boombastik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Χρειαζόταν να περάσουν 24 ώρες για να δώσεις αυτές τις πληροφορίες; Που βρίσκεσαι; Προφανως δεν ηξερα για να μην τις εδωσα. Βρισκομαι μυτιληνη και ρωτησα εναν γειτονα σημερα το πρωι. Φανταζομαι για μου ειπε ολα αυτα θα τα εχει ψαγμενα.
makfil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Στη Μυτιλήνη ο χάρτης δείχνει 2 νέες καμπίνες, που έχουν περαστεί από μέλη forum, στην Ευστρατίου Βαστάνη. Επομένως, είναι πιθανόν να έχουν εγκατασταθεί νέες καμπίνες σε μερικά σημεία αλλά ίσως δεν τις έχεις προσέξει ή δεν έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή σου. Το ΑΚ είναι στη συμβολή των οδών Βοστώνη και Βουρνάζων, εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση με αυτά τα σημεία; Έχεις δει νέες καμπίνες όπως αυτές που φαίνονται στις 2 φωτο; 1
boombastik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Απο οτι ειδα στο βουρναζων ειμαι πολυ πιο κοντα σε σχεση με τα αλλα 2 που ειναι παρα πολυ μακρια. Οχι δεν εχω δει ξανα τετοιεςκαμπινες στην περιοχη μου.
bill2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 δες εδω http://fttxgr.eu/ αν εν έχεοις κοντά σου νεες καμπίνες παίρνεις απο αστκό κέντρο
makfil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Απο οτι ειδα στο βουρναζων ειμαι πολυ πιο κοντα σε σχεση με τα αλλα 2 που ειναι παρα πολυ μακρια. Οχι δεν εχω δει ξανα τετοιεςκαμπινες στην περιοχη μου. Για να έχουν προστεθεί στο χάρτη 2 νέες καμπίνες σημαίνει ότι έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ και στη πόλη. Μπορείς να ψάξεις με περισσότερη προσοχή γύρω από το ΟΤ και να ανεβάσεις μια φωτο από την καμπίνα που λες ότι είναι κοντά σου.
chios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μια ερώτηση splitter για πιο λόγο να μπει στην γραμμή;; δεν χρειάζεται, μόνο αν θες να κάνεις επιστροφή τηλεφωνίας βάζεις, ας με διορθώσει κάποιος, εγώ δεν χρησιμοποιώ.
makfil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Εάν έχεις διαμέρισμα ενός δωματίου, ή ασύρματο τηλέφωνο, φυσικά, δεν χρειάζεται splitter, αλλά σε όλα τα διαμερίσματα 10ετίας και πάνω, έχει κατασκευαστεί εσωτερικό τηλεφωνικό δίκτυο και όσοι το χρησιμοποιούν χρειάζονται το splitter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα