FromDusk_TillDawn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Εχει δοκιμασει κανεις αυτο το πραγμα;ολοι λενε οτι καθαριζει τελεια. http://clear-lights.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ενδιαφέρον φαίνεται. Κάνει δουλειά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Εγω παντως τοσο καιρο σε καθαριστηρια δεν καταφερα να κανω τα φαναρια μου τοσο καθαρα οσο ηθελα. Τι να πω αν κανουν τοσο δουλεια οκ...αλλιως θα κλαιω 15 ευρω αν τα παρω τελικα. Μαλλον μουφα πρεπει να ειναι,ουτε ενα τηλεφωνο δεν εχει η μια διευθυνση το σαιτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ελάτε ρε παιδιά μούφα προιόν πρέπει να είναι όπως φαίνεται από το πριν και μετά. Όποιον δαγκώσουμε είναι αυτά τα προιόντα. Κομμάτι από τη διαφήμιση.Αν δεν ξέρεις Βουλγάρικα την έβαψες. Με κάθε κιτ μαντιλακιών αποκατάστασης φώτων από την CLEAR-LIGHTS.COM θα λάβετε λεπτομερείς οδηγίες σε βουλγααρική γλώσσα, τις οποίες πρέπει να τις ακολουθείτε αυστηρά κατά τη διαδικασία αποκατάστασης των φώτων. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι ότι καταλαβαίνετε καμοία από τα βήματα, μπορείτε να μας επικοινωνήσετε και κάποιος από τους συνεργάτες μας θα απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις Σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Τσάμπα λεφτά. Για σωστό καθαρισμό θέλει γυαλοχαρτο, γυάλισμα και ένα χέρι clearcoat για περισσότερη προστασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Καλό θα ήταν από τη στιγμή που αναφέρεις γυαλόχαρτο να γράφεις και το νούμερό του, μην πάει ο άλλος και ζητήσει απλά ένα γυαλόχαρτο γιατί κατά 99% θα του δώσουν για σίδερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω ότι δεν αξίζει να πειραματίζεται κάποιος για κάτι τόσο μικρού κόστους. Προκειμένου να δώσεις 10-15-20 ευρώ για υλικά με τα οποία μπορεί και να μην κάνεις τίποτε καλίτερα να πας να δώσεις σε επαγγελματία 25-30 ευρώ και να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο. Δεν είναι κάτι που το κάνεις κάθε μέρα να έχει μεγάλο κόστος. Θα το κάνεις μία φορά στα 5 χρόνια ας πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Καλό θα ήταν από τη στιγμή που αναφέρεις γυαλόχαρτο να γράφεις και το νούμερό του, μην πάει ο άλλος και ζητήσει απλά ένα γυαλόχαρτο γιατί κατά 99% θα του δώσουν για σίδερο Δεν θυμάμαι ακριβώς αριθμούς αλλά είναι πάρα πολύ λεπτό και φυσικά πρέπει να το δουλεύεις με νερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Βασικά άμα αρχίσει να θολώνει μετά θα θέλει συνέχεια καθάρισμα, 5ετια δε βγάζει με την καμία. Άπαξ και φύγει το εργοστασιακό βερνίκι οτιδήποτε άλλο δεν παρέχει τόσο καλή προστασία. Δυστυχώς έτσι όπως τα χουν κάνει δε μπορείς ούτε απλά να πάρεις ένα καινούργιο πλαστικό, πρέπει να πάρεις όλο το φανάρι και με μια μέση τιμή 200€ έκαστο ξεφεύγει το κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuspid Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Γυαλόχαρτο ΝΕΡΟΥ, από 1200 εως 400 αρι, αρκετή δουλειά με κουβά με νερό, πλύσιμο - στέγνωμα και πέρασμα με αλοιφή χρώματος αυτοκινήτου με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ αλοιφαδόρο. Κρατάνε την διαύγεια τους εδώ και έξι μήνες, χωρίς ωστόσο να μένει το αυτοκίνητο πολλές ώρες στον Ήλιο (σκεπαστό πάρκινγκ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Γυαλόχαρτο ΝΕΡΟΥ, από 1200 εως 400 αρι, αρκετή δουλειά με κουβά με νερό, πλύσιμο - στέγνωμα και πέρασμα με αλοιφή χρώματος αυτοκινήτου με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ αλοιφαδόρο. Κρατάνε την διαύγεια τους εδώ και έξι μήνες, χωρίς ωστόσο να μένει το αυτοκίνητο πολλές ώρες στον Ήλιο (σκεπαστό πάρκινγκ). Εγώ πάντως αν το έκανα ποτέ αυτό θα το περνούσα ένα χέρι clearcoat για περισσότερη προστασία. Επίσης αλοιφαδορο δεν έχω (ακόμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuspid Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πάντως αν το έκανα ποτέ αυτό θα το περνούσα ένα χέρι clearcoat για περισσότερη προστασία. Επίσης αλοιφαδορο δεν έχω (ακόμα ) Ο καλύτερος αλοιφαδόρος είναι του (φαναρτζή) φίλου σου....!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα