Astynax Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα! Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο router για οικιακή χρήση, το οποίο θα μπορεί να διαχειριστεί εκτός σπιτιού (π.χ. από το γραφείο), και η διαχείριση να γίνεται μέσω εφαρμογής για κινητό (Android κατά προτίμηση). Ο σκοπός είναι η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του Wi-fi ενώ λείπουμε από το σπίτι, ώστε να περιορίζεται η πρόσβαση από παιδία. Επίσης το router να μην έχει πάνω κουμπί ενεργοποίησης Wi-fi (ή να μπορεί να γίνει override) για προφανείς λόγους! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
tsakfot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα! Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο router για οικιακή χρήση, το οποίο θα μπορεί να διαχειριστεί εκτός σπιτιού (π.χ. από το γραφείο), και η διαχείριση να γίνεται μέσω εφαρμογής για κινητό (Android κατά προτίμηση). Ο σκοπός είναι η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του Wi-fi ενώ λείπουμε από το σπίτι, ώστε να περιορίζεται η πρόσβαση από παιδία. Επίσης το router να μην έχει πάνω κουμπί ενεργοποίησης Wi-fi (ή να μπορεί να γίνει override) για προφανείς λόγους! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Εγώ σε ASUS RTN66U, πριν από ένα χρόνο, έβγαλε η ASUS application το οποίο κάνει remote όλα τα προαναφαιρούμενα. Ρίξε μια ματιά στα ASUS routers, καθώς το δικό μου δεν ξέρω αν παράγεται ακόμα (αγορά κάπου το 2013).
Astynax Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 εχω το asus και τα κανει αυτα Σε ευχαριστώ φίλε, αν βρεις και το όνομα μοντέλου γράψε το σε παρακαλώ! Εγώ σε ASUS RTN66U, πριν από ένα χρόνο, έβγαλε η ASUS application το οποίο κάνει remote όλα τα προαναφαιρούμενα. Ρίξε μια ματιά στα ASUS routers, καθώς το δικό μου δεν ξέρω αν παράγεται ακόμα (αγορά κάπου το 2013). OK ευχαριστώ θα το ψάξω. Μια ερώτηση ακόμα. Ξέρεις αν χρησιμοποιεί κάποιου είδους DNS service, π.χ. DynDns?
tsakfot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Σε ευχαριστώ φίλε, αν βρεις και το όνομα μοντέλου γράψε το σε παρακαλώ! OK ευχαριστώ θα το ψάξω. Μια ερώτηση ακόμα. Ξέρεις αν χρησιμοποιεί κάποιου είδους DNS service, π.χ. DynDns? εγώ έχω static, οπότε δεν το χρειάστηκα ποτέ. 99% τα σοβαρά router της ASUS υποστηρίζουν DynDNS. Προσοχή όμως ε, είναι μόνο router - δεν είναι modem το συγκεκριμένο, οπότε το έχω bridg-άρει με το modem του παρόχου που υποστηρίζει bridge mode. Κάποια είναι modem & router οπότε για πιο εύκολη συνδεσμολογία - setup ψάξε προς τα εκεί.
Astynax Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 εγώ έχω static, οπότε δεν το χρειάστηκα ποτέ. 99% τα σοβαρά router της ASUS υποστηρίζουν DynDNS. Προσοχή όμως ε, είναι μόνο router - δεν είναι modem το συγκεκριμένο, οπότε το έχω bridg-άρει με το modem του παρόχου που υποστηρίζει bridge mode. Κάποια είναι modem & router οπότε για πιο εύκολη συνδεσμολογία - setup ψάξε προς τα εκεί. Ααα μάλιστα. Θα προτιμούσα να είναι και modem, αλλά δεν είναι απαραίτητο.
slk200gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 εγω εχω αυτο ,https://www.amazon.de/gp/product/B00MMMO9M4/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1, ειναι και modem αν θελεις ρουτερ υπαρχουν πολυ πιο φτηνα,επισης σαμ modem υπαρχουν και αλλα στα 60 -70 ε που παλι υποστηριζουν αυτα που θελεις απλα δεν εχουν καποια πραγματα ,ας πουμε usb 3 ,π.χ. αυτο https://www.amazon.de/DSL-N17U-WLAN-Modemrouter-802-11n-Multi-Annex-Serverfunktion/dp/B00XMY6W08/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1507881757&sr=8-4&keywords=asus+modem, για σκετο ρουτερ μπορεις να δεις και αυτο ,https://www.amazon.de/RT-AC53-Dual-Band-802-11ac-Gigabit-AiRadar/dp/B01L1V1GJK/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1507881757&sr=8-7&keywords=asus+modem, επισης θα δεις απιστευτη αυξηση ταχυτητας ,εγω με το δικο μου ειμαι ερωτευμενος Ααα μάλιστα. Θα προτιμούσα να είναι και modem, αλλά δεν είναι απαραίτητο. παρε να ειναι και modem θα δεις απιστευτες διαφορες OK ευχαριστώ θα το ψάξω. Μια ερώτηση ακόμα. Ξέρεις αν χρησιμοποιεί κάποιου είδους DNS service, π.χ. DynDns? τα asus εχουν δικο τους dyndns και μαλιστα πολυ καλο
Astynax Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 τα asus εχουν δικο τους dyndns και μαλιστα πολυ καλο Αααα είσαι ωραίος, αυτό ήθελα! Γλυτώνεις το κόστος για static IP και το μπέρδεμα με όλα τα free DDNS services που ποτέ δεν τα συμπάθησα!
slk200gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Αααα είσαι ωραίος, αυτό ήθελα! Γλυτώνεις το κόστος για static IP και το μπέρδεμα με όλα τα free DDNS services που ποτέ δεν τα συμπάθησα! ετσι ,και εγω κατηργησα την static του οτε που δεν ηταν και φτηνη
kage Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Στα mikrotik εχεις vpn δηλ.βλεπεις ακριβως το ιδιο μενου του ρουτερ.. Ρωτα καποιον απο εδω που τα προμοταρει ή καποιο μαγαζι αν μπορει να σου σεταρει να βγαζει off το κουμπι του wifi...το στησιμο του στο σπιτι κατα 99% θα το πληρωσεις γιατι δεν παιζει να το καταφερεις. Ισως να βγει πιο φτηνα απο asus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα