Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, konc είπε Η κίνηση απλώς μετατοπίστηκε σε άλλους δρόμους. Η μείωση των αυτοκινήτων ήταν απειροελάχιστη. Δηλαδη καποιος που θα θελει να παει κεντρο, πως θα παει μεσω αλλου δημου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Στις 8/11/2021 στις 6:22 ΜΜ, tutuyo είπε Ναι απολυτα. Σε περιβαλλοντικα θεματα τα οποια εχουν και επιπτωσεις στην υγεια ολου του λεκανοπεδιου, θεωρω οτι ειναι ασπρο-μαυρο. Η ρυπαινεις η οχι. Δεν υπαρχει μεση λυση, ολιγον ρυπανση κατα το ολιγον εγκυος, δεν υπαρχουν γκρι περιοχες, δεν υπαρχουν ημιμετρα Ποδήλατα ή πόδια για ένα καλύτερο μέλλον (και για να μπορούν οι βιομηχανίες να συνεχίσουν να έχουν φουγάρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Ποδήλατα ή πόδια για ένα καλύτερο μέλλον (και για να μπορούν οι βιομηχανίες να συνεχίσουν να έχουν φουγάρα). Το προβλημα με το ποδηλατο ειναι οτι δεν ειναι για Αθηνα Λογω καιρου, και κυριως ζεστης δεν γινεται να κανεις ποδηλατο τους μισους μηνες Λογω μη επιπεδου σκηνικου, το ιδιο Επισης δεν υπαρχουν υποδομες, και θα σε πατησουν σιγουρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenofp Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 καλημέρα σε όλους, έχω μια απορία ρε παιδιά, μήπως γνωρίζει κάποιος.... τα ήπια υβριδικά μπαίνουν ελεύθερα στο δακτύλιο ή κοιτάμε ρύπους για αυτά? υπάρχει κάποιος ιδιοκτήτης ήπιου υβριδικού που έχει βγάλει αυτή την "ελευθέρας" που λέμε, να το ξέρουμε στα σίγουρα? γιατί και στην τροχαία ακόμα που πήρα και ρώτησα δεν ήξεραν να μου πουν με σιγουριά, επειδή το φεκ δε διευκρινίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, xenofp είπε τα ήπια υβριδικά μπαίνουν ελεύθερα στο δακτύλιο ή κοιτάμε ρύπους για αυτά? δυστυχώς θεωρούνται υβριδικά και μπαίνουν , μπορείς μόνος να δεις μπαίνοντας στο σύστημα για έκδοση ελευθέρας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Ntinaras είπε Δηλαδη καποιος που θα θελει να παει κεντρο, πως θα παει μεσω αλλου δημου? Δεν σταματάνε όλοι κέντρο, ίσα-ίσα πολλοί που εργάζονται κέντρο προτιμούν τα ΜΜΕ λόγω parking. Η διέλευση από το κέντρο μειώθηκε, και ταυτόχρονα αύξησε την κίνηση σε άλλους δρόμους. Ας πούμε για να πας απο τα Βόρεια στα Νότια αντί να περάσεις από το κέντρο τώρα πας γύρω-γύρω από εθνική-Κηφισό. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από konc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μια λίγο χαζή ερώτηση, αλλά υπάρχει τρόπος να πεις στο google maps να αποφύγει τον δακτύλιο, και να σου βγάζει διαδρομές εκτός δακτυλίου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, thanasis00 είπε Μια λίγο χαζή ερώτηση, αλλά υπάρχει τρόπος να πεις στο google maps να αποφύγει τον δακτύλιο, και να σου βγάζει διαδρομές εκτός δακτυλίου; Στο μαπς όχι. Παλιότερα σε αλλά προγράμματα υπήρχε (πχ mls destinator) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BarcodeCrew Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Σε igo primo και igo nextgen γινεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenofp Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, korakios είπε δυστυχώς θεωρούνται υβριδικά και μπαίνουν , μπορείς μόνος να δεις μπαίνοντας στο σύστημα για έκδοση ελευθέρας δεν πρέπει να είσαι κάτοχος για να το δεις? αφού ζητάει αρ. αδειας, πινακιδα κλπ? εγώ δεν έχω τέτοιο αυτοκίνητο, ρωτάω γιατί θέλω να αγοράσω και με ενδιαφέρει να μπαίνω στο δακτύλιο χωρίς τον περιορισμό μονά ζυγά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, xenofp είπε δεν πρέπει να είσαι κάτοχος για να το δεις? αφού ζητάει αρ. αδειας, πινακιδα κλπ? εγώ δεν έχω τέτοιο αυτοκίνητο, ρωτάω γιατί θέλω να αγοράσω και με ενδιαφέρει να μπαίνω στο δακτύλιο χωρίς τον περιορισμό μονά ζυγά το έχουν αναφέρει και άλλοι , mid hybrid κάτοχοι με >120gr προς το παρών μπαίνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, korakios είπε το έχουν αναφέρει και άλλοι , mid hybrid κάτοχοι με >120gr προς το παρών μπαίνουν Αρκει να το γράφει ξεκάθαρα στην άδεια το «υβριδικό» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά είμαι κάτοχος ενός καινούργιου Clio από τον Ιούλιο. Βάσει των προδιαγραφών - εργοστασιακό αέριο- δικαιούμαι σήμα, ωστόσο το σύστημα όταν βαζω τα στοιχεία δεν με βρίσκει καν ως κατοχο του σήματος του αυτοκινήτου. Έστειλα mail και μου λενε βεβαιωθείτε ότι βαζετε σωστά τα στοιχεία... Παίζει επειδή είμαι νέος κατοχος και δεν εχει φανεί στο εκκαθαριστικό να μη μου εμφανίζει τα στοιχεία μου; Τι άλλο μπορώ να κάνω; Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από JimxxZe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Ρε παιδιά είμαι κάτοχος ενός καινούργιου Clio από τον Ιούλιο. Βάσει των προδιαγραφών - εργοστασιακό αέριο- δικαιούμαι σήμα, ωστόσο το σύστημα όταν βαζω τα στοιχεία δεν με βρίσκει καν ως κατοχο του σήματος του αυτοκινήτου. Έστειλα mail και μου λενε βεβαιωθείτε ότι βαζετε σωστά τα στοιχεία... Παίζει επειδή είμαι νέος κατοχος και δεν εχει φανεί στο εκκαθαριστικό να μη μου εμφανίζει τα στοιχεία μου; Τι άλλο μπορώ να κάνω; φαινεται στα ενεργα οχηματα σου στο ταξις το εν λογω οχημα...; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Ναι μπήκα τώρα μολις και μου το εμφανίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα