lovesucks Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εκπληκτικό το mindhunter κόλλημα μεγάλο..είδα κ το unabomber και το broadchurch ..φοβερά. Αν σας αρέσουν documentary series δείτε κ το making a murderer.. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από lovesucks 2
_linuslost_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Από τις καλύτερες σειρές! Ο 2 κύκλος ήταν ακόμα καλύτερος με απίστευτη ιστορία..
Lshow Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα... Ακομα μια φορα, παρακολουθωντας το θεμα προτεινατε επισης μια σειρα... Στις 5/12/2019 στις 6:05 ΜΜ, thomasG4 είπε Το Broadchurch που παίζει και ο ίδιος ηθοποιός με το Criminal UK (David Tenant) μαζί με την απίστευτη Olivia Colman είναι πολύ κοντά στο στυλ. Η σειρα εξελισσεται σε ενα απιστευτο μερος, φοβερα τοπια, ομορφες εικονες... Για αρχη δεν σας κρυβω οτι με τραβηξε περισσοτερο αυτο μιας και με ηρεμει η θαλασσα και λιγοτερο οι χαρακτηρες αν εξαιρεσουμε τους πρωταγωνιστες. Η απουσια αντιδρασεων λοιπον απο τους δυο ντεντεκτιβ νομιζω οτι μου τραβηξε περισσοτερο τον ενδιαφερον- την προσοχη μου. Μεσα σε μια μικρη κοινωνια ολοι κρυβουν κατι, ολοι φοβουνται απο κατι... Τεσσερεις κυκλοι Τρεις κυκλοι και νομιζω οτι εφτασαν, προσωπικα δεν θα ηθελα να υπαρξει πεμπτος τεταρτος...Μεχρι εκει ειναι ενταξει. Αν σας ΄΄ξενισει΄΄ λιγο η Olivia Colman να δωσετε λιγο χρονο. Το 2018 πηρε οσκαρ Α΄ γυναικειου ρολου και εχει στην κατοχη της και αλλα βραβεια. Οποιος ξεκινησει την σειρα ΜΗΝ την αφησει Πριν δει το πεμπτο επεισοδιο. Ας κανει υπομονη και θα αποζημιωσει. Απολαυστε τις εκφρασεις, τους διαλογους, το μυστηριο και το φανταστικο μερος... Στο πεμπτο επεισοδιο γινεται το ΜΠΑΜ που θα σας παει μεχρι το τελος. Ευχαριστω ξανα και καπου εδω να ειμαστε, να ξαναβρουμε διαμαντακια.... Ευχαριστω... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από Lshow 3
Kostasspil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 18 minutes ago, Lshow said: Τεσσερεις κυκλοι 3 δεν ήταν; 1
AtiX Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @Lshow & @Kostasspil και μην ξεχνάμε την καταπληκτική μουσική από τον Olafur Arnalds και την υπέροχη φωνή του Arnor Dan... ΥΓ: 3 Είναι οι σεζόν... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από AtiX 1
speedy23 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Αααα, εξαιρετικα ασχημα νεα. Τη λατρευω αυτη τη σειρα. https://people.com/tv/mindhunter-may-not-be-returning-season-3/ Συνηθως ειναι το Νετφλιξ που κανει τη μαλακια ( δες επισυναπτομενο αρχειο) αλλα ο τονος των δηλωσεων τεινει περισσοτερο προς την ακυρωση παρα τη συνεχιση της σειρας μακροπροθεσμα. Κυριε Φιντσερ, σας αγαπαμε πολυ αλλα εχετε blood on your hands. 2
Arkin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Mindhunter[Season 2] https://www.imdb.com/title/tt5290382/episodes?season=2&ref_=tt_eps_sn_2 Μια αρκετα διφορουμενη σεζον ξεκινησε εξαιρετικα και μεχρι το 6 επεισοδιο οι συνεντευξεις που επερναν απο εγκληματιες ολες ηταν μια και μια. Το πως σκεφτονται αυτοι οι ανθρωποι και τι κινητρα μπορει να εχει ο καθενας για να διαπραξει τοσο φρικτα εγκληματα ειναι τρομερο. Προς το τελος μας πηγε στην αξιοποιηση ολων αυτων των συνεντευξεων και προσηλωθηκε στην αληθινη ιστορια των δολοφονιων πολλων εγχρωμων παιδιων στην Ατλαντα μεταξυ 1979-1981 και το πως κινηθηκε το FBI ωστε να πιασει τον δολοφονο. Το παραδοξο ειναι οτι δεν τον κατηγορησαν και για τα 29 παιδια που δολοφονηθηκαν εκεινη την περιοδο αλλα μονο για 2 απλα για να τον χωσουν μεσα. Μεχρι σημερα παραμενουν ανεξιχνιαστες οι υπολοιπες υποθεσεις και ειναι κριμα για τους γονεις αυτων των παιδιων. Μου αρεσε παρα πολυ που σε αυτη τη σεζον οι ιδιοι πρωταγωνιστες περνανε τον δικο τους γολγοθα και βλεπουμε να πιεζονται σε καποιες συνεντευξεις οπως ο Χολντεν στην πρωτη με τον Κεμπερ. Η δουλεια που εχει γινει ειναι ανωτερη της πρωτης σεζον και οι ομοιοτητες των ηθοποιων με τους πραγματικους δολοφονους ειναι εξαιρετικη. Αξιζει να την δειτε. 9/10 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Arkin 4
Lshow Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Επαναφερω το θεμα Στις 8/12/2019 στις 11:12 ΜΜ, lovesucks είπε Εκπληκτικό το mindhunter κόλλημα μεγάλο..είδα κ το unabomber και το broadchurch ..φοβερά. Ψαχνω ακομα διαμαντακια... Υπαρχει κατι εκει εξω ; Ευχαριστω προκαταβολικα....
najinblue3 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 ο ηθοποιος που τον υποδυεται εδωσε ρεστα imho. Aπιστευτη λεπτομερεια απο τη σειρα γ τον Kemper 1
LiquidTroll Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Καλό, είμαι στα μέσα τις 2ης σεζόν. Αρκετά καλό, ψυχολογικό θρίλερ, και οι συνεντεύξεις όλα τα λεφτά. 1
Liako25 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Στις 19/7/2020 στις 8:48 ΜΜ, Lshow είπε Επαναφερω το θεμα Ψαχνω ακομα διαμαντακια... Υπαρχει κατι εκει εξω ; Ευχαριστω προκαταβολικα.... Μπορείς να δεις το ντοκιμαντέρ για το ManHunt ,είναι πάρα πολύ ωραίο. 1
Lshow Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, Liako25 είπε Μπορείς να δεις το ντοκιμαντέρ για το ManHunt ,είναι πάρα πολύ ωραίο. Υπαρχει στο Netflix, μπορεις να μου στειλεις link γιατι καπου το εχασα στην αναζητηση;
Liako25 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, Lshow είπε Υπαρχει στο Netflix, μπορεις να μου στειλεις link γιατι καπου το εχασα στην αναζητηση; Φυσικά και υπάρχει στο νετφλιξ. Ο τίτλος είναι ''Unabomber in his own words'' 4 επεισόδια διάρκειας 40' το καθένα.Απόλυτα καθηλωτική σειρά και μαθαίνεις την πραγματική ιστορία πως πιάστηκε η οποία διαφέρει αρκετά από τη σειρά.
Delijohn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Το είδα κι εγώ πρόσφατα σε ένα ταξίδι μου, καθώς την έβγαλα σε ένα δωμάτιο με μια τηλεόραση. Με κράτησε σε απίστευτο βαθμό. Πολύ ενδιαφέρον. Είχα να δω σειρά καιρό, μα άξιζε πραγματικά! Απίστευτοι χαρακτήρες. Και σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή, με ωραίο τρόπο. 2
Speculoos Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 https://tv.avclub.com/david-fincher-might-get-back-to-hunting-minds-again-soo-1846735759 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ίσως και να υπάρχει μια ελπίδα για τρίτη σεζόν. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα