Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα . Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα οικονομικο tablet για χρηση στις σπουδες μου . Θα το ηθελα για να κραταω σημειωσεις και να δουλευω βασικα προγραμματα οπως ppt ,excel, ibm sbss κτλ. Θα βολευε πολυ κατι σε 2 in 1 . δε με ενδιαφερει ουτε το gaming ουτε η αναλυση της καμερας ουτε να κραταει η μπαταρια μερες. Τι εχετε να προτεινετε? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μηπώς θα σε βολεύε καλύτερα η αγορά ενός Notebook με διαγώνιο οθόνης απο 12-14 ιντσες.

Πρωσωπικά στη σχολή , παίρνω το ThinkPad της Lenovo, είναι 14 ιντσές.

Πάντως ελάχιστες φορές θα το χρειαστείς, συνηθως στις αιθουσες χρησιμοποιόυν προτζέκτορες για τη παρουσιαση διαφανειων.

Δημοσ.

Έψαχνα και εγώ κάτι παρόμοιο, αυτό που θέλω είναι να διαβάζω pdf και να μπορώ να κρατάω πάνω τους σημειώσεις με pen.

Μερικές από τις επιλογές είναι 

α) Lenovo Yoga book (την έκδοση με android γιατί είναι πιο φτηνή) αλλά το είδα ζωντανά και μου έκανε εντύπωση ότι το πληκτρολόγιο που φωτίζει είναι τρομερά άβολο ειδικά όταν έχει πολύ φωτισμό ο χώρος

β) Samsung A tab (εδώ όμως το πενάκι είναι χώρια και πρέπει να το κουβαλάς μαζί σου

γ) Lenovo Yoga tablet με τεχνολογία any pen που μπορείς να χρησιμοποιείς σαν πενάκι ένα μολύβι ή ένα στυλό. Θέλω να το δοκιμάσω ζωντανά γιατί είναι και σχετικά φτηνή λύση (~220)

ελπίζω να βοήθησα λίγο  :-)

Δημοσ.

Ναι το ξερω απλα ειμαι 3ο ετος και εχουμε ενα μαθημα στατιστικης που πρεπει να το κανουμε στην αιθουσα των υπολογιστων. Κλασσικα απ τους 50 υπολογιστες με το ζορι ανοιγουν οι 2ο οποτε δε θελω να καθομαι και να με παιρνει ο υπνος. Επισης ειναι 2-3 καθηγητες που δεν δουλευουν με διαφανειες και οι σημειωσεις σε χαρτι δε με βολεψαν καθολου. Να πω οτι εχω σταθερο υπολογιστη στο σπιτι οποτε η χρησιμοτητα του tablet θα ειναι περιορισμενη.

Χαλβαδιαζω το Yoga. Το εχεις χρησιμοποιησει ποτε να δεις πως δουλευει στον τομεα των σημειωσεων? Εκει ειναι που το φοβαμαι λιγο...

Δημοσ.

Εξαρτάται απο το μάθημα και τον καθηγητη. 

Αμα ο καθηγητης ειναι πυροβόλο, το χαρτί και το στυλό ειναι πάντα πιο γρήγορο για σημειώσεις. Το κολπο ειναι άλλο. Με το που γυρίσεις σπίτι, κάνεις καθαρογράψιμο των σημειώσεων (σε αλλο χαρτί ή σε υπολογιστή) που ειναι ακομα φρέσκο στο μυαλό σου. 

Βεβαια υπάρχει και η λύση του ταμπλετ με γραφίδα-στυλό και αλλά και πάλι .... εμενα το χαρτί ήταν το πιο αποτελεσματικό για μενα.  

Δημοσ.

Από τα τρία που σου πρότεινε ο φίλος παραπάνω, νομίζω το samsung A tab έχει τις καλύτερες κριτικές. Έχει το νου σου για το samsung ότι πρέπει να πάρεις την έκδοση με το πενάκι, διαφορετικά οι άλλες εκδόσεις νομίζω δεν κάνουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Από τα τρία που σου πρότεινε ο φίλος παραπάνω, νομίζω το samsung A tab έχει τις καλύτερες κριτικές. Έχει το νου σου για το samsung ότι πρέπει να πάρεις την έκδοση με το πενάκι, διαφορετικά οι άλλες εκδόσεις νομίζω δεν κάνουν. 

Το Samsung Galaxy Tab A 10.1 είναι η καλύτερη επιλογή από τις οικονομικές προτάσεις έχεις δίκιο και ναι πρέπει να ψάξει να βρει την έκδοση με S-Pen, διαφορετικά αν ψάχνει Tablet για συγκεκριμένη χρήση PDF και σημειώσεων μπορεί να κοιτάξει για κάποιο μεταχειρισμένο iPad Air και να αγοράσει μία Wacom πένα bluetooth που κάνει παπάδες σε συνδυασμό με την εφαρμογή GoodNotes στο iOS από το 8 και μετά. Τον συνδυασμό τον χρησιμοποιούσα καθημερινά πριν το αλλάξω με το Samsung. 

Δημοσ.

Θα σου προτεινα κατι απο τη σειρα surface της microsoft με windows 10.

Καποια στιγμη ολο και καποιο προγραμμα θα χρειαστει να χρησιμοποιήσεις.

Εγω στο πανεπιστημιο χρησιμοποιουσα ενα surface 3.

Κραταγα σημειωσεις με το pen σε onenote και οποτε χρειαζοταν εβαζα και το type cover.

Αφου δεν παιζουν πολλα χρηματα θα μπορουσες να κοιταξεις και κανενα μεταχειρισμένο surface pro 3 ή και το απλο surface 3.

Παντως οπου και να καταληξεις αν θες χειρογραφες σημειωσεις να κοιταξεις κατι που να εχει wacom γραφιδα ή ntrig, οχι Bluetooth πενακια και τετοια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σε ενδιέφερε να αγοράσεις απο εξωτερικό , κοίτα εδώ.https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_736235.html . Έχει μεγάλη οθόνη οπότε δεν θα δυσκολεύεσε να διαβάσεις τις σημειώσεις, είναι 2 σε 1 όπως θές, έχει μεγάλη αυτονομία έτσι ώστε αν είσαι πολλές ώρες στο πανεπιστήμιο να μην σε νοιάζει και έχει μέσα και πενάκι.

Επεξ/σία από d_crazy
Δημοσ.

Αν σε ενδιέφερε να αγοράσεις απο εξωτερικό , κοίτα εδώ.https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_736235.html . Έχει μεγάλη οθόνη οπότε δεν θα δυσκολεύεσε να διαβάσεις τις σημειώσεις, είναι 2 σε 1 όπως θές, έχει μεγάλη αυτονομία έτσι ώστε αν είσαι πολλές ώρες στο πανεπιστήμιο να μην σε νοιάζει και έχει μέσα και πενάκι.

Φαίνεται όντως πολύ καλή επιλογή. Ωστόσο, δε βλέπω να περιλαμβάνει πενάκι το συγκεκριμένο ενώ η μπαταρία σου σύμφωνα με τα online review δεν ξεπερνάει τις 5 ώρες.

Δημοσ.

Ναι, μαλλον δεν περιλαμβανει πενακι το πακετο. Επισης μαλλον ξεφευγει απο το οικονομικο ταμπλετ που ψαχνει ο TS.

Καλυτερα θα ηταν να μας πει ενα ποσο που διαθετει για να κανουμε τις αναλογες προτασεις.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια θελω κατι πιο οικονομικο . Δεν θελω πολυεργαλειο. Θελω ενα ταμπλετ να κανει μονο τα συγκεκριμενα πραγματα κι ας κραταει η μπαταρια 5 ωρες

Δημοσ.

Επειδή και εγώ ψάχνω τον τελευταίο καιρό κάτι παρόμοιο, έχω βρει το Chuwi Hi10 Pro από εξωτερικό. Δε το αγόρασα ακόμα, το έχω βάλει στο μάτι όμως. Κάνει κοντά στα 150 μαζί με το πληκτρολόγιο (χώρια το πενάκι) και είναι dual boot. Κρατάει περίπου 7 ώρες η μπαταρία. Τσέκαρε το

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...