drapanakis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Κυριοι, δεν εχω μεγαλες γνωσεις απο υπολογιστες. Εχω εναν υπολογιστη παλιο, ο οποιος δουλευει με εναν IDE σκληρο δισκο. Θελω να του βαλω εναν σατα σκληρο επανω . 1.Μπορω να ενγραψω τα windows και το office στον νεο δισκο και μετα να δωσω εντολη απο το bios να ξεκιναει απο το δισκο αυτον, η πρεπει να αποσυνδεσω τον παλιο δισκο εντελως και να τα εγκαταστησω τα προγραμματα ; 2.Οι ρυθμισεις και οι αποθηκευμενοι σελιδοδεικτες του Chrome , θα υπαρχουν νομιζω και μετα την εγκατασταση του καινουργιου αφου (μετα απο συμβουλη στο insomnia ) εχω συνδεθει στο Chrome. Αυτα ομως θα λειτουργουν μονο οσο ειμαι συνδεδεμενος στον Chrome ; 3. Δε θελω να κανει αυτοματες ενημερωσεις στα windows. Στον παλιο δισκο εχω κλεισει τις ενημερωσεις εδω και χρονια. Μπορω να τις κανω τουλαχιστον οποτε θελω να μην τρωει πορους ; Απο τα servises γινεται ; Ευχαριστω.
Xristaras12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 1)καλύτερα ο κάθε δίσκος ξεχωριστά για να μην έχεις μπλεξίματα αν χρειαστεί να αφαιρέσεις κάποιον στο μέλλον 2)δεν γνωρίζω,πιθανότατα να υπάρχει και πρόγραμμα που να κάνει αντίγραφο του chrome σαν backup και να μπορείς να το περάσεις στην άλλη εγκατάσταση 3)ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝ χρησιμοποιείς τον υπολογιστή αυτον στο ίντερνετ. Αφήνεις τρύπες του λειτουργικού ανοιχτές και το αντιβιωτικό ΔΕΝ θα μπορέσει να σε προστατέψει. Μπορείς να τις περάσεις χειροκίνητα αφού τις κάνεις λήψη(οχι μέσα απο το windows update) αρκεί να ξέρεις ποιες είναι. 1
drapanakis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ξεχωριστα εννοεις να βγει ο πρωτος και να γινει , εξ αρχης , εγκατασταση στο δευτερο; Πως μπορω να επιλεξω ποτε θα γινουν οι ενημερωσεις χειροκινητα ; απο τα services η απο τις ρυθμισεις των windows ; Oπρωτος δισκος μπορει να παραμεινει στον υπολογιστη σας αποθ. Χωρος ;
Xristaras12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ξεχωριστα εννοεις να βγει ο πρωτος και να γινει , εξ αρχης , εγκατασταση στο δευτερο; ακριβώς,έτσι είσαι σίγουρος οτι κατα την εγκατάσταση λειτουργικού στον δεύτερο δεν έχει μπλεχτεί το boot order και ο bootloader δεν έχει κάνει 2 καταχωρήσεις λειτουργικού,έτσι αν βγει ο ενας δισκος δεν θα έχει πρόβλημα ο άλλος να εκκινήσει. αφου κάνεις την εγκατάσταση και μετά,μπορείς να βάλεις τον άλλο δίσκο και να επιλέγεις απο το bios ποιος θα είναι ο πρώτος για εκκίνηση. Επίσης,μιας και θα θες και ide και sata δισκο,δεν μπορείς να αλλάξεις το controller type απο ide σε achi αν το υποστηρίζει η μητρική σου,συνεπώς θα χάσεις ταχύτητα με τον σατα δισκο. για το αλλο με τις ενημερώσεις,αν ανοίξεις τις ενημερώσεις θα περάσει κάποια ώρα και θα σου βγάλει ποιες χρειάζονται να γίνουν. Αν τις κλείσεις νομίζω θα πρέπει να ψάξει απο την αρχή για το ποιές έχουν περαστεί και ποιες μένουν ακόμα.
frozex Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχω πισι αυτές τις μέρες οπότε δεν μπορώ να σου πω ακριβώς τα βήματα αλλά αν πας στις ρυθμίσεις των σελιδοδεικτων θα βρεις μια επιλογή export, θα σου αποθηκεύσει ένα αρχείο και μπορείς αυτό να το κάνεις import όπου θες. Αυτό με τον λογαριασμό αν το πετύχεις πες το και σε εμένα γτ έκανα φορματ και ξέχασα να αποθηκεύσω το αρχείο
drapanakis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δε μπορω να το βρω αυτο που λες. Ψαχνω ακομα. 1
frozex Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 https://www.google.gr/amp/s/m.wikihow.com/Export-Bookmarks-from-Chrome%3Famp=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα