Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Πάρτο αφού σου αρέσει και μη ακούς ότι παπαρια σου πει ο καθένας. 21 χρονών δεν χρειάζεσαι τρομερό στο πορτ-μπαγκάζ όποτε μία χαρά αμάξι είναι για εσένα. Ανταλλακτικά ίδιες μη πω φθηνότερες από το group vag και το gt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Σαν νέος οδηγός να πάρεις ότι σου αρέσει αλλά MANUAL ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. Πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις στην ζωή σου χειροκίνητο και αργότερα αν το θελήσεις να πας σε αυτόματο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Εχει μια λογικη αυτο αλλα ενα αυτοματο ειναι πιο ευχρηστο για νεο οδηγο ...Του δινει μεγαλυτερη δυνατοτητα "αφοσιωσης" στο δρομο . Μετα φου θα αποκτησει καποια εμπειρια το επομενο αμαξι ας αποφασισει τι θα ειναι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Σε μερικά χρόνια τα χειροκίνητα κιβώτια θα είναι μειοψηφία,ήδη σε αλλες χώρες όπως στις ΗΠΑ αλλά και σε πολλές Ασιατικές τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι αυτόματα. Κατά τα αλλά το 116 να ξέρεις ότι καταναλώνει περίπου 10 λίτρα μέσα στην πόλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Ωραίο αμάξι είναι το 116, μέσα έξω. Από χώρους μπορεί να μην είναι και το μεγαλύτερο αλλά θα βολευτείς. Στο τρίπορτο έχω μπει και μου φάνηκε κάπως στενό πίσω. Γενικά υπάρχουν πάρα πολλά να πάρεις σε αυτά τα λεφτά, αλλά αφού σου έκατσε αυτό από την αρχή βρες ένα καλό και πάρτο. Οι άλλες σου επιλογές ποιες είναι; Στα μεταχειρισμένα αυτόματα κιβώτια πρέπει να προσέξει κάτι συγκεκριμένο κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Ωραίο αμάξι είναι το 116, μέσα έξω. Από χώρους μπορεί να μην είναι και το μεγαλύτερο αλλά θα βολευτείς. Στο τρίπορτο έχω μπει και μου φάνηκε κάπως στενό πίσω. Γενικά υπάρχουν πάρα πολλά να πάρεις σε αυτά τα λεφτά, αλλά αφού σου έκατσε αυτό από την αρχή βρες ένα καλό και πάρτο. Οι άλλες σου επιλογές ποιες είναι; Στα μεταχειρισμένα αυτόματα κιβώτια πρέπει να προσέξει κάτι συγκεκριμένο κάποιος; Να το ελεγξει καποιος που ξερει απο αυτοματα ειδικα σε πολυ παλιο αμαξι αν και δεν εχουν προβληματα . Πιο προσοχη θελουν τα ημιαυτοματα οπως το C1 που εχει δισκο πλατο αλλα οι ταχυτητες μπαινουν αυτοματα . Σε μερικά χρόνια τα χειροκίνητα κιβώτια θα είναι μειοψηφία,ήδη σε αλλες χώρες όπως στις ΗΠΑ αλλά και σε πολλές Ασιατικές τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι αυτόματα. Κατά τα αλλά το 116 να ξέρεις ότι καταναλώνει περίπου 10 λίτρα μέσα στην πόλη. Οποιος οδηγησει αυτοματα μια φορα δεν ξαναγυρζει σε χειροκινητο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Racerr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 κι εγω σαν νεος μου λενε οι παλιοι οτι ξεκινα σε ενα παλιο αμαξι χωρις υδραυλικα τιμονια και το εχω κανει αλλα δεν υποστηριζω αυτη την αποψη χειροκινητο κιβωτιο σιγουρα ασε τα αυτοματα και ειμαι των μεγαλων αμαξωματων εγω σαν νεος παντα και επισης ειναι αναλογα σε τι αυτοκινητο εχεις μαθει εγω π.χ ξεκινησα σε μεγαλα passat corolla και πηγα σε μικρο στη σχολη οδηγων και φοβθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nionios1996 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Γενικα αυτο που μου αρέσει παίρνω. Μονο που σε ολα τα αλλα εχω μια εμπειρία, στα αμαξια ομως οχι και τόσο για αυτο και το ψάχνω λίγο. Απο αλλα αμαξια δεν με ξετρελαινουν πολλα ισως γιατι επικεντρωνομαι σε ενα. Πείτε ιδεες για άνετο ωραιο αμαξακι (οχι κουβα), 4Πόρτο κατα προτίμηση αλλα κοφτό, δεν θελω οικογενειακό σαν λιμουζίνα. Η κατανάλωση πιστεύω αντιμετωπίζετε μιας και καθημερινά θα χρησιμοποιώ μηχανάκι, το αμαξι θα είναι για τον καφε το φαγητό μια βολτα στην Αθήνα και κανα ταξιδάκι που και που. Δεν θα είναι για κάποια δουλειά καθημερινά. Επίσης και το a3 μου αρέσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Κάποιο Ford fiesta απο το 10 και μετα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 κι εγω σαν νεος μου λενε οι παλιοι οτι ξεκινα σε ενα παλιο αμαξι χωρις υδραυλικα τιμονια και το εχω κανει αλλα δεν υποστηριζω αυτη την αποψη χειροκινητο κιβωτιο σιγουρα ασε τα αυτοματα και ειμαι των μεγαλων αμαξωματων εγω σαν νεος παντα και επισης ειναι αναλογα σε τι αυτοκινητο εχεις μαθει εγω π.χ ξεκινησα σε μεγαλα passat corolla και πηγα σε μικρο στη σχολη οδηγων και φοβθηκα Και γω σε μεγαλο εμαθα. Παντα με γοητευαν αυτα τα αμαξια και ποτε δεν λατρεψα τα μικρα(εχω και ενα punto 2000μοντελο φουλ απλο χωρις υδραυλικο τιμονι). Στο θεμα μας. Ts εγω λεω να πας να δεις απο κοντα οποια σου αρεσουν (πχ σε μεταχειρισμενα/ιδιωτες/εμπορους) και οποιο σου κανει κλικ να το παρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nionios1996 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Τα fiesta ειναι συμπαθητικά μετα το 10' ναι. Αλλα γενικα αν βρώ κάποιο ντιζελ σε καλη τιμη να το προτιμήσω από βενζίνη μικρου κυβισμού? (Πχ το fiest?) Ή αναλογα μοντελο/χρονολογία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Με diesel θα εχεις θεμα απο το 25 και μετα να το εχεις υποψιν σου, θα αρχισουν να καταργουνται. Παρε βενζινης μικρου κυβισμου και θα εισαι ανετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Σε μερικά χρόνια τα χειροκίνητα κιβώτια θα είναι μειοψηφία,ήδη σε αλλες χώρες όπως στις ΗΠΑ αλλά και σε πολλές Ασιατικές τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι αυτόματα. Κατά τα αλλά το 116 να ξέρεις ότι καταναλώνει περίπου 10 λίτρα μέσα στην πόλη. Στις ασιατικες ανεκαθεν τα αυτοματα ηταν πλειοψηφια. Για το αν θα επικρατησουν και στις ευρωπαικες αγορες διατηρω πολλες επιφυλαξεις, διοτι περα απο την ανεση που προσφερουν στον οδηγο, μαλλον εχουν μονο μειονεκτηματα (τιμη αγορας, κοστος συντηρησης, περισσοτεροι ρυποι και οι αποψεις διηστανται περι επιδοσεων). Επειδη υπηρξα κατοχος και μηχανικου και αυτοματου, προσωπικα επεστρεψα σε μηχανικο, παρα το γεγονος οτι μεσα στην πολη το αυτοματο ειναι ασυζητητι πιο ανετο οδηγικα. Overall ομως, προτιμω μηχανικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 κι εγω σαν νεος μου λενε οι παλιοι οτι ξεκινα σε ενα παλιο αμαξι χωρις υδραυλικα τιμονια και το εχω κανει αλλα δεν υποστηριζω αυτη την αποψη χειροκινητο κιβωτιο σιγουρα ασε τα αυτοματα και ειμαι των μεγαλων αμαξωματων εγω σαν νεος παντα και επισης ειναι αναλογα σε τι αυτοκινητο εχεις μαθει εγω π.χ ξεκινησα σε μεγαλα passat corolla και πηγα σε μικρο στη σχολη οδηγων και φοβθηκα Με αφορμή αυτό το σχόλιο θέλω να πω πως αυτή είναι η χειρότερη θεωρία, "είσαι νέος οδηγός πάρε κανένα παλιό φθηνό μέχρι να μάθεις να οδηγείς, θα το τρακαρεις θα το γρατζουνήσεις και δεν θα σε νοιάζει". Όλοι το λένε αυτό για να γλυτώσουν χρήματα στην αγορά αλλά δεν τους νοιάζει πως αυτό το τρακάρισμα που λένε ότι θα πάθεις για να" μάθεις" μπορεί να είναι μοιραίο για την ζωή σου. Δεν λέω να παίρνετε ολοκαίνουρια αυτοκίνητα αλλά καλό θα ήταν να προτιμάτε τα δεκαετίας και κάτω ώστε να λειτουργεί σωστά η, πιο αυστηρή με τα χρόνια, παθητική ασφάλεια. Προστατεύστε τον εαυτό σας και μετά την τσέπη σας. Σόρρυ για το λίγο μελό και off topic.On topic έχω να πω μακριά από τις multijet μηχανές (π.χ. Fiat), παρά πολλά προβλήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Με αφορμή αυτό το σχόλιο θέλω να πω πως αυτή είναι η χειρότερη θεωρία, "είσαι νέος οδηγός πάρε κανένα παλιό φθηνό μέχρι να μάθεις να οδηγείς, θα το τρακαρεις θα το γρατζουνήσεις και δεν θα σε νοιάζει". Όλοι το λένε αυτό για να γλυτώσουν χρήματα στην αγορά αλλά δεν τους νοιάζει πως αυτό το τρακάρισμα που λένε ότι θα πάθεις για να" μάθεις" μπορεί να είναι μοιραίο για την ζωή σου. Δεν λέω να παίρνετε ολοκαίνουρια αυτοκίνητα αλλά καλό θα ήταν να προτιμάτε τα δεκαετίας και κάτω ώστε να λειτουργεί σωστά η, πιο αυστηρή με τα χρόνια, παθητική ασφάλεια. Προστατεύστε τον εαυτό σας και μετά την τσέπη σας. Σόρρυ για το λίγο μελό και off topic. On topic έχω να πω μακριά από τις multijet μηχανές (π.χ. Fiat), παρά πολλά προβλήματα. Τι είδους προβλήματα έχουν τα multi jet και στα πόσα χιλιόμετρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα