Joshua21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, mindreader είπε Να δουμε και τι θα αλλαξουν στο site του δακτυλιου. Βγηκε η νεα υπουργικη αποφαση! Τελικα το νεο σημα, θα εχει αοριστη διαρκεια, ή εχει χρονικο περιορισμο; Εκδιδεται αμεσα/αυτοματα μεσω του site; Εσύ βαριέσαι να τη βρεις και να τη διαβάσεις ώστε να σου λυθεί η απορία? Να το κάνω εγώ αντί για σένα πάντως δεν παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 κε. Αυτοκίνητα μονίμων κατοίκων της περιοχής, που περικλείεται από τα όρια του δακτυλίου. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να εφοδιαστούν με ειδική κάρτα εισόδου-εξόδου. Η ειδική κάρτα χορηγείται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων. Τα αυτοκίνητα αυτά για την έξοδό τους από τον δακτύλιο και την είσοδό τους σε αυτόν, θα κινούνται μόνο μέσα σε προκαθορισμένη ζώνη του δακτυλίου, αναλόγως του τόπου κατοικίας του κατόχου, χρησιμοποιώντας τη συντομότερη διαδρομή από και προς την κατοικία του ιδιοκτήτη. Οι ειδικές αυτές κάρτες θα φέρουν χρώμα που αντιστοιχεί στη συγκεκριμένη ζώνη κυκλοφορίας, και θα αναγράφουν το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση κατοικίας του κατόχου, και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Για να δούμε, νομίζω πως η διαδικασία θα διευκρινιστεί περισσότερο σήμερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Είχαν πει ότι θα κοπούν σχεδόν όλες οι εξαιρέσεις, μετά είπαν ότι θα κοπούν κατά 50%, αλλά τώρα διαπιστώνω πως δεν κόπηκε σχεδόν τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Έχει δει κανείς τι χαρτιά χρειάζονται για την έκδοση κάρτας εισόδου- εξόδου για συγκεκριμένες ώρες? Κ αν η αποστολή τους θα γίνεται ηλεκτρονικά όπως κ η έκδοση της κάρτας? Μιλάω για οχήματα που δεν εξαιρούνται του δακτυλίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, ilias78 είπε Έχει δει κανείς τι χαρτιά χρειάζονται για την έκδοση κάρτας εισόδου- εξόδου για συγκεκριμένες ώρες? Κ αν η αποστολή τους θα γίνεται ηλεκτρονικά όπως κ η έκδοση της κάρτας? Μιλάω για οχήματα που δεν εξαιρούνται του δακτυλίου. ειπαν οτι θα βγαινει αυτοματα απο το ταξις βάσει της φορολογικης δηλωσης για τους κατοικους, κοινως θα πρεπει να φαινεται στην εφορία οτι μενεις στη ταδε διευθυνση εντος του δακτυλιου και αυτομάτως θα σου εξαγει την καρτα με QR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Κεντρο πας κανονικα πλεον ή οχι; Αφορα μονο τους περιφερειακους δρομους ή ολο το χωρο μεσα στο τετραγωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Ναι αλλά εγώ που δεν έχω αυτοκίνητο που υπάγεται στις εξαιρέσεις, πως θα μου εκδώσουν κάρτα με τις ώρες που υποτίθεται βγαίνω κ μπαίνω στο δακτύλιο λόγο της δουλειάς μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 50 λεπτά πριν, ilias78 είπε Ναι αλλά εγώ που δεν έχω αυτοκίνητο που υπάγεται στις εξαιρέσεις, πως θα μου εκδώσουν κάρτα με τις ώρες που υποτίθεται βγαίνω κ μπαίνω στο δακτύλιο λόγο της δουλειάς μου? Απλά δεν θα σου δώσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 52 λεπτά πριν, ilias78 είπε Ναι αλλά εγώ που δεν έχω αυτοκίνητο που υπάγεται στις εξαιρέσεις, πως θα μου εκδώσουν κάρτα με τις ώρες που υποτίθεται βγαίνω κ μπαίνω στο δακτύλιο λόγο της δουλειάς μου? Εαν δε μενεις μεσα στο δακτυλιο (ή να εργαζεσαι όπως ισχυε) δε θα μπεις χωρις μονα ζυγα... Εαν εργαζεσαι όπως λες λογικα θα παρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Εαν εργαζεσαι όπως λες λογικα θα παρεις... Το εάν εργάζεται είναι αδιάφορο, άδεια παίρνει μόνο όποιος υπάγεται στις εξαιρέσεις, και από ότι λέει δεν υπάγεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δεν μπορεί να μην δώσουν κάρτες εισόδου εξόδου σε όσους μένουν στο δακτύλιο κ εργάζονται εκτός δακτυλίου. Κάπου το πήρε το μάτι μου μάλιστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το εάν εργάζεται είναι αδιάφορο, άδεια παίρνει μόνο όποιος υπάγεται στις εξαιρέσεις, και από ότι λέει δεν υπάγεται... Ειναι δυνατόν να μη μπορει ο εργαζόμενος να παει στη δουλειά του; Οντως μεχρι ώρας στις εξαιρεσεις μιλαει για κατοικους κατα βαση, αλλα δε στεκει να μη μπορει να μπει ο εργαζόμενος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, ilias78 είπε Δεν μπορεί να μην δώσουν κάρτες εισόδου εξόδου σε όσους μένουν στο δακτύλιο κ εργάζονται εκτός δακτυλίου. Κάπου το πήρε το μάτι μου μάλιστα. Κάτσε, πριν είπες ότι δεν υπάγεσαι στις εξαιρέσεις, τώρα λες για αυτούς που μένουν δακτύλιο, μας μπερδεύεις. Αυτοί που μένουν μέσα στο δακτύλιο θα πάρουν εξαίρεση με προϋποθέσεις, το πως δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα, περιμένουμε διευκρινίσεις. Μόλις τώρα, paylidis είπε Ειναι δυνατόν να μη μπορει ο εργαζόμενος να παει στη δουλειά του; Οντως μεχρι ώρας στις εξαιρεσεις μιλαει για κατοικους κατα βαση, αλλα δε στεκει να μη μπορει να μπει ο εργαζόμενος... Στέκει δεν στέκει αδιάφορο, σημασία έχει τι ισχύει. Πάντως ο φίλος τα γράφει μπερδεμένα, δεν είμαι σίγουρος ακόμα για το που μένει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Τι γίνεται με αυτούς που πιάνουν δουλειά απ' τις 5 το πρωί πχ? Με τι θα πηγαίνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razkal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) πριν καποια χρονια οι μονιμοι κατοικοι εντος δακτυλιου επελεγαν 1 ωρα το πρωι (πχ 8-9) και 2 το απογευμα (πχ 17-19) για να πανε και να γυρισουν στην εργασια τους. λογικα κατι τετοιο θα ισχυσει παλι. προς το παρον παντως το τηλεφωνο της τροχαιας για τον δακτυλιο (210-5284142) ειναι κατεβασμενο... Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από razkal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα