Πέτρος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, mindreader είπε Μπηκα στο gov.gr να εκδοσω το νεο σημα για εισοδο στον δακτυλιο και ακομη δειχνει ληξη τον Ιουλιο 2024. Nαι, όσοι είχαμε ήδη περασμένο εκεί το προηγούμενο "θα μας έρθει ειδοποίηση για ανάκληση και έκδοση νέου". Νταξ'...το λες και κατόρθωμα να ξεκινά η "έκδοση" ψηφιακών καρτών αφού έχει ξεκινήσει ο δακτύλιος. Σήμερα το πρωί εύκολα τρώγαμε κλήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 57 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Nαι, όσοι είχαμε ήδη περασμένο εκεί το προηγούμενο "θα μας έρθει ειδοποίηση για ανάκληση και έκδοση νέου". Νταξ'...το λες και κατόρθωμα να ξεκινά η "έκδοση" ψηφιακών καρτών αφού έχει ξεκινήσει ο δακτύλιος. Σήμερα το πρωί εύκολα τρώγαμε κλήση. Εγώ μια χαρά έβγαλα νέο πριν κάνα 2ωρο, με ημερομηνία λήξης 18/07/2025. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Εγώ μια χαρά έβγαλα νέο πριν κάνα 2ωρο, με ημερομηνία λήξης 18/07/2025. Τελευταία φορά το τσέκαρα γύρω στις 10, ακόμα το παλιό μου έβγαζε. Τώρα μόλις που είδα το μήνυμά σου και κοίταξα, έβγαλε πια το νέο. Σε κάθε περίπτωση, είναι χαζομάρα ψηφιακή έκδοση εγγράφου να ξεκινά ώρες αφού μπαίνει σε ισχύ το μέτρο που προαπαιτεί την ύπαρξη του εγγράφου αυτού. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου για τους κατοίκους εντός δακτυλίου δεν έχει ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 22 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Εγώ μια χαρά έβγαλα νέο πριν κάνα 2ωρο, με ημερομηνία λήξης 18/07/2025. Ομοίως κι εγώ το έβγαλα. Για να είμαι ειλικρινής το είχα ξεχάσει και μου το θύμισαν τα post εδώ (thanks guys) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα