dimips Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Με αυτό το miA1 τι παίζει; Είναι αντίστοιχο του Moto G από παλιά; google android συν εφαρμογές της xiaomi? ή απλά pixel launcher και software της xiaomi;
dinkat2002 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα. Μια βοηθεια. xaiomi redmi note 4x η nokia 6 ; snapdragon 430 η 625 ;
AlienTechGR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα. Μια βοηθεια. xaiomi redmi note 4x η nokia 6 ; snapdragon 430 η 625 ;Xiaomi Redmi Note 4X και Snapdragon 625 εννοείται.
saruman123 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Με αυτό το miA1 τι παίζει; Είναι αντίστοιχο του Moto G από παλιά; google android συν εφαρμογές της xiaomi? ή απλά pixel launcher και software της xiaomi;Αναβάθμισεις απευθείας από Google και ότι έχουν τα Xiaomi από εφαρμογές.http://www.doctorandroid.gr/2017/09/xiaomi-mi-a1-google.html?m=1 Καλημερα. Μια βοηθεια. xaiomi redmi note 4x η nokia 6 ; snapdragon 430 η 625 ;625 εννοείται....
takatakaros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Ανάμεσα στο redmi note 4x 4/64 snapdragon και το mi A1 64gb, στην ΙΔΙΑ τιμή και τα 2 ( 259€ ) από επίσημο πωλητή, ποιο είναι προτιμότερο να πάρω? Η μόνη διαφορά είναι είτε καλύτερη κάμερα είτε καλύτερη μπαταρία ή έχουν κι άλλες διαφορές?
soniram86 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ειμαι στην ιδια φαση αλλα καταληγω στο Mi A1. Το βρηκα εδω -> https://www.honorbuy.com/1188-xiaomi-mi-a1-smartphone-black.html απο ευρωπαικο stock. Εχει αγορασει κανεις απο εδω προσφατα ??
vali Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ειμαι στην ιδια φαση αλλα καταληγω στο Mi A1. Το βρηκα εδω -> https://www.honorbuy.com/1188-xiaomi-mi-a1-smartphone-black.html απο ευρωπαικο stock. Εχει αγορασει κανεις απο εδω προσφατα ?? Με τα μεταφορικά βγαίνει στα 252.29 ευρώ. Ακριβά για κινεζομάγαζο.
soniram86 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Με τα μεταφορικά βγαίνει στα 252.29 ευρώ. Ακριβά για κινεζομάγαζο. Σωστα, μια και καλη απο Ελλαδα, στα ιδια λεφτα βγαινει
DelsinGR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εδώ και λίγες μέρες σκέφτομαι να πάω ξανά σε android και λόγω του budget σκεφτόμουν για xiaomi μιας και ακούω πως για τα λεφτά τους είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Είμαι ανάμεσα σε Redmi Note 4/4x(ποια είναι η βασική διαφορά τους και το mi A1. Σήμερα που ασχολούμουν με ένα 4(πρέπει να ήταν το mediatek) πρόσεξα πως υπάρχει η εφαρμογή που στη δίνει η mui, να αλλάζει themes κάτι που νομίζω το mi A1 λόγω stock android δεν έχει έτσι; Επίσης η εφαμρογή switch είναι μόνο στο mediatek; Γιατί είδα στο skroutz ότι η CPU είναι 4+4+2 και λέω μήπως γίνεται λόγω αυτού. Θα μπορούσε κανείς να μου το εξηγήσει; Εννοείται πως τίνω προς το snapdragon απλά θέλω να μάθω τι παίζει. Για την ιστορία, είμαι χρήστης iPhone 5s και γενικά αν εξαιρέσεις την μπαταρία η οποία τελείωνει σε λιγότερο από μέρα, είμαι υπέρευχαριστημένος. Βέβαια επειδή φούσκωσε η original την έχω αλλάξει με μετασιόν. Γενικά δεν κάνω τρελή χρήστη στο τηλέφωνο μιας και από games παίζω μόνο ένα το οποίο δεν είναι βαρύ και άντε να χαζέψω λίγο στο internet ή facebook. Ξέρω πως τα κινητά της Xiaomi έχουν αρκετά υψηλότερη μπαταρία σε σχέση με το 5S. Πιστεύετε το mi A1 να μου βγάζει τη μία μέρα και και;
hara75gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Για το θέμα μπαταρίας, νομίζω τη βγάζεις τη μέρα, εδώ την έβαλα εγώ με 4 ώρες online gaming, και τα πάντα ανοικτά, κι είμαι στη 2η φόρτιση(κάνει πολύ καλή διαχείριση, και στο Oreo θα είναι ακόμα καλύτερη λένε). Για τα υπόλοιπα θα σε γελάσω, μιας και πάντα nexus είχα. Το στοκ, δεν έχει τις bloat εφαρμογές που βάζει ο κάθε κατασκευαστής, έρχεται όσο πιο "γυμνό" γίνεται. Οπότε το κινητό έχει καλύτερη απόδοση, μπαταρία, βάση του hardware που διαθέτει, και σου δίνει την ευκολία να προσθέσεις ότι bloat χρειάζεσαι, χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσεις ότι δε χρειάζεσαι. Αν σε ενδιαφέρουν και οι μηνιαίες αναβαθμίσεις από τη Google, σε αυτά τα λεφτά είναι vfm. Να επισημάνω ότι εγώ βέβαια το πήρα 185€ από Κίνα μεριά, στα 300€ που το πουλάνε εδώ, δεν ξέρω αν θα το αγόραζα βέβαια...
ziaba Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εδώ και λίγες μέρες σκέφτομαι να πάω ξανά σε android και λόγω του budget σκεφτόμουν για xiaomi μιας και ακούω πως για τα λεφτά τους είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Είμαι ανάμεσα σε Redmi Note 4/4x(ποια είναι η βασική διαφορά τους και το mi A1. Σήμερα που ασχολούμουν με ένα 4(πρέπει να ήταν το mediatek) πρόσεξα πως υπάρχει η εφαρμογή που στη δίνει η mui, να αλλάζει themes κάτι που νομίζω το mi A1 λόγω stock android δεν έχει έτσι; Επίσης η εφαμρογή switch είναι μόνο στο mediatek; Γιατί είδα στο skroutz ότι η CPU είναι 4+4+2 και λέω μήπως γίνεται λόγω αυτού. Θα μπορούσε κανείς να μου το εξηγήσει; Εννοείται πως τίνω προς το snapdragon απλά θέλω να μάθω τι παίζει. Για την ιστορία, είμαι χρήστης iPhone 5s και γενικά αν εξαιρέσεις την μπαταρία η οποία τελείωνει σε λιγότερο από μέρα, είμαι υπέρευχαριστημένος. Βέβαια επειδή φούσκωσε η original την έχω αλλάξει με μετασιόν. Γενικά δεν κάνω τρελή χρήστη στο τηλέφωνο μιας και από games παίζω μόνο ένα το οποίο δεν είναι βαρύ και άντε να χαζέψω λίγο στο internet ή facebook. Ξέρω πως τα κινητά της Xiaomi έχουν αρκετά υψηλότερη μπαταρία σε σχέση με το 5S. Πιστεύετε το mi A1 να μου βγάζει τη μία μέρα και και; γιατί δεν δίνεις +40 ευρώ και αντί του Α1 πάρε το SE το οποίο είναι αρκετά πιο δυνατό 1
ziaba Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Το σκεφτόμουν αλλα εχει μικρή μπαταρία στην πράξη δεν έχουν μεγάλη διάφορα
DelsinGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) στην πράξη δεν έχουν μεγάλη διάφορα Σίγουρα μιας και το optimization είναι πολύ καλό αλλά μετά από κάποιο σημείο θα κρατάει το πολύ μια μέρα. EDIT: Λίγω της χρήσης και των απαιτήσεων μου, με βλέπω να καταλήγω με redmi note. Επειδή όμως είμαστε Ελλάδα, αν θέλω να έχω 4G κλπ με βολεύει το 4X ή το 4; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2017 από DelsinGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα