boombastik Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Συνδεθηκα στο vdsl ote Και εχω αυτα: Παροτι δεν εχω λαθη φανταζομαι απλως ειμαι μακρυα απο οτε?
makfil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στην περιοχή σου; Δηλαδή, παίρνεις από KV (νέες γκρι καμπίνες) ή από το ΑΚ;
panos- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στην περιοχή σου; Δηλαδή, παίρνεις από KV (νέες γκρι καμπίνες) ή από το ΑΚ; Σύμφωνα με το LinkEncap παίρνει από καμπίνα.
bill2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 τιπακέτο έχεις 30 η 50 Αν πάιρνει απο καμπίνα θα του έδινε attainble μόνο 32 ; εγω παλία ,με 30 απο καμπίνα είχα attainable 55
makfil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 @ boombastik Το πρόβλημα, επομένως, εστιάζεται στην εσωτερική συνδεσμολογία σου, την ποία δεν έχεις αλλάξει από τη σύνδεση με vdsl.
boombastik Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Το μόνο που έχω πάνω στην σύνδεση είναι το ρούτερ. Πάνω σε αυτό έχω 2 τηλεφωνα. Στα λάθη μέχρι τώρα έχω μόνο στο download και είναι 800 fec. Τα αλλα όλα είναι μηδενικά. Με adsl εθχα 16/24 με 0 λάθη σε όλα επί μέρες. Τι άλλο μπορώ να αλλάξω εσωτερικά?. Αν είχε πρόβλημα η σύνδεση μου δεν θα είχε λάθη? Πακέτο έχω 50/5 attainable γραφει 32. Αλλα ακόμα και έτσι η διαφορα είναι τεράστια από adsl λόγω upload.
makfil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Η συνδεσμολογία του vdsl είναι από την κεντρική πρίζα του ΟΤΕ, σε splitter, από την έξοδο vdsl στο router, από την άλλη έξοδο phone στο εσωτερικό δίκτυο του διαμερίσματος.
panos- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Η συνδεσμολογία κανονικά ειναι στην κεντρική πρίζα το router και πάνω του απευθείας τα τηλέφωνα. Η επιστροφή σήματος που λες μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει.
boombastik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Η συνδεσμολογία κανονικά ειναι στην κεντρική πρίζα το router και πάνω του απευθείας τα τηλέφωνα. Η επιστροφή σήματος που λες μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει. Ετσι τα εχω. Τα τηλεφωνα ειναι πανω στο ρουτερ.
makfil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Η συνδεσμολογία κανονικά ειναι στην κεντρική πρίζα το router και πάνω του απευθείας τα τηλέφωνα. Η επιστροφή σήματος που λες μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει. Δεν έγραψα για καμία επιστροφή σήματος. Αυτό που έγραψα είναι ότι από την κεντρική πρίζα, δηλαδή από το ζευγάρι που έρχεται από τον κατανεμητή του ΟΤΕ στο διαμέρισμα, χωρίς να είναι συνδεδεμένο άλλο ζευγάρι που τροφοδοτεί δωμάτια, θα συνδεθεί καλώδιο με splitter, στην έξοδο dsl θα συνδεθεί το router και στην έξοδο phone θα συνδεθεί τηλέφωνο και το ζευγάρι που τροφοδοτεί άλλα δωμάτια.
slk200gr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Εγω με 30αρα ημουν στο 22 αλαξα το ρουτερ του οτε και εβαλα asus και πηγα 29400 χωρις καμια αλλη αλλαγή
aGka8l Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Με att 15/9 μήπως παίρνεις από α.κ ? Ή μήπως είσαι σε κανένα χωριό που η καμπίνα εξυπηρετεί πολλά μέρη ?
boombastik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μαλλον εχει πολλα μελη η καμπινα. Μιας και διπλα ειναι ενα τοπικο καναλι τηλεορασης. Επισης η καμπινα δεν εχει οπτικη ινα ειναι παλια με χαλκο και 250 μετρα απο το σπιτι. Στο σπιτι μια πριζα εχω μονο την κεντρικη. Οποτε δεν υφισταται προβλημα συνδεσεων. Οποτε το αφηνω ετσι. Σημερα κλειδωσε στα 35. Ετσι κι αλλιως η διαφορα απο adsl ειναι χαοτικη με διαφορα στην τιμη 4 ευρω.
makfil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Χρειαζόταν να περάσουν 24 ώρες για να δώσεις αυτές τις πληροφορίες; Που βρίσκεσαι; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Τότε παίρνεις από αστικό κέντρο κι όχι από καμπίνα που γράφτηκε πιο πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα