Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω μια μητρική z97 και κάποια πιν θέλουν ίσιωμα ....Δεν ξέρω να την φτιάξω και δεν ξέρω αν αναλαμβάνει κάποιος τέτοιες δουλείες ...τι με συμβουλεύετε να κάνω να την επισκευάσω η να την πουλήσω ?

post-360146-0-95366500-1507913382_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλό κουράγιο :(  τσικι τσικι...

maglass.jpg

εάν τα καταφέρεις και δε σου ''σπάσουν'' στην απόπειρα  :) δύσκολο μου φαίνεται στη φώτο.

Δημοσ.

Καλό κουράγιο :(  τσικι τσικι...

maglass.jpg

εάν τα καταφέρεις και δε σου ''σπάσουν'' στην απόπειρα  :) δύσκολο μου φαίνεται στη φώτο.

δεν ξερω θα δω μηπως την φτιαχνει καποιος με λιγα λεφτα ειδαλλως θα  παει γ πούλημα! 

Δημοσ.

έχω μια μητρική z97 και κάποια πιν θέλουν ίσιωμα ....Δεν ξέρω να την φτιάξω και δεν ξέρω αν αναλαμβάνει κάποιος τέτοιες δουλείες ...τι με συμβουλεύετε να κάνω να την επισκευάσω η να την πουλήσω ?

Βγαλε μια πιο καθαρη,δεν βλεπω τιποτα...

Δημοσ.

Βγάλε ρε συ μια πιο καθαρή. Μην τρέμεις :P

Δάκρυ

Κατάφερα να δω 3-4 ΙΣΩΣ και 5. Αν είναι τόσα λίγα, προσπάθησε να τα φτιάξεις μόνος σου με οδοντογλυφίδα. Εγώ έτσι είχα κάνει τουλάχιστον σε παλιά μητρική φίλου και μέχρι σήμερα δουλεύει μπόμπα.

Δημοσ.

Παντα με καρφιτσα παιδια τα φτιαχνω αλλα life is θελει με πολυ υπομονη, σιγα σιγα και μην τα ζοριζεις....Αρκει να μην εχουν παρει πολυ ασχημη κλιση και σπασουν στην αναποδη πιεση...(Ακομα δεν φανηκαν καθαρα αν και η τελευταια φωτο ειναι καλυτερη..)Καλη επιτυχια! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...