marksk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας έχω την TV του τίτλου και δοκιμάζοντας σήμερα το netflix app που έχει η tv βλέπω ότι δεν μου βγάζει ελληνικούς υπότιτλοθς.. έχει κάποιος παρόμοιο θέμα με lg ή τρέχει κάτι με το region κτλ ;
heavyrain Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Εισαι σιγουρος πως αυτο που βλεπεις εχει ελληνικους; αν ναι επικοινωνισε μαζι τους να στο λυσουν.
marksk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 στο pc που δοκίμασα και σε android παίζουν κανονικά οι υπότιτλοι για την σειρά που δοκίμασα. να επικοινωνήσω λες με το netflix, θα βγάλω άκρη ; σκεφτόμουν μήπως φταίει το app της tv γενικά
bluesattack Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Oταν σε καποια tv, bd player , media player δεν παιζουν ελληνικοι υποτιτλοι ειναι θεμα μοντελου /app κλπ.Δεν θα σου δωσει λυση το netflix .Aυτο θα σου πουν Δες αν παιζει και κανα firmware update
dfokas21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Όπως έχει ξανααναφερθει ,έχω δει το ίδιο προβλημα σε LG φίλου και από ότι θυμάμαι και Samsung κάποιου παιδιού εδώ μέσα. Εμείς επικοινωνήσαμε με LG και μας είπαν ότι ειναι θέμα του app της Netflix σε αυτά τα μοντέλα. Πρέπει να βγάλει update το Netflix. Καλά κρασα! Του φίλου μου του έβγαζε αγγλικά και τουρκικά. Από το κινητό μου έβαζα ταινία με ελληνικά και το έκανα cast στην τηλεόραση του.Τουρκικα πάλι έβγαζε. Του είπα να πάει την τηλεόραση του λίγο πιο αριστερα μπας και το δει ότι είναι Ελλάδα....χαχα
sintalkas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Πάντως στην δική μου tv είναι ανάλογα με την σειρα/ταινία σε καποιες ειναι με αγγλικά και σε αλλες και ελληνικά .Οι πιο παλιές έχουν σε μένα συνήθως αγγλικα
marksk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Σε επικοινωνία που είχα με το Netflix, μου είπαν πως φταίει η tv, να δω το firmware και χαζά. Τζάμπα έκανα επαναφορά. .. Φίλε sintalkas μπορείς να μου πεις μια σειρά που έχει ελληνικά σε παρακαλώ. dfokas21 και γω το ίδιο βλέπω. ..αγγλικά και τουρκικά. Μάλλον άκυρη συνδρομή και couchpotato sickrage και συνεχίζουμε δυνατά με plex
sintalkas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Φιλέ μου το μονο που παρατήρησα στον ενα μήνα δοκιμαστικά που το χα ηταν ενα παιδικο νομιζω λεγόταν sonic boom 3d animation που νομιζω είχε ελληνικα
heavyrain Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Σε επικοινωνία που είχα με το Netflix, μου είπαν πως φταίει η tv, να δω το firmware και χαζά. Τζάμπα έκανα επαναφορά. .. Φίλε sintalkas μπορείς να μου πεις μια σειρά που έχει ελληνικά σε παρακαλώ. dfokas21 και γω το ίδιο βλέπω. ..αγγλικά και τουρκικά. Μάλλον άκυρη συνδρομή και couchpotato sickrage και συνεχίζουμε δυνατά με plex Εχουν απειρες. Γραψε στην αναζητηση "greek subs" και θα σου βγαλει ο,τι εχει ελληνικους υποτιτλους.
marksk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Σε αναζήτηση από το app μου έβγαλε κανονικά όσα έχουν ελληνικούς υπότιτλους. Όταν κάνω αναπαραγωγή, δεν μου βγάζει ελληνικά
heavyrain Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Τα ειναι τοτε ετσι οπως σου παν, θεμα τηλεορασης. Και ενας φιλος με lg ειχε το ιδιο θεμα.
sintalkas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δεν στους βάζει αυτόματα πρεπει να τους επιλέξεις στο μενού υποτίτλων ,εκεί τι γλώσσες σου βγάζει?
marksk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Στο μενού βγάζει μόνο αγγλικά και τουρκικά. Φαντάζομαι κάτι θα έχει να κάνει με την εφαρμογή.. Κανένας με lg τηλεόραση;;
dfokas21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Η δικιά μου πάντως η LG τα βγάζει κανονικά τα Ελληνικά. Ειναι μάλλον σε συγκεκριμένα μοντελα,ξέρω γω? Θα ρωτήσω και το κολληταρι που έχει το πρόβλημα τι μοντέλο LG έχει. Edit τον ρώτησα: 55LF5809-ZA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα