s2117 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα στην παρέα! Θα ήθελα να αλλάξω το Leeco Le 2 pro που έχω (21mp camera Sony IMX230). Σύμφωνα με τη φόρμα λοιπόν: Ποσό ως 250€ (βαριά 270) Εφαρμογές FB,viber,google maps,internet Οθόνη 5,5"-6" χωρίς όμως να ξεφεύγει από 80mm*160mm στο μέγεθος. Προτιμώ bezeless ή κυρτή στην άκρη Με ενδιαφέρει πολύ να έχει καλές κάμερες, αν έχει και selfie flash τέλεια! Dual sim δε με ενδιαφέρει ROM Μπορώ να αλλάξω αν χρειαστεί, vodafone έχω και μένω αθήνα, οπότε 800άρα θεωρώ δεν είναι απαραίτητη Δε με νοιάζει αν θα είναι από Ελλάδα ή έξω, αρκεί να μην παίξει τελωνείο Λογισμικό Android Μπαταρία θέλω να μου βγάζει 5 ώρες SoT Προτιμάω καινούριο Σκέφτηκα το Mi Note 2 από έξω, μα θα ήθελα και κάποια άλλη πρόταση γιατί δε διαβάζω πολύ καλά λόγια για την κάμερα, ενώ δεν έχει και selfie flash
AkisAnthraX Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα, κατά την προσωπική μου άποψη δύσκολα θα βρεις καλύτερη κάμερα σε άλλη εταιρία πέρα από την Leeco μέχρι τα 250 ευρώ.
s2117 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Λες ε? Το νεότερο μοντέλο όμως από αυτό που έχω (Leeco Le pro 3) έχει αισθητήρα με 16mp, τον Sony IMX298 και φοβάμαι ότι θα είναι χειρότερος από αυτό που ήδη έχω
saruman123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα στην παρέα! Θα ήθελα να αλλάξω το Leeco Le 2 pro που έχω (21mp camera Sony IMX230). Σύμφωνα με τη φόρμα λοιπόν: Ποσό ως 250€ (βαριά 270) Εφαρμογές FB,viber,google maps,internet Οθόνη 5,5"-6" χωρίς όμως να ξεφεύγει από 80mm*160mm στο μέγεθος. Προτιμώ bezeless ή κυρτή στην άκρη Με ενδιαφέρει πολύ να έχει καλές κάμερες, αν έχει και selfie flash τέλεια! Dual sim δε με ενδιαφέρει ROM Μπορώ να αλλάξω αν χρειαστεί, vodafone έχω και μένω αθήνα, οπότε 800άρα θεωρώ δεν είναι απαραίτητη Δε με νοιάζει αν θα είναι από Ελλάδα ή έξω, αρκεί να μην παίξει τελωνείο Λογισμικό Android Μπαταρία θέλω να μου βγάζει 5 ώρες SoT Προτιμάω καινούριο Σκέφτηκα το Mi Note 2 από έξω, μα θα ήθελα και κάποια άλλη πρόταση γιατί δε διαβάζω πολύ καλά λόγια για την κάμερα, ενώ δεν έχει και selfie flash https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi5-32gbhttps://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi5s https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi5s-plus
AkisAnthraX Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Έχω δοκιμάσει και τους δυο αισθητήρες και είναι ποιοτικά στα ίδια επίπεδα απλά ο Sony IMX298 έχει υψηλότερη ανάλυση. Στο ποσό που διαθέτεις την καλύτερη κάμερα σε όσα έχω δοκιμάσει και είναι πολλά, την έχει το Leeco Cool 1 και ας είναι φθηνότερο. Υπάρχει κι ένα άλλο μοντέλο της Leeco με κάμερα διπλού φακού αλλά δεν θυμάμαι ποιο είναι ούτε έχω άποψη για την κάμερα του.
saruman123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Και σαν ποιο οικονομική λύση https://www.skroutz.gr/s/9595109/Sony-Xperia-XA-Ultra-16GB.html για κάμερα και selfie
s2117 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις, αλλά: Το sony μου φαίνεται αρκετά πιο αδύναμο από το τωρινό μου, έχει και μικρή μπαταρία και 3gb ram, οπότε δεν.... Το mi5s plus δε μ αρέσει αρκετά εμφανισιακά (θέλω bezeless ή curved) και τα mi5 μου πέφτουν μικρά Ο sony IMX298 έχει 16mp έναντι 21 του IMX230, οπότε μάλλον (?) είναι χειρότερος το Leeco cool 1 περίεργο μου φαίνεται να έχει καλύτερη κάμερα, και δεν το θεωρώ αναβάθμιση από το τωρινό μου..
saruman123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 <p> Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις, αλλά: Το sony μου φαίνεται αρκετά πιο αδύναμο από το τωρινό μου, έχει και μικρή μπαταρία και 3gb ram, οπότε δεν.... Το mi5s plus δε μ αρέσει αρκετά εμφανισιακά (θέλω bezeless ή curved) και τα mi5 μου πέφτουν μικρά Ο sony IMX298 έχει 16mp έναντι 21 του IMX230, οπότε μάλλον (?) είναι χειρότερος το Leeco cool 1 περίεργο μου φαίνεται να έχει καλύτερη κάμερα, και δεν το θεωρώ αναβάθμιση από το τωρινό μου.. Και ποιος σου είπε ότι παίζουν ρόλο τα mp.Ναι το sony είναι μεν κατώτερο αλλά έχει καλή κάμερα και selfie που βλέπω ότι το τονίζεις. 1
s2117 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ε ρόλο παίζουν σίγουρα, αλλά δεν παίζουν μόνο αυτά ρόλο. Δε βρήκα δυστυχώς κάποιο συγκριτικό ανάμεσα στους sensors. Με έψησε και το elephone S8 πολύ, κυρίως λόγω εμφάνισης και μπαταρίας, αλλά από ότι διάβασα σε reviews δεν έχουν κάνει καλή υλοποίηση λογισμικού για την κάμερα και αργεί πολύ να εστιάσει..
saruman123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ε ρόλο παίζουν σίγουρα, αλλά δεν παίζουν μόνο αυτά ρόλο. Δε βρήκα δυστυχώς κάποιο συγκριτικό ανάμεσα στους sensors. Με έψησε και το elephone S8 πολύ, κυρίως λόγω εμφάνισης και μπαταρίας, αλλά από ότι διάβασα σε reviews δεν έχουν κάνει καλή υλοποίηση λογισμικού για την κάμερα και αργεί πολύ να εστιάσει.. http://www.doctorandroid.gr/2015/04/aperture-iso-shutter-speed.html?m=1 2
jimzak Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ναι το nexus έχει κορυφαία κάμερα και κοιτάει στα ίσα ακόμη και φετινές ναυαρχίδες, αλλά σε πολλούς έχει δημιουργήσει το γνωστό πρόβλημα με bootloop και εκτός αυτού είναι στις 5.2" ενώ ο ts ζητάει από 5.5+. Αν πάντως κοιτάξεις και σε κάτι μικρότερο των 5.5, ρίξε και μια ματιά στο p10 lite, το πήρα πρόσφατα στην γυναίκα μου και είναι πολύ καλή συσκευή με συμπαθητικές κάμερες.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να αλλάξεις το leeco, εφόσον αυτό έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητάς σε κινητό ! Σε αυτό το price-range πάντα, αν θέλεις να ανέβεις παραπάνω για samsung ή iphone τότε το συζητάμε.
kasp123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 πανε για mi5s της xiaomi πολλυ ανωτερη καμερα απο το leeco
s2117 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να αλλάξεις το leeco, εφόσον αυτό έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητάς σε κινητό ! Σε αυτό το price-range πάντα, αν θέλεις να ανέβεις παραπάνω για samsung ή iphone τότε το συζητάμε. Τώρα να σου πω ότι έχεις άδικο, θα είναι ψέμματα. Θα ήθελα να κάνω μία αλλαγή, γιατί μου αρέσει να αλλάζω συσκευές συχνά και μου έχει κάτσει να πάρω κάποιο bezeless ή με curved οθόνη, αλλά να μη χάσω σε ποιότητα κάμερας ούτε και βασικών δυνατοτήτων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα