Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 14/10/2024 στις 6:31 ΠΜ, mindreader είπε

Μπηκα στο gov.gr να εκδοσω το νεο σημα για εισοδο στον δακτυλιο και ακομη δειχνει ληξη τον Ιουλιο 2024.

Nαι, όσοι είχαμε ήδη περασμένο εκεί το προηγούμενο "θα μας έρθει ειδοποίηση για ανάκληση και έκδοση νέου".

Νταξ'...το λες και κατόρθωμα να ξεκινά η "έκδοση" ψηφιακών καρτών αφού έχει ξεκινήσει ο δακτύλιος. Σήμερα το πρωί εύκολα τρώγαμε κλήση.

• Απαντ. 448
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
  Στις 14/10/2024 στις 8:37 ΠΜ, Πέτρος είπε

Nαι, όσοι είχαμε ήδη περασμένο εκεί το προηγούμενο "θα μας έρθει ειδοποίηση για ανάκληση και έκδοση νέου".

Νταξ'...το λες και κατόρθωμα να ξεκινά η "έκδοση" ψηφιακών καρτών αφού έχει ξεκινήσει ο δακτύλιος. Σήμερα το πρωί εύκολα τρώγαμε κλήση.

Εγώ μια χαρά έβγαλα νέο πριν κάνα 2ωρο, με ημερομηνία λήξης 18/07/2025.

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 14/10/2024 στις 9:36 ΠΜ, _Biohazard_ είπε

Τελευταία φορά το τσέκαρα γύρω στις 10, ακόμα το παλιό μου έβγαζε.

Τώρα μόλις που είδα το μήνυμά σου και κοίταξα, έβγαλε πια το νέο.

Σε κάθε περίπτωση, είναι χαζομάρα ψηφιακή έκδοση εγγράφου να ξεκινά ώρες αφού μπαίνει σε ισχύ το μέτρο που προαπαιτεί την ύπαρξη του εγγράφου αυτού.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
  Στις 14/10/2024 στις 9:36 ΠΜ, _Biohazard_ είπε

Ομοίως κι εγώ το έβγαλα.

Για να είμαι ειλικρινής το είχα ξεχάσει και μου το θύμισαν τα post εδώ (thanks guys)

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ταξιδέψω στην Αθήνα (transit) μέσα στο Πάσχα και θα διανυκτερεύσω μια βραδιά σε ξενοδοχείο που είναι εντός του δακτυλίου (περίπου 100 μέτρα από την είσοδο της πλατείας καραισκάκη. Πάω σε αυτό το ξενοδοχείο γιατί έχει πάρκινγκ. Δυστυχώς την μέρα που φτάνω δεν κυκλοφορεί το όχημά μου. Δεν θα κυκλοφορήσω απλά θα μπω να παρκάρω στο  ξενοδοχείο. Κάνουν εντατικούς ελέγχους στις εισόδους, έχει κάμερες κτλ να το διακινδυνεύσω ή να ψάξω αλλού ξενοδοχείο?

Δημοσ.
  Στις 16/3/2025 στις 8:22 ΜΜ, christos_uoa είπε

Καλησπέρα. Θα ταξιδέψω στην Αθήνα (transit) μέσα στο Πάσχα και θα διανυκτερεύσω μια βραδιά σε ξενοδοχείο που είναι εντός του δακτυλίου (περίπου 100 μέτρα από την είσοδο της πλατείας καραισκάκη. Πάω σε αυτό το ξενοδοχείο γιατί έχει πάρκινγκ. Δυστυχώς την μέρα που φτάνω δεν κυκλοφορεί το όχημά μου. Δεν θα κυκλοφορήσω απλά θα μπω να παρκάρω στο  ξενοδοχείο. Κάνουν εντατικούς ελέγχους στις εισόδους, έχει κάμερες κτλ να το διακινδυνεύσω ή να ψάξω αλλού ξενοδοχείο?

ούτε ελέγχους ούτε κάμερες. να έρθεις κανονικά. 

• Like 3
  • Haha 2
Δημοσ.

Ναι καθημερινα ελεγχους κανουν!!

Δημοσ.

Την περίοδο του Πάσχα δεν ισχύει ο δακτύλιος. Σίγουρα από Μ.Παρασκευή εώς και Δευτέρα του Πάσχα.

Για την υπόλοιπη Μ.Εβδομάδα θα γνωρίζουμε όταν βγει ανακοίνωση.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω που θα μείνεις ακριβώς πάντως 100 μέτρα από την Πλατεία Καραισκάκη είναι η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής. Είχε παλιότερα, και μου είπαν ότι έχει ακόμα, μπλόκο για αλκοόλ. 
Πάντως μια ή άλλη, άμα ερχόσουν ημέρα που κυκλοφορείς, την επόμενη που θα έφευγες, δεν θα κυκλοφορούσες (εκτός αν φύγεις χάραμα)

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Τελικά έριξα άκυρο στο ξενοδοχείο και πάω σε άλλο εκτός δακτυλίου γιατί το αρχικό ενώ στο booking είχε  εικονίδιο για parking  τελικά συνεργάζεται με ιδιωτικό parking το οποίο το πληρώνεις έξτρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό thread, ήθελα να ρωτήσω επειδή θα ανέβω Αθήνα για 4ημερο ο δακτύλιο ισχύει για κατοίκους εκτός Αθηνών που θα μείνουν σε καταλύματα του κέντρου ;;

επισης, σκέφτομαι να μείνω εξάρχεια, ξέρετε κάποιο οικονομικό Πάρκινγκ ;; Ποιες ώρες είναι εύκολο να βρεις πάρκινγκ στους γύρω δρόμους 

Δημοσ.
  Στις 21/3/2025 στις 10:48 ΠΜ, nasos96 είπε

ο δακτύλιο ισχύει για κατοίκους εκτός Αθηνών

1.O δακτύλιος ισχύει για όλους

2. Ο δακτύλιος δεν ισχύει ΣΚ και αργίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...