chrisSerres Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σας συμφορουμήτες κι να ευχαριστήσω άλλη μια φορά το insomnia που απ'το 2011 ανέχεται τα χαζά μου, τα ορθογραφικά μου, τις αγγελίες μου και μπλα μπλα μπλα. Λοιπόν, αρχικά θα γράψω ερωτικά το στόρι καθότι ρομαντικός, αλλά τί να κάνω, το ερωτεύτικα με τη πρώτη ματιά. Αυτές τις μέρες(και νύχτες) καθώς λείπω από παρέες φίλους κλπ(αν και το συνιθίζω) κλεισμένος στο σπίτι, σκεφτόμουν πως να τους πω πως για άλλη μια φορά τους παρατάω για την μεγάλη μου αγάπη, το χόμπυ μου, την τέχνη μου, την δουλειά μου καθώς θεωρώ πως το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μου είναι η δουλειά μου, και δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά απ'το ΙΤ. Για να περιαυτολογώ και κουράζω τα μάτια σας λοιπόν, Η ιστορία ξεκινά με ένα κορίτσι που είχα δει γύρω στο 2008, καταλαβαίνεται, εγω 15 τότε(ς) και η κοπελιά ήταν για μεγάλους πορτοφολάδες... Φυσικά δεν απογοητεύτηκα για πολύ καθώς βρήκα φθηνές παρηγοριές εκείνον τον καιρό, άλλωστε όπως λέει κι ο λαός, αν δεν μπαζώσεις πώς θα χτίσεις; Στα τόσα χρόνια φυσικά που περνούσαν δεν σας κρύβω πως έβλεπα κάποιες φορές φωτογραφίες της και πάντα ήθελα να της πω πως μια μέρα θα την κάνω δικιά μου. Βρέ πως τα'φερε όμως ο καιρός. Μια μέρα κάθομαι στο μπαλκόνι και πάνω στο ραχάτι κόντεψε να μου φύγει το λάπτοπ. Η ευκαιρία μου τρυπούσε το μυαλό και μου βίαζε τη φαντασία!(Την βλέπω σε αγγελία 50€)... Δεν πειράζει είπα στον εαυτό μου, ας είναι και χωρισμένη, θα την πάρω. Τη συνέχεια την βλέπετε στα ντοκουμέντα. Θα ανέβουν κι άλλες φωτογραφίες σύντομα καθώς θα πρόκειται για την πιο σέξυ της εμφάνιση. Για όσους διαφημίζουν τα κόλπα τα υγρά(υδρόψηξεις) τους απαντάω με αέρα κοπανιστό 8 ανεμιστήρων, και να θυμίσω πως το σέξυ παυει να'ναι σέξυ όταν επιδέχεται η υπερβολή. Συντονηστείτε λοιπόν κι αναμείνατε. Ξεκινάμε βήμα βήμα εξηγόντας τις βλακείες που μας δέρνουν όταν κολλάμε στο ίντερνετ ως πηγή γνώσεων. 1. Αν το ίντερνετ είχε όλλες τις απαντήσεις, τότε τεχνικοί, συνεργεία, υπάλληλοι, μαστόρια δεν θα δούλευαν βρε παιδιά, οπότε αντί να ρωτήσετε στο ίντερνετ "Πώς θα βάψω το cosmos s" και να πατάτε "βαφή αλουμινίου με σπρέι" και να κάνετε χαζά, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε ανεπανόρθωτη ζημιά στο case έως και να το πετάξετε(αν δεν σας προλάβει η ΜΆΝΑ). 2. Η πληροφορία κοστίζει. Και τί θέλω να πω. Το να εμφανηστείτε σε ένα μαγαζί για να ρωτήσετε κάποιον ειδικό και να φύγεται ξεχάστε το. Κανένας δεν θα σας εξηγήσει τίποτα αν δεν κάνετε σεφτέ στο μαγαζί του. 3. Αποκλείουμε τις φήμες. Το ότι κάποιος με 5€ έβαψε αλουμίνιο κι άντεξε 5 χρόνια είναι ΜΥΘΟς , βαλτε το στο μυαλό σας καλά, είναι ΜΥΘΟΣ, κι αν εφαρμόστηκε μια στο εκατομύριοστο του εκατομυριοστού, δεν είστε ο 2ος! Δεν βγάζω τον εαυτό μου από έξω, ελπίσω ο τρόπος που γράφω να μην παρεξηγηθεί, κι εγώ από λάθη μαθαίνω όπως όλλοι, απλώς αυτός είναι ο τρόπος έκφρασής μου κι δεν θέλω να στενοχωρήσω κανέναν. Λοιπόν. Βήμα 1. Σηκώνετε τον ποπούλη σας και πάτε σε κάποιον οίκο χρωμάτων κι όχι στον σιδερά της γειτονιάς που πουλάει 2 σπρέι και 4 κουβάδες. Βήμα 2. Χωρίς ντροπές εκθέτουμε στον άνθρωπο τί ακριβώς θέλουμε να κάνουμε, πιά είναι η κατάσταση του subject, τί συνθήκες θα επικρατούν μέσα του, και τί μπορούμε να κάνουμε ωστε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερη αντοχή στο χρόνο. Βήμα 3. Διαγράψτε απ'το μυαλό σας το ΣΠΡΕΙ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ, και σας το λέω, κόντεψα να κλάψω το COSMOS S αλλά έκανα την καρδιά μου πέτρα και το έξησα(φυσικά χάθηκαν €ς) Βήμα 4. Πριν πέσει οποιοδήποτε χρώμα, είτε είναι σπρέι των 3€ είτε χρώμα αυτοκινήτου, είτε νερομπογιά, ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ πρέπει πρώτα να πέσει το αστάρι, μάλιστα μπορείτε να ρίξετε και 2 χέρια αστάρι, λευκό κατα προτήμηση για να βλέπετε και πού ρίχνετε. Βήμα 5. Δεν βάφονται με τα ίδια σπρέι όλα τα υλικά. Άλλο είδος χρώματος για τα πλαστικά μέρη, κι άλλο τα μεταλικά, εδώ και για τα μεταλικά υπάρχουν τόσες και τόσες διαφοροποιήσεις. Βήμα 6. Το όλο πρότζεκτ δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σιγά σιγά, η μια ώρα τη μέρα η κάθε κυριακή, για τους εξής λόγους: 1) χάνεις τον ύπνο σου 2) ανησυχείς στη δουλειά και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς 3) ώσπου να επιστρέψεις ξεχνάς τυχόν χρήσιμες ιδέες 4) μπορεί να βαρεθείς και να τα παρατήσεις... Οπότε, τα βάζετε όλα μπροστά σας σε έναν χώρο δικό σας, καταγράφετε τα όσα θα χρειαστείτε, Πέμπτη απόγευμα τα ψωνίζετε όλα, Παρασκευή ξεκινάτε βαψήματα, Κυριακή αποπεράττωση. Όταν ο έρωτας μου χτύπησε την πόρτα. Εδώ ευχαριστώ τον φίλο που έχω αξιολογήσει θετικά για την συναλλαγή μας και το πολύ καλό πακέτο που έκανε και μου το'στειλε από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Μια ματιά στον εσωτερικό κόσμο του κουτιού πριν ξεκινήσει το modding Απογυμνώνοντας το σασί, να τονίσω ότι σε ένα κουτί τέτοιας ηλικίας στο οποίο ποτέ δεν μπήκε χέρι, πλέων τα πλαστικά βγαίνουν πολύ δύσκολα, γιαυτό προσέχουμε μή σπάσουμε βάσεις και κλιψάκια, με υπομονή, τακτά μπρεικ και θετική μουσικούλα θα τα καταφέρετε. Σημειωταίο πως σε κάθε φάση που συναντάμε βίδες κλπ καλό είναι να τραβάμε και μια φωτογραφία, θα χρειαστεί. Εδώ το νάυλον από Λερόι μερλίν 80σεντς 20τετραγωνικά, άντεξε με τα σπορτέξ γύρω γύρω καθώς ψέκαζα. Ιδού το αποτέλεσμα, μετά από περιττή ταλαιπωρεία καθώς προηγήθηκε συμβουλή από άσχετο και δυστηχώς ακολουθήθηκε, με αποτέλεσμα μια μέρα εξτρα δύσκολης εργασίας, αλλά δεν θα το'βαζα έτσι εύκολα κάτω, άλλωστε και τις ζάντες της μηχανής μου με οδοντόβουρτσα τις τρίβω. Τώρα τι να πω, δυστηχώς όταν στέγνωσε το κουτί βρέθηκαν 2-3 ποδότριχες ευτυχώς σε ασήμαντα σημεία, οι οποίες ασταρώθηκαν/βάφτηκαν κι ενσωματώθηκαν στο case. Πάντα ήθελα να αποκτήσω από αυτούς τους ανεμιστήρες που φωτίζουν μόνο το δακτύλιο γύρω και φαίνονται τόσο φαντασμαγορικά στο σκωτάδι, αλλά τα τελευταία χρόνια το'χα ρίξει στις υδροψύξεις και δεν το'ψαχνα. Τώρα όμως, και θα τοποθετηθώ και εμπορικά, το e-shop έκανε μια απίστευτη τιμή για τέτοιου είδους ανεμιστήρες στα 4,90 και χωρίς δεύτερη σκέψη παρήγγειλα 8 κομμάτια καθώς όπως ξέρετε με 5€ ξεκινάνε οι φθηνοί 12άριδες χωρίς φωτισμό. Έπειτα πήρα απ'τα αγαπημένα μου Λερόι Μερλίν μια γωνία 1μ, μερικά σετ βίδες, κι έφτιαξα το παρρόν, καθότι, άποψή μου ότι οι 5,25 είναι άχρηστες στην εποχή μας. Οι πρώτες επαφές τρίτου τύπου. Εδώ να πω ότι κάποια πράγματα θα καλυτερέψουν όταν φέρω το μπλακεντέκερ απ'το χωριό καθώς θα χρειαστεί να ανοίχτουν τρύπες έστω στις γωνίες καθώς ευτυχώς το κουτάκι μου διαθέτει έτοιμες τρυπίτσες 3,5 χιλιοστών τις οποίες χρησιμοποίησα Βάζοντας και τον τελευταίο ανεμιστήρα γεμάτος ικανοποίηση όσο και σιγουριά ότι το πισί θα μου κρατά κρύες τις μπύρες το καλοκαίρι. Η πίσω όψη στην οποία δεν θα έβαζα παράθυρο για κανένα λόγο. Είναι ότι πρέπει για σχέδιο σε βυνίλιο(55χ60 cm), αλλά είμαι αρκετά μινιμαλιστής για να το κάνω(χαλάσω) αυτό. Βουαλά! Μπορεί βέβαια να ειπωθούν διάφορα, όπως, γιατί να βαφεί μόνο εσωτερικά. Μα αν ήταν βαμένο εσωτερικά, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να αλλάξω ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. οκ το καταλάβατε ότι το αγαπάω! Εδώ να σας γράψω τί θα ακολουθήσει στις επόμενες μέρες. Καταρχήν θα γίνει μια παύση ώσπου να μου έρθουν από ebay κάποια σημαντικά πράγματα όπως: 1)Fun board για να δουλεύουν και οι 8 ανεμιστήρες ελεγχόμενα, ssd brackets κ.α. 2)Χρειάζομαι ένα κενό για να επεξεργαστώ στο photoshop κάποια γραφικά που θα εκτυπωθούν για τα πλεξικλάς που θα ενσωματοθούν. 3)Να βρω εργαλεία να κόψω το πλεξιγκλάς που αγόρασα από Λ.Μ.(50χ50=5€) για να φτιάξω κάλυμμα τροφοδοτικού με ενσωματομένες βάσεις σκληρών δίσκων, και κάλυμα για τις 5,25 όπου θα μπούν γραφικά 3)Πρέπει να βρω χρόνο να παω απ'τον μάστορα να μου κόψει ενα πλεξικλας στο μέγεθος όλου(όχι το κενό μέσα, αλλά όλο), το οποίο θα τρυπηθεί, και θα περαστούν 4 βιδάκια για να κλείνει, νομίζω απ'τη φώτο φαίνεται ότι μπορεί να μπει ένα φουλ παραθυράκι στο πλάι και να αντικαταστήσει εξωλοκλήρου το υπάρχων πάνελ απ'το οποίο αυτή τη στιγμή έχω αφαιρέσει τη σίτα και τον 20σάρι για να το πάω ως φόρμα στον μάστορα: Γιατί παράβηκα τον "νόμο" του τριημέρου? Γιατί, μπλέχτηκε το ebay αλλά κι έτσι όπως είναι να μείνει, δεν μπορώ να το θεωρήσω ημιτελές. Φυσικά γούστα είναι αυτά. Οπότε δεν θα σας έλεγα κατ'ανάγκη να μείνετε συντονισμένοι καθώς το ζήτημα ebay είναι άνω-κάτω. Τέλος οι εντυπώσεις μου. Με ένα χέρι αστάρι, το μέταλλο αντέχει κάποια άτσαλα αγγίγματα αλλά για περισσότερες από 3 νυχιές θα πρέπει να κάνετε πολλές προσευχές, γιαυτό θα πρότεινα διπλό αστάρωμα. Πρέπει να φροντίζεται ωστε εκεί που εφαρμόζουν με άσκηση δύναμης τα πλαστικά, σίγουρα ανάμεσα το χρώμα χαλλάει οπότε ότι καρφώνεται και σέρνετε πάνω στη βαμένη επιφάνεια, δεν θα πρέπει να αφαιρεθεί για να μην αποκαλυφθεί η τριμένη κατάσταση από κάτω γιατί ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ. Γιαυτό προσοχή, ίσως δεν θα γινόταν με τον ίδιο τρόπο να βάψω κάποιο άλλο case π.χ. stacker 830/33 με συρόμενα μέρη. Γενικά είμαι ευχαριστημένος αλλά δεν ξεχνάμε ότι θα πρέπει να είμαστε πλέον προσεκτικοί όταν βάζουμε τα χέρια μας μέσα στο κουτί για να μή μαδήσουμε χρώμα. Το κόστος βαφής για'μένα ήταν 2χΑστάρια και 2χΣπρέι χρώμα = 17€. Όσο θα μου έβγαινε δηλαδή ένα σπρέι plasti dip το οποίο φυσικά δεν θα έφτανε. Ότι αναφέρω στο τόπικ, είναι καθαρά δική μου εμπειρία, και δεν πάει να πει ότι είναι το σωστό, επίσης έχω παραλλήψει λεπτομέρειες που εννοείται πως πρέπει να εφαρμόζονται όπως καλό καθάρισμα, προσθαφέρεση πραγμάτων απ'το κουτί κλπ. Δεν έχω καμία ευθύνη σε ότι αποπειραθείτε να κάνετε. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2017 από chrisSerres 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Τις φωτογραφίες φτιάξε φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisSerres Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δυστηχώς δεν μπόρεσα να βρω λύση. Δεν εμφανίζει τις φωτογραφίες. Πατάω κουμπάκι img και δίνω λινκ, η γράφω τις παρενθέσεις, δεν λέει να εμφανήσει τις φωτογραφίες αδέρφια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Link απο hosting site ή απο το pc σου? Ανέβασέ τις στο postimage.org 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisSerres Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 σε ευχαριστώ φίλε με έσωσες χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Οι ανεμιστήρες φωτίζουν καλα? Με έψησες να πάρω και εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Φιλε πολυ ωραιο μπαρβο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Βάλε και καμια φωτο όταν βάλεις τα πράγματα μέσα. Είμαι περίεργος να δω πως θα είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisSerres Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Οι ανεμιστήρες φωτίζουν καλα? Με έψησες να πάρω και εγώ. Οι ανεμιστήρες φωτίζουν πολύ καλά, δεν τους πείρα όλλους μαζί καθώς ήθελα κι εγώ να δω σε πρώτη φάση πως φωτίζουν στο σκοτάδι, και νομίζω πως είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Θα προτιμούσα τα πτερύγια των ανεμιστήρων να'ταν ολόμαυρα κι όχι ματ ημιδιάφανα ωστε ο κυκλικός φωτισμός να'ναι πιο απόλυτος χωρίς διάχυση στα κέντρα... Αλλά και πάλι το γύρω γύρω ξεχωρίζει. Σημαντικό επίσης ότι μέχιστος θόρυβος των ανεμιστήρων φτάνει τα 22db οπότε κατα την χρήση είναι τελείως αθόρυβοι. Σας ευχαριστώ πολύ, θα αργήσω να το γεμίσω καθώς είμαι λίγο παλαίουρας και δεν προτίθεμαι να βάλω μέσα κάτι καινούριο. Στο μυαλό μου έχω την εξής σύνθεση: AMD phenomII 1100t, gigabyte ud5, 16gb Vengeance blue, asus 7970, SSD 500gb, seasonic psu, 27" monitor Για mid gaming, photoshop και fl studio ..και φυσικά τοπ Hardware εποχής και του ίδιου του cosmos S χαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisSerres Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 επιστρέφω με νέα... ως τώρα: 1. Έφτιαξα πλεξικλας 2. Έβαλα μέσα τα πράγματα Και τέλος μου μένει να τακτοποιήσω τη θέση από το fun board controller, να βρω η να κάνω sleeved τα καλώδια, και να βάλω κάτι από μέσα απ'τις βίδες του plexiglass ωστε να μήν χαλάσουν από τη χρήση... Τι λέτε, άξιζε τον κόπο? Υ.Γ. Πολύ θόρυβο το βσ650 βρε παιδιά, 8 βανάκια στο τέρμα δεν ακούγονται όσο αυτό μόνο του, και σε μόνιμη βάση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Υπέροχο φίλε μου! Θα έβαζα κάποιο πιο αθόρυβο τροφοδοτικό με rgb φωτισμό σαν το thermaltake rgb 600 με 48 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 επιστρέφω με νέα... ως τώρα: 1. Έφτιαξα πλεξικλας 2. Έβαλα μέσα τα πράγματα Και τέλος μου μένει να τακτοποιήσω τη θέση από το fun board controller, να βρω η να κάνω sleeved τα καλώδια, και να βάλω κάτι από μέσα απ'τις βίδες του plexiglass ωστε να μήν χαλάσουν από τη χρήση... Τι λέτε, άξιζε τον κόπο? Υ.Γ. Πολύ θόρυβο το βσ650 βρε παιδιά, 8 βανάκια στο τέρμα δεν ακούγονται όσο αυτό μόνο του, και σε μόνιμη βάση... ta καλωδια θα τα εκανα sleeved se κοκκινο χρωμα και γ τροφοδοτικο δες το thermaltake smart se 530 που θa se βοηθήσει και στο cable management 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karfitsas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 έχω ξεκινήσει k εγώ να moddaro το συγκεκριμένο κουτί και ψάχνοντας έπεσα στο θέμα σου , δυστυχώς δεν μπορώ να δω τις περισσότερες φωτό : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα