tontorikos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς να το δείς στο bios ή απλά επάνω στην μητρική..όπως είναι τοποθετημένη στο κουτί σου (κάθετα), τσέκαρε τι γράφει στην κάτω αριστερή γωνία 1.0...ευχαριστω φιλαρακι..δεν ειχα ιδεα! 7zip αρχειο ειναι..το αποσυμπιεζω...η το περναω απο μεσα κατευθειαν? 1
crashnburn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 δεν χρειαζεσαι virtualization ,libreelec λεμε ,ειναι πιο δραστηριο στις αναβαθμισεις κ με πιο ενεργη κοινοτητα πλεον τετοια μηχανακια μην τα φορτωνεις με κανονικα os ,δεν τα σηκωνουν κ κανεις πιο περιπλοκα τα πραγματα χωρις λογο απο την στιγμη που θες kodi libreelec + chromium add on για ελεφρυ internet
tontorikos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 δεν χρειαζεσαι virtualization ,libreelec λεμε ,ειναι πιο δραστηριο στις αναβαθμισεις κ με πιο ενεργη κοινοτητα πλεον τετοια μηχανακια μην τα φορτωνεις με κανονικα os ,δεν τα σηκωνουν κ κανεις πιο περιπλοκα τα πραγματα χωρις λογο απο την στιγμη που θες kodi libreelec + chromium add on για ελεφρυ internet δεν χρειαζεσαι virtualization ,libreelec λεμε ,ειναι πιο δραστηριο στις αναβαθμισεις κ με πιο ενεργη κοινοτητα πλεον τετοια μηχανακια μην τα φορτωνεις με κανονικα os ,δεν τα σηκωνουν κ κανεις πιο περιπλοκα τα πραγματα χωρις λογο απο την στιγμη που θες kodi libreelec + chromium add on για ελaφρυ internet δεν χρειαζεσαι virtualization ,libreelec λεμε ,ειναι πιο δραστηριο στις αναβαθμισεις κ με πιο ενεργη κοινοτητα πλεον τετοια μηχανακια μην τα φορτωνεις με κανονικα os ,δεν τα σηκωνουν κ κανεις πιο περιπλοκα τα πραγματα χωρις λογο απο την στιγμη που θες kodi libreelec + chromium add on για ελαφρυ internet αυτο μεσα σε os δεν το περνας?
crashnburn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 οχι ειναι στεγνο minimal linux χωρις γραφικο περιβαλλον χωρις τπτ που τρεχει απευθειας κ μονο kodi 2
tontorikos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 οχι ειναι στεγνο minimal linux χωρις γραφικο περιβαλλον χωρις τπτ που τρεχει απευθειας κ μονο kodi tha yposthrizei omws thn wifi karta mou? kai thn karta grafikwn? εδω στα downloads εχει επιλογες windows linux τι ειναι αυτα και ποιο διαλεγω?
Alexlooker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδες...εχω ενα πολυ παλιο pc με Pentium 4 3,0ghz και 2 gb ram εχω εγκατεστημενα Lubuntu ενταξει για σερφαρισμα δν κανει (καθως λειτουργει με τα γραφικα του cpu) σερνεται στο yt φανταστειτε! Λοιπον η απορια μ ειναι η εξης...αν του βαλω καμια ξεχασμενη gpu θα μπορω να το εχω μονο για ταινιες στο Kodi? Οχι 4κ και τετοια...1080p εστω 720p...τι λετε??? Σε ιδιο set-up εχω βαλει σε φιλο Windows 7pro 32bit δεν ηταν κατεβαστηρι ουτε μονο για απλο browzing. Δεν ειναι κοπος να βαλεις μια gpu! Βεβαια ενας q6600 εχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Δεν υπονοω να βαλεις Windows. (μην παρεξηγηθω κιολας!) Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2017 από Alexlooker 1
dancer_69 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Αν τρέξεις το kodi απευθείας στη διανομή σου(όταν εγκαθίσταται δημιουργεί αντίστοιχη session), δε φορτώνεται κανένα άλλο γραφικό περιβάλλον, οπότε δεν έχει και καμία μεγάλη διαφορά. To γραφικό περιβάλλον χρησιμοποιεί πόρους του συστήματος όταν το φορτώσεις. Αν δεν το φορτώσεις και μπεις απευθείας στο kodi θα έχεις περισσότερους πόρους ελεύθερους. Δε χρειάζεται δηλαδή σώνει και καλά να αλλάξεις τη διανομή που ήδη έχεις, συν του ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις, όποτε το θέλεις, και για άλλες δουλειές το pc και όχι μονό ως media center.
tontorikos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Σε ιδιο set-up εχω βαλει σε φιλο Windows 7pro 32bit δεν ηταν κατεβαστηρι ουτε μονο για απλο browzing. Δεν ειναι κοπος να βαλεις μια gpu! Βεβαια ενας q6600 εχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. δλδ τι μ λες φιλε μου? γτ μπερδευτηκα! με μια gpu θα παρει μπρος?
Alexlooker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 δλδ τι μ λες φιλε μου? γτ μπερδευτηκα! με μια gpu θα παρει μπρος? Αν ο υπολογιστης σου ειναι σωστος ναι θα παρει "μπρος". Απο λειτουργικα μονο απο Windows ξερω-και ενα φεγγαρι linux knoppix. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Λοιπον φιλτατε TS επειδη οπως λες εχεις την εκδοση 1.00 της μητρικης, δεν χρειαζεσαι καν bios update και καλυτερα κιολας γιατι ειναι και λιγο επικινδυνο για καποιον απειρο στο θεμα... Παρε λοιπον εναν q6600 και βαλε τον επανω και με 15 ευρω θα εχεις κατευθειαν 720p για πλακα και πιθανο και 1080p..(Για youtube..) 1
tontorikos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 δεν με ενδιαφερει το youtube....μονο το Kodi με ενδιαφερει..εκει θελω να ξερω τι θα γινεται!
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Απλα για να παρεις μια ιδεα ειπα για youtube που τωρα δεν πρεπει να παιζει ουτε 480p.. Εχω καιρο να το χρησιμοποιησω και δεν εχω ακριβης αποψη... Αλλα το πρωτο που θα αλλαξεις σιγουρα ειναι η cpu και μετα αν δεις κολληματα παιρνεις και μια καρτουλα με κανα 20ρικο απο εδω μεσα... 1
tontorikos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Απλα για να παρεις μια ιδεα ειπα για youtube που τωρα δεν πρεπει να παιζει ουτε 480p.. Εχω καιρο να το χρησιμοποιησω και δεν εχω ακριβης αποψη... Αλλα το πρωτο που θα αλλαξεις σιγουρα ειναι η cpu και μετα αν δεις κολληματα παιρνεις και μια καρτουλα με κανα 20ρικο απο εδω μεσα... 480p και σερνεταιιι!! σχετικα με το Libreelec ξερεις αν διαβαζεις ολα τα υποσυστηματα του pc κυριως wifi usb card tp link..
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Πριν λιγο ειδα κιολας εναν q6600 στα 15 ευρω στις αγγελιες! Με αυτον και τα ενσωματωμενα της μητρικης θα δεις τεραστια διαφορα! 1
tontorikos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Πριν λιγο ειδα κιολας εναν q6600 στα 15 ευρω στις αγγελιες! Με αυτον και τα ενσωματωμενα της μητρικης θα δεις τεραστια διαφορα! σχετικα με το Libreelec ξερεις αν διαβαζεις ολα τα υποσυστηματα του pc κυριως wifi usb card tp link..ναι τον πηρε και μενα το ματι μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα