Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες...εχω ενα πολυ παλιο pc με Pentium 4 3,0ghz και 2 gb ram εχω εγκατεστημενα Lubuntu ενταξει για σερφαρισμα δν κανει (καθως λειτουργει με τα γραφικα του cpu) σερνεται στο yt φανταστειτε!
Λοιπον η απορια μ ειναι η εξης...αν του βαλω καμια ξεχασμενη gpu θα μπορω να το εχω μονο για ταινιες στο Kodi?
Οχι 4κ και τετοια...1080p εστω 720p...τι λετε???

Δημοσ.

νομίζω ότι λόγω cpu ότι vga και να βάλεις δεν θα τρέχει σωστά τα 1080

αλλιώς

m/b 1151 H110 (έχουν 50..60έυρώ)

celeron 3900 (παίζει ακόμη και 4Κ video ανετα διαπιστωμένα)

2x4=8GB/21333 τις φθηνότερες ddr4 που θα βρεις

πολύ δροσερό μηχανάνημα και overkill για kodi ακόμη και ο celeron οπότε μην ξοδέψεις ευρώ παραπάνω

• Like 1
Δημοσ.

νομίζω ότι λόγω cpu ότι vga και να βάλεις δεν θα τρέχει σωστά τα 1080

αλλιώς

m/b 1151 H110 (έχουν 50..60έυρώ)

celeron 3900 (παίζει ακόμη και 4Κ video ανετα διαπιστωμένα)

2x4=8GB/21333 τις φθηνότερες ddr4 που θα βρεις

πολύ δροσερό μηχανάνημα και overkill για kodi ακόμη και ο celeron οπότε μην ξοδέψεις ευρώ παραπάνω

εχω στην ακρη μια hd 6670 μπορω να βρω και απο φιλαρακι τζαμπα τον q6600 θα κανει δουλεια λες?

Δημοσ.

Οι P4 δεν είχαν ενσωματωμένα γραφικά, μάλλον αναφέρεσαι στα ενσωματωμένα της μητρικής, το πιθανότερο καμιά Intel Graphics Media Accelerator 950..η οποία δεν είναι για τιποτα σύγχρονο..

Ακόμα και με dedicated gpu, δε πιστεύω ο P4 να καταφέρει κάτι παραπάνω απο 720p

Δημοσ.

Οι P4 δεν είχαν ενσωματωμένα γραφικά, μάλλον αναφέρεσαι στα ενσωματωμένα της μητρικής, το πιθανότερο καμιά Intel Graphics Media Accelerator 950..η οποία δεν είναι για τιποτα σύγχρονο..

Ακόμα και με dedicated gpu, δε πιστεύω ο P4 να καταφέρει κάτι παραπάνω απο 720p

γι αυτο λεω για τον q 6600 μηπως το εχω  να δουλεψει

ναι η μητρικη ειναι κατι gigabyte g41m esl2 καπως ετσι

q6600 + HD6670 , είναι 99% σίγουρος ότι θα τρέχει άνετα το 1080 αλλά θα έχεις υψηλή κατανάλωση.

θα παιζουν οι μνημες π ειναι 800mhz η θα εχω ασυμβατοτητα?

Δημοσ.

γι αυτο λεω για τον q 6600 μηπως το εχω  να δουλεψει

Απείρως δυνατότερος και φυσικά θα τρέξει 1080p περιεχόμενο με μια απλη gpu..

Γράψε όμως και ποια είναι η μητρική, πρέπει να διασφαλίσεις πρώτα οτι θα παίξει ο Q6600..εαν η μητρική είναι early s775 μπορεί να μην τον υποστηρίζει..

• Like 1
Δημοσ.

Απείρως δυνατότερος και φυσικά θα τρέξει 1080p περιεχόμενο με μια απλη gpu..

Γράψε όμως και ποια είναι η μητρική, πρέπει να διασφαλίσεις πρώτα οτι θα παίξει ο Q6600..εαν η μητρική είναι early s775 μπορεί να μην τον υποστηρίζει..

θα εχω θεμα με τις 800 μνημες?

gigabyte GA-G41M-ES2L

Δημοσ.

θα εχω θεμα με τις 800 μνημες?

gigabyte GA-G41M-ES2L

Μια χαρά είσαι απλά φρόντισε να έχεις το τελευταίο bios πριν κάνεις την αλλαγή. Η μητρική σου έχει τέσσερα (!) revisions (1.0, 1.1, 1.3 & 1.4) και ανάλογα ποια έχεις θα πρέπει να περάσεις το αντίστοιχο τελευταίο bios..

Περισσότερα εδω, https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-G41M-ES2L-rev-13#support-cpu

• Like 2
Δημοσ.

για kodi ο celeron 3900 είναι δυνατότερος αφού λόγω σύγχρονων ενσωματωμένων κυκλωμάτων/εντολών παίζει στο ρελαντί 4Κ

ο "δυνατότερος" αλλά αρχαίος q6600 δεν ξέρω πόσο απρόσκοπτα μπορεί να παίξει το 4Κ (για την ακρίβεια αμφιβάλω)

Αν σου το χαρίζουν το "παλιό" σύστημα με q6600 +vga 10 χρόνια πίσω πάρτο

αν σου ζητάνε λεφτά  , πάρε τον σύγχρονο celeron , 1000 φορές καλύτερος

Δημοσ.

Γεια σας παιδες...εχω ενα πολυ παλιο pc με Pentium 4 3,0ghz και 2 gb ram εχω εγκατεστημενα Lubuntu ενταξει για σερφαρισμα δν κανει (καθως λειτουργει με τα γραφικα του cpu) σερνεται στο yt φανταστειτε!

Λοιπον η απορια μ ειναι η εξης...αν του βαλω καμια ξεχασμενη gpu θα μπορω να το εχω μονο για ταινιες στο Kodi?

Οχι 4κ και τετοια...1080p εστω 720p...τι λετε???

για kodi ο celeron 3900 είναι δυνατότερος αφού λόγω σύγχρονων ενσωματωμένων κυκλωμάτων/εντολών παίζει στο ρελαντί 4Κ

ο "δυνατότερος" αλλά αρχαίος q6600 δεν ξέρω πόσο απρόσκοπτα μπορεί να παίξει το 4Κ

ο "δυνατότερος" αλλά αρχαίος q6600 δεν ξέρω πόσο απρόσκοπτα μπορεί να παίξει το 4Κ

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είσαι απλά φρόντισε να έχεις το τελευταίο bios πριν κάνεις την αλλαγή. Η μητρική σου έχει τέσσερα (!) revisions (1.0, 1.1, 1.3 & 1.4) και ανάλογα ποια έχεις θα πρέπει να περάσεις το αντίστοιχο τελευταίο bios..

Περισσότερα εδω, https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-G41M-ES2L-rev-13#support-cpu

den exw idea poio revision exw? pws mporw na to dw apo linux?

καρφωσε του ετσι οπως ειναι τιποτενιος χωρις προσθηκες ενα libreelec ,με ευχαριστεις αργοτερα

σκεφτομουν Openelec αλλα ο π4 δεν υποστιβριζει vt-x..

καρφωσε του ετσι οπως ειναι τιποτενιος χωρις προσθηκες ενα libreelec ,με ευχαριστεις αργοτερα

σκεφτομουν Openelec αλλα ο π4 δεν υποστιβριζει vt-x..

Δημοσ.

Μπορείς να το δείς στο bios ή απλά επάνω στην μητρική..όπως είναι τοποθετημένη στο κουτί σου (κάθετα), τσέκαρε τι γράφει στην κάτω αριστερή γωνία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...