astakos7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Σαν προβατο και εγω λεω να ακολουθησω την νεα ομαδα και θελω να φτιαξω 3 μηχανηματα για το μαγαζι μου (internet cafe) φουλ στο rgb μιας και πουλαει και στην περιοχη μου δε το εχει κανει κανενας .Aura οι μεν,fusion οι δε ,mystic light οι αλλοι εχω χασει λιγο τη μπαλα TT Ring απο εδω ,hue απο κει HD RGB παρακει Για κουτι ειμαι μεταξυ TT Core P3 λογω vertical gpu, INWIN 303 & Phanteks P400(για ασπρα builds) Hardware θα κινηθω σε καφε ι5 8400(internet cafe δε με νοιαζει το overclock) μητρικη θα περιμενω , μνημες trident για το rgb & 1060 3gb, περιφερειακα εχω ηδη razer δε την αλλαζω και οθονη μια 27'' ips Ενα ομορφο build ειναι ολα τα παραπανω σε p3 μαζι με Thermaltake Water 3.0 Riing RGB 240 αλλα φτανω τα 2000/κομματι χωρις γραφειο-καρεκλα..Πολλα χρηματα ολιγον πεταμενα για φωτακια και για 1 build που θα παει στραφι μιας και ολοι παιζουν pubg,wow,lol,cs go,h1z1,dota2,overwatch (οχι τιποτα ιδιατερο δηλαδη) γιαυτο Θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας για καποια vfm αγορα επειδη δεν εχω στησει κατι αναλογο
ilos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν κάνεις full rgb build τα πρώτα που πρέπει να κοιτάξεις είναι το κουτί (να είναι παντού tempered glass πχ corsair 570x ;ή να έχει ενσωματωμένα led strips όπως το p400s). Μετά η mobo να έχει πάνω της ενσωματωμένα αρκετά leds καθώς και extra headers (από gigabyte aorus, από msi pro carbon, από asus rog strix πχ). Αν βάλεις υδρόψυξη / αερόψυξη να έχουν και αυτές led/usb2 header (πχ η stock για ryzen 1700 έχει). Fans με rgb headers και αυτοί. LED strips θέλει προσοχή να ναι 12volts (πλέον όλες οι μητρικές τέτοια παίρνουν), τα 7v θα τα κάψει. Πιθανόν να χρειαστεί να αγοράσεις και κάποιον extra εξωτερικό rgb controller. Ο συγχρονισμός γίνεται μέσω του software της μητρικής σε ότι είναι συνδεδεμένο πάνω στα headers της. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2017 από ilos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα