pvpx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα Έχω ενα συμβόλαιο στην wind (νομίζω 24 μήνες και εγω το έχω 9 μήνες) όπου τον μηνά Αύγουστο ήρθε ενα ποσό 429 ευρώ. Μου είπαν οτι είναι εξαιτίας ιντερνέτ.. Έκανα αίτηση αμφισβήτησης του λογαριασμού αλλά δεν μου έχουν απάντηση. Με ενημέρωσαν οτι πρέπει να πληρώσω το ποσό για να μην γίνει Φραγή και μόλις απαντήσουν στην αίτηση αν είναι υπέρ μου θα γίνει πίστωση στο λογαριασμό μου .Δεν υπάρχει περίπτωση να τον πληρώσω μεχρι να λυθεί το θέμα. Να πάω να κάνω αλλαγή φορητοτητας η θα υπάρξει κάποιο πρόστιμο απο wind?
turbat0s Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Να πάω να κάνω αλλαγή φορητοτητας η θα υπάρξει κάποιο πρόστιμο απο wind? Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Πρόστιμο θα υπάρξει λόγω πρόωρης διακοπής συμβολαίου, το θέμα είναι ότι δε θα επιτρέψει τη φορητότητα μέχρι να εξοφλήσεις τα χρέη.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Πρόστιμο θα υπάρξει λόγω πρόωρης διακοπής συμβολαίου, το θέμα είναι ότι δε θα επιτρέψει τη φορητότητα μέχρι να εξοφλήσεις τα χρέη. Αλλο το ένα και άλλο το άλλο ναι αλλά δεν ισχύει ότι μπορεί να μπλοκάρει με κάποιο τρόπο τη φορητότητα η wind. Αυτός όμως που ΘΑ μπλοκάρει τη φορητότητα είναι ο νέος πάροχος που είτε θα ζητήσει να κανονίσεις το χρέος σου πριν σε αναλάβει ή να σου ζητήσει κάνα 400-500άρι σαν εγγύηση σε περίπτωση που είσαι εσύ ο φταίχτης της υπόθεσης. Για κινητή τηλεφωνία ειδικά τα ποσά εγγύησης μπορούν να είναι μπόλικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα