά θέλω να έχει numpad γιατί και αυτά που δεν έχουν μου χτυπάνε άσχημα που έχουν πολύ χοντρά bezels αριστερα-δεξια. To xps 13 ειναι 13αρι , ειναι λογικο να μην πολυχωραει. Στο xps 15 δεν ξερω ποιος διαολος το σχεδιασε..υπαρχει απλετος χωρος να μπει...το μισο κατω μερος ειναι ...αδειο.Το πληκτρολογιο ειναι αδικαιολογητα μικρο και πολυ "ψηλα". Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη πισω απο αυτον τον σχεδιασμο... Αχχχχ θυμαμαι τοτε παλια που τα φορητα δεν ειχαν κενα γυρω απο το πληκτρολογιο..ολο το κατω μερος ηταν πληκτρολογιο..ουτε touchpads ουτε τιποτα.....ωραιες εποχες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα