tao Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Έχω ένα mac book pro και ένα Magic Mouse και ξαφνικά το σταμάτησε να δουλεύει μάλλον το laser του δεν κινείτε το βελάκι στην οθόνη το touch του όμως δουλεύει κάνει scrolls και κλικ. Τι μπορεί να είναι έκανα αποσύνδεση και ξανά σύνδεση άλλαξα το όνομα του άλλαξα μπαταρίες αλλά τίποτα. Είναι θέμα software η χάλασε το ποντίκι ;
KiriosD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 μάλλον χάλασε, δοκίμασε να καθαρίσεις το laser με μπατονέτα και οινόπνευμα
tao Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 είναι ολοκάθαρο και εγώ νομίζω ότι πέθανε
Thanos.C Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Πήγαινε το σε ενα service Apple κατα προτίμηση Istorm στο Χολαργό (αν εισαι Αθήνα). Το mouse μου 2.5 ετών είχε τακτικές αποσυνδέσεις τον τελευταίο μηνα, το πήγα για διάγνωση. Με πήραν πισω μετα απο 2-3 μέρες να με ενημερώσουν τη κατάσταση. Οντως ήταν προβληματικό το mouse, το αντικατέστησαν χωρίς χρέωση
Dr.Fuzzy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Πήγαινε το σε ενα service Apple κατα προτίμηση Istorm στο Χολαργό (αν εισαι Αθήνα). Το mouse μου 2.5 ετών είχε τακτικές αποσυνδέσεις τον τελευταίο μηνα, το πήγα για διάγνωση. Με πήραν πισω μετα απο 2-3 μέρες να με ενημερώσουν τη κατάσταση. Οντως ήταν προβληματικό το mouse, το αντικατέστησαν χωρίς χρέωση 2.5 ετών, πως και το αντικατέστησαν; 1
Thanos.C Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 2.5 ετών, πως και το αντικατέστησαν; Ιδεα δεν εχω! Δεν ρώτησα... Το πήγα μαζι με ενα Mac mini γι διάγνωση διότι παρουσίασε θέματα κατα τους καλοκαιρινούς μήνες κ άλλαξαν το logic board χωρίς χρέωση. (Εγγύηση σε ισχύ) μπορει το mouse να είχε κ αυτο εγγύηση ξεχωριστά ή μπορει να ήταν μια απ τις ελαττωματικές παρτίδες όπως συνέβη σε μερικά MacBook Pro 17" στη μητρική πλακέτα νομίζω, σε μερικά iPhone 6s στην μπαταρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα