tlstakis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα λίγο τη βοήθεια σας. Νομίζω ότι δεν υπήρχε αντίστοιχο θέμα γι αυτό άνοιξα καινούριο. Είμαι ανάμεσα στο Redmi Note 4 (4/64) και το Mi A1. Τι γνώμη έχετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
vali Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πήγα στον κωτσόβολο και τα περιεργάστηκα και τα δύο αρκετή ώρα. Το Α1 σίγουρα δείχνει πιο ακριβή κατασκευή.Η φωτογραφική του είναι σίγουρα καλύτερη. Βέβαια στο νότε θα έχεις καλύτερη μπαταρία, ράδιο, MIUI και 40 ευρώ φθηνότερα. Προσωπικά μιας και θα το έχω σε θήκη, το desing με αφήνει ψηλοαδιάφορο. Το miui το έχω συνηθίσει, θα πάω με το νοτε 4
Ntinaras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δες εδω τις διαφορες. Το A1 ειναι καλυτερο παντου, κυριως στη καμερα, αλλα χανει πολυ σε μπαταρια...
saruman123 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δες εδω τις διαφορες. Το A1 ειναι καλυτερο παντου, κυριως στη καμερα, αλλα χανει πολυ σε μπαταρια... Που το είδες το παντού δεν μπορώ να καταλάβω....κάμερα και βίντεο μόνο...σε όλα τα άλλα ίδιο είναι,άντε να σου πω ότι έρχεται και με android 7..... 2
tlstakis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Η μπαταρία του MiA1 με προβλημάτισε κι εμένα απλά σκέφτηκα μήπως κάνει καλύτερη διαχείριση και κραταει πάνω κάτω τις ίδιες ώρες με το Note 4. Αυτό βεβαία θα μας το απαντήσει κάποιος που το έχει δουλέψει
tlstakis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Λέω να συλλέξω καμιά πληροφορία ακόμα μέχρι να παραγγείλω.
vairass Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Καταρχήν είναι τεράστιο το Α1... Και δεύτερον χάνει σε όλα εκτός κάμερες.. Σώθηκες, άδικα τα λεφτά για εμένα.
Ntinaras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Που το είδες το παντού δεν μπορώ να καταλάβω....κάμερα και βίντεο μόνο...σε όλα τα άλλα ίδιο είναι,άντε να σου πω ότι έρχεται και με android 7..... οντως υπερεβαλλα λιγο, αλλα το δειχνει πιο γρηγορο με πιο καινουρια εκδοση android και με καλυτερη οθονη (?)
vairass Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 οντως υπερεβαλλα λιγο, αλλα το δειχνει πιο γρηγορο με πιο καινουρια εκδοση android και με καλυτερη οθονη (?) Δνε αξίζουν όμως τα 299 σε καμία περίπτωση αυτό είναι το πρόβλημα... Επίσης χάνεις το πιο σημαντικό σε τέτοιες συσκευές... Μπαταρία!!!! Από το πρωί το έχω ανοιχτό το σκίζω όλα ανοιχτά 4τζι κ είμαι στο 50%... Δηλαδή σε άλλο άτομο αρχάριο πάει άνετα 3-4 ημέρες.
ziaba Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 το Α1 είναι πανακριβό ακόμα μόλις πέσει στα 130-140€ στην κίνα ίσως θα αξίζει να το πάρεις 1
saruman123 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δες και σύγκριση https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mia1,xiaomi-redmi-note-44gb-64gb-global οντως υπερεβαλλα λιγο, αλλα το δειχνει πιο γρηγορο με πιο καινουρια εκδοση android και με καλυτερη οθονη (?) Ένα θετικό του Mi A1 είναι ότι έχει stock Android,αυτό το ξεχάσαμε...
vairass Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 IMG_20171014_232220.jpg Δες και σύγκριση https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mia1,xiaomi-redmi-note-44gb-64gb-global Ένα θετικό του Mi A1 είναι ότι έχει stock Android,αυτό το ξεχάσαμε... Ενταξει ας πουμε οτι ειναι θετικο...εμενα δεν μου αρεσε ομως και τοσο ολα λευκα στο μενου . ΤΕσπα αν παει στα 220 κατι γινεται για Ελλαδα...299 πολλα παρα πολλα.. ΑΣε που θα χασεις μπαταρια ...
stevengreeceGR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Redmi Note 4: - Μεγαλύτερη μπαταρία - MIUI (σε κάποιους μπορεί να είναι και κακό) Mi A1 - Καλύτερη κάμερα με 4Κ video - Γρήγορη φόρτιση (USB C) - Καθαρό Android με upgrade σε 8.0 και από ότι άκουσα μάλλον και σε 9.0 - Οθόνη gorilla glass Τώρα εάν αξίζει τα παραπάνω χρήματα δεν γνωρίζω μιας και δεν το έχω συγκρίνει με το note 4 ούτε το έχω δοκιμάσει. Πάντως όταν βγενει στα 180€ πολλές φορές με EU Express +20-25€ αξίζει σαν αγορά.
manwlis77 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 για αγορα απο κινα αξιζει το miA1 αν η αγορα γινει απο ελλαδα δεν αξιζει γιατι ειναι ακριβο πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα