Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα χθες ενεργοποιηθηκε η συνδεση μου για vdsl 50αρα στην nova .Ολα μια χαρα εκτος απο οτι το ρουτερ κλειδωνει στα 39.Μπορω να ελπιζω για κατι καλυτερο ;   Αυτα εινα τα χαρακτηριστικα της γραμμης.

post-202679-0-15262000-1507896374_thumb.png

• Super Moderators
Δημοσ.

Μόνο αν υπάρχει πρόβλημα στην καλωδίωση του σπιτιού. Αν έχεις τον ίδιο συγχρονισμό στον κατανεμητή/χωνευτή, τότε δύσκολα τα πράγματα. Αν δεν κάνω λάθος παίρνεις VDSL από Α/Κ κι όχι από καφάο...

Δημοσ.

απο σφαλματα και θορυβο ειμαι καλα ; Να πω την αληθεια στο σπιτι δεν υπαρχει κεντρικη μπριζα οπως ερχεται το καλωδιο διακλαδωνεται και μοιραζεται σε 3 αλλες μπριζες, μηπως παιζει ρολο αυτο ;

Δημοσ.

απο σφαλματα και θορυβο ειμαι καλα ; Να πω την αληθεια στο σπιτι δεν υπαρχει κεντρικη μπριζα οπως ερχεται το καλωδιο διακλαδωνεται και μοιραζεται σε 3 αλλες μπριζες, μηπως παιζει ρολο αυτο ;

Στο vdsl η συνδεσμολογία είναι διαφορετική και θέλει προσοχή.

Πρέπει να βρεις την κεντρική πρίζα, ανοίγοντας τις πρίζες, και από την κεντρική να δώσεις μέσω splitter (από την έξοδο vdsl) στο router και από την έξοδο phone να επιστρέψεις στη συνδεσμολογία για τις υπόλοιπες πρίζες.

Δημοσ.

Εβαλα ολα τα τηλεφωνα πανω στο spliter και δεν αλλαξε κατι .Ισα ισα επεσε ελαχιστα η ταχυτητα.

Καποια αλλη ιδεα τι παιζει;

Δημοσ.

Εβαλα ολα τα τηλεφωνα πανω στο spliter και δεν αλλαξε κατι .Ισα ισα επεσε ελαχιστα η ταχυτητα.

Καποια αλλη ιδεα τι παιζει;

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

αυτο πρεπει να γινει.πρεπει η γραμμη να τερματιζει στο σπλιτερ και απο το σπλιττερ στο υπολοιπο σπιτι.

• Like 1
Δημοσ.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

αυτο πρεπει να γινει.πρεπει η γραμμη να τερματιζει στο σπλιτερ και απο το σπλιττερ στο υπολοιπο σπιτι.

η εγκατασταση εγινε οπως την περιγραφεις αλλα και παλι δεν αλλαξαν πολλα .δεν νομιζω να φταει κατι αλλο απο την δικια μου μερια

post-202679-0-28211700-1508358245_thumb.png

Δημοσ.

α.απο αστικο κεντρο παιρνεις ή απο Kv?μπορει απλα να εισαι μακρυα και να μην μπορεις να παιξεις παραπανω.μπορεις βεβαια αν πιανουν τα χερια σου να δοκιμασεις και στον κατανεμητη/χωνευτη για να εισαι σιγουρος οτι δεν χανεις καθολου στην καλωδιωση σου

η εγκατασταση εγινε οπως την περιγραφεις αλλα και παλι δεν αλλαξαν πολλα .δεν νομιζω να φταει κατι αλλο απο την δικια μου μερια

Δεν ξερω αν θα επαιζε παραπανω με profile 17a αντι για 8b.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...