txcellas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξερω αν εχει γραφτει αλλου. Moυ ηρθε πριν λιγο μηνυμα και το ενεργοποιησα μιας και τελειωναν τα δικα μου mb. Για την προσφορα στειλτε STUDENT ΣΤΟ 1252. μπορει να ενεργοποιηθει μεχρι 19/10 Η Ενεργοποιηση μεσω my cu app.
christakos07 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί καποιος να επιβεβαιώσει αν τα mb ενσωματώνονται στα δωρεάν που σου πάρεχει κάθε μήνα;
othon.gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί καποιος να επιβεβαιώσει αν τα mb ενσωματώνονται στα δωρεάν που σου πάρεχει κάθε μήνα; Αν δε με γελά η μνήμη μου, κανένα πακέτο δεν μπορεί να ενσωματωθεί στα 600mb που παίρνουμε κάθε μήνα (χωρίς ανανέωση).
txcellas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί καποιος να επιβεβαιώσει αν τα mb ενσωματώνονται στα δωρεάν που σου πάρεχει κάθε μήνα; Μου τελείωσαν τα δωρεάν κάθε μήνα όποτε δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά νομίζω ότι δεν ενσωματώνονται.
hasiotis_john Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Βλακεία θα πω ... . ...αλλά μπορεί κάποιος να ενεργοποιήσει το παραπάνω αν δεν είναι φοιτητής?Εννοώ αν στείλει τον κωδικό, θα του ζητήσουν πάσο για να προχωρήσει?
Jake07 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Βλακεία θα πω ... . ...αλλά μπορεί κάποιος να ενεργοποιήσει το παραπάνω αν δεν είναι φοιτητής? Εννοώ αν στείλει τον κωδικό, θα του ζητήσουν πάσο για να προχωρήσει? Λογικά θα σου απαντήσουν ότι δεν είναι διαθέσιμο το πακετο στη σύνδεση σου
kostakiss Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Εγω το βλεπω στην εφαρμογη μου τουλαχιστον εδω κ 2 βδομαδες...
Lecter D Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Εχει καιρό , το ιδιο και η wu . Η προσφορά αφορά μόνο οσοι εχουν κανει τον αριθμο τους φοιτητικο . Τα mb δεν ενσωματώνονται , σιγουρο . Αυτο που δεν ξέρω ειναι αν βάλεις την προσφορά , και εχεις και τα ενσωματωμένα , ποια αρχίζουν πρώτα να καταναλωνονται ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα