Racerr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Με αφορμή αυτό το σχόλιο θέλω να πω πως αυτή είναι η χειρότερη θεωρία, "είσαι νέος οδηγός πάρε κανένα παλιό φθηνό μέχρι να μάθεις να οδηγείς, θα το τρακαρεις θα το γρατζουνήσεις και δεν θα σε νοιάζει". Όλοι το λένε αυτό για να γλυτώσουν χρήματα στην αγορά αλλά δεν τους νοιάζει πως αυτό το τρακάρισμα που λένε ότι θα πάθεις για να" μάθεις" μπορεί να είναι μοιραίο για την ζωή σου. Δεν λέω να παίρνετε ολοκαίνουρια αυτοκίνητα αλλά καλό θα ήταν να προτιμάτε τα δεκαετίας και κάτω ώστε να λειτουργεί σωστά η, πιο αυστηρή με τα χρόνια, παθητική ασφάλεια. Προστατεύστε τον εαυτό σας και μετά την τσέπη σας. Σόρρυ για το λίγο μελό και off topic. On topic έχω να πω μακριά από τις multijet μηχανές (π.χ. Fiat), παρά πολλά προβλήματα. αμα συζητας με παλια μυαλα δε θα βγαλεις ακρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 όσο νεότερο αυτοκίνητο πάρεις τόσο το καλύτερο καθώς θα έχουν λιγότερες φθορές, όπως και να το κάνουμε πιο καινούργιο αυτοκίνητο, πιο καινούργια τεχνολογία. εάν τα έχεις μετρητά κυνήγησε ιδιώτες καθώς θα είναι δύσκολο να έχουν γυρισμένα χιλιόμετρα. στα χρήματα αυτά μακριά από τα ντίζελ καθώς μοντέλα σε αυτά τα χρήματα είναι κατά 99% εισαγωγές από το εξωτερικό κυριολεκτικά λιωμένα. εφόσον έχεις άλλο όχημα για καθημερινές μετακινήσεις τότε καλύτερα θα είναι να πάρεις βενζίνη. αέριο τι να το κάνεις; απόσβεση δεν θα κάνεις ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nionios1996 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Το σκέφτομαι σοβαρά για το VW POLO του 10' και μετα. Σε εμφάνιση με ικανοποιεί, σε ανεση μου φαίνεται ΟΚ για την ηλικία μου και τις αναγκες μου.ΟΜΩΣ βλεπω πολλα σχολια γενικα οτι βγάζουν προβλήματα, οτι δεν τραβάνε καθόλου γιατι ειναι σχεδιασμένα για οικονομική κατανάλωση. Ναι μεν να μην καιει για φερραρι αλλα να τραβάει κιολας. Δηλαδη αν ειμαι με +3 άτομα πανω θα ζοριζετε? Υπάρχει καποιος που εχει εμπειρική άποψη πανω σε αυτό το θεμα? Πχ εχω σκέφτηκα τουλάχιστον την έκδοση των 90hp και αν γινει 1400 ή 1600 cc. Παρακάτω απο αυτα θεωρώ οτι θα εχω αυτή την δυσκολία στη ροπή. Αλλα και παλι δεν μπορώ να ξερω με σιγουριά. Γι αυτο ζητάω βοήθεια απο κάποιον που ξέρει απο πρώτο χερι για το συγκεκριμένο αμάξι και τι εχει να προτείνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ότι και αν πάρεις προσπάθησε να βρεις tsi. 1.400αρια έχει πολλά και μια χαρά τραβάνε >120hp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Το σκέφτομαι σοβαρά για το VW POLO του 10' και μετα. Σε εμφάνιση με ικανοποιεί, σε ανεση μου φαίνεται ΟΚ για την ηλικία μου και τις αναγκες μου.ΟΜΩΣ βλεπω πολλα σχολια γενικα οτι βγάζουν προβλήματα, οτι δεν τραβάνε καθόλου γιατι ειναι σχεδιασμένα για οικονομική κατανάλωση. Ναι μεν να μην καιει για φερραρι αλλα να τραβάει κιολας. Δηλαδη αν ειμαι με +3 άτομα πανω θα ζοριζετε? Υπάρχει καποιος που εχει εμπειρική άποψη πανω σε αυτό το θεμα? Πχ εχω σκέφτηκα τουλάχιστον την έκδοση των 90hp και αν γινει 1400 ή 1600 cc. Παρακάτω απο αυτα θεωρώ οτι θα εχω αυτή την δυσκολία στη ροπή. Αλλα και παλι δεν μπορώ να ξερω με σιγουριά. Γι αυτο ζητάω βοήθεια απο κάποιον που ξέρει απο πρώτο χερι για το συγκεκριμένο αμάξι και τι εχει να προτείνει.Τα μικρά tsi δεν πανε στα χαμηλα.. για να εχεις σωστη αποκριση γκαζιου δεν πρεπει να πεφτεις κατω απο τις 2000στρ και για μενα αναλογα το φορτιο οχι κατω απο τις 2500. Οικονομικο δεν ειναι γιατι αν δεν ξερεις να το πας ευκολα ξεπερναει τα 9λ(εντος)! Πρεπει να ξερεις να το δουλευεις σε συγκεριμενο φασμα στροφων για να σε ανταμειβει σε αποκριση και καταναλωση.. Και με σωστη οδηγηση για εντος στην καλυτερη περιπτωση να σε παει 7.5λ Οσο για τα ανταλλακτικα του τα θεωρω αρκετα τσιμπημενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mansora Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Απόψεις θα ακούσεις χιλιάδες, όλα έχουν υπέρ και κατά πετρέλαιο, βενζίνη σασμανάτα αυτόματα κτλ .Ο νομος της αγορας αυτοκινήτου είναι απλος, απο τη στιγμή που πραγματικά γουστάρεις το 116 βρες το καλύτερο που μπορείς στα χρήματα που διαθέτεις (ίσως και λίγο παραπάνω μην τσιγκουνευτεις 400 500€) και πραγματικά θα το χαρεις. Όσες φορές διάλεξα αμάξι από σκοπό και οχι από καψούρα το έστειλα χωρίς καν να του ρίξω μια ματιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Επειδη τα πραγματα δεν πανε καλα.. κοιταμε και λιγο μακρια.. Φορολογια και καυσιμα για να την παλεψετε αργοτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 vw group.σιγουρια.παρε να κανεις την τυχη σου.δεκα αυτοκινητα εχω αλλαξει ποτε δεν πηρα vw group αυτοκινητο.το εσωτερικο πολυ αχαρο για τα γουστα μου.δεν μιλαω για αξιοπιστια , κοστος χρησης , συντηρηση. αμα θες κατι να τραβαει ,νεανικο ,sport αμαξακι ως 8000 ευρω ενα ειναι.alfa romeo mito. τωρα θα ακουσεις πολλα alfa ειναι ζημιαρικο κ.λ.π. αμα μπεις στην mito τα ξεχνας ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 vw group.σιγουρια.παρε να κανεις την τυχη σου.δεκα αυτοκινητα εχω αλλαξει ποτε δεν πηρα vw group αυτοκινητο.το εσωτερικο πολυ αχαρο για τα γουστα μου.δεν μιλαω για αξιοπιστια , κοστος χρησης , συντηρηση. αμα θες κατι να τραβαει ,νεανικο ,sport αμαξακι ως 8000 ευρω ενα ειναι.alfa romeo mito. τωρα θα ακουσεις πολλα alfa ειναι ζημιαρικο κ.λ.π. αμα μπεις στην mito τα ξεχνας ολα. Άχαρο το εσωτερικό όχι και σίγουρα όχι άδειο. Βλέπω κάτι ολοκαίνουρια audi και το εσωτερικό τους είναι φουλ άδειο και άχαρο. Συμφωνώ απόλυτα με την mito και το εσωτερικό της. Απλά οι Ιταλοί το "έχουν" σε αυτά. Ωραίο αυτοκίνητο αλλά λίγο γυναικείο ρε παιδί μου κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Αποψεις για τα Volkswagen Golf και Opel Astra GTC; Στα Golf απο ποια χρονολογία και μετα να κοιταω γιατί μου λενε πολλοί οτι καποια golf βγάζουν προβλήματα πιο συχνά Εγω κοιταω απο 2006 και μετα και μεχρι 5-6 χιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Να υποθέσω ότι μιλάς για 1.4 140 ή 170. Το 5αρι θα έχεις αρκετά θέματα γιατί λογο ηλικιας και χλμ θα πρέπει να έχουν αλλαχθεί καδένα, τρόμπα νερού και έλεγχος στο turbo. Ακόμα απέφυγε αυτά που έχουν πρόγραμμα ( από μπορείς γιατί μερικοί το βγάζουν) Στο 6αρι 1.4 160 καλύτερα τα πράματα , γιατί από το εργοστάσιο έχουν διορθώσει αρκετά. Περιληπτικά πολύ είναι αυτοκίνητα που τα έχουν σπάσει και δεν ξέρεις ακριβώς την χρήση τους. Να έχει ενα 1000αρι στην άκρη για συνέργεια 2 ετών και θα προτιμούσα κάποιο που έχει γίνει σφυρί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Να υποθέσω ότι μιλάς για 1.4 140 ή 170. Το 5αρι θα έχεις αρκετά θέματα γιατί λογο ηλικιας και χλμ θα πρέπει να έχουν αλλαχθεί καδένα, τρόμπα νερού και έλεγχος στο turbo. Ακόμα απέφυγε αυτά που έχουν πρόγραμμα ( από μπορείς γιατί μερικοί το βγάζουν) Στο 6αρι 1.4 160 καλύτερα τα πράματα , γιατί από το εργοστάσιο έχουν διορθώσει αρκετά. Περιληπτικά πολύ είναι αυτοκίνητα που τα έχουν σπάσει και δεν ξέρεις ακριβώς την χρήση τους. Να έχει ενα 1000αρι στην άκρη για συνέργεια 2 ετών και θα προτιμούσα κάποιο που έχει γίνει σφυρί. Όταν εννοείς 5αρι και 6άρι; Sorry αλλά δεν τα κατέχω τόσο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Golf 5 και 6 ,τώρα είναι στη παραγωγή το 7.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Golf 5 και 6 ,τώρα είναι στη παραγωγή το 7.5 Ποιες χρονιές κυκλοφόρησε το 5αρι και ποιες το 6αρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ποιες χρονιές κυκλοφόρησε το 5αρι και ποιες το 6αρι; Το 5αρι με TSI 2006 με 2008 (έχει και λίγες άδειες 2009) Το 6αρι 122 η 160 hp 2008 με 2013 Και τα 2 είναι με τον κινητήρα ea111 απλα τα 6αρια εχουν ποιο ενισχυμένα ελατήρια καλύτερα τσιμουχακια βαλβίδων , καλύτερα μπεκ και τρόμπα υψηλής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα