life is music Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 έχω μια μητρική z97 και κάποια πιν θέλουν ίσιωμα ....Δεν ξέρω να την φτιάξω και δεν ξέρω αν αναλαμβάνει κάποιος τέτοιες δουλείες ...τι με συμβουλεύετε να κάνω να την επισκευάσω η να την πουλήσω ?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Καλό κουράγιο τσικι τσικι... εάν τα καταφέρεις και δε σου ''σπάσουν'' στην απόπειρα δύσκολο μου φαίνεται στη φώτο.
life is music Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Καλό κουράγιο τσικι τσικι... εάν τα καταφέρεις και δε σου ''σπάσουν'' στην απόπειρα δύσκολο μου φαίνεται στη φώτο. δεν ξερω θα δω μηπως την φτιαχνει καποιος με λιγα λεφτα ειδαλλως θα παει γ πούλημα!
Kostas.karras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 έχω μια μητρική z97 και κάποια πιν θέλουν ίσιωμα ....Δεν ξέρω να την φτιάξω και δεν ξέρω αν αναλαμβάνει κάποιος τέτοιες δουλείες ...τι με συμβουλεύετε να κάνω να την επισκευάσω η να την πουλήσω ? Βγαλε μια πιο καθαρη,δεν βλεπω τιποτα...
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μυωπια πρεσβιωπια αστιγματισμος καταρρακτης! 4
life is music Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μυωπια πρεσβιωπια αστιγματισμος καταρρακτης! ;( Οκ
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Βγάλε ρε συ μια πιο καθαρή. Μην τρέμεις Μυωπια πρεσβιωπια αστιγματισμος καταρρακτης! Δάκρυ 2
life is music Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Βγάλε ρε συ μια πιο καθαρή. Μην τρέμεις Δάκρυ
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Βγάλε ρε συ μια πιο καθαρή. Μην τρέμεις Δάκρυ Κατάφερα να δω 3-4 ΙΣΩΣ και 5. Αν είναι τόσα λίγα, προσπάθησε να τα φτιάξεις μόνος σου με οδοντογλυφίδα. Εγώ έτσι είχα κάνει τουλάχιστον σε παλιά μητρική φίλου και μέχρι σήμερα δουλεύει μπόμπα.
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Παντα με καρφιτσα παιδια τα φτιαχνω αλλα life is θελει με πολυ υπομονη, σιγα σιγα και μην τα ζοριζεις....Αρκει να μην εχουν παρει πολυ ασχημη κλιση και σπασουν στην αναποδη πιεση...(Ακομα δεν φανηκαν καθαρα αν και η τελευταια φωτο ειναι καλυτερη..)Καλη επιτυχια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα