GiannisDimi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Γειά σας, Έχω αγοράσει από το Public μία wireless ip camera (www.public.gr/product/perifereiaka/networking/ip-cameras/asyrmati-ip-camera-bionics-safecam-4-leyko/prod8681451pp/) την οποία προσπαθώ εδώ και μέρες να βάλω σε λειτουργία αλλά δεν κάνει connect με την εφαρμογή του κινητού. Μιλώντας με τον πάροχο του δικτύου (ΟΤΕ) μου είπαν ότι λογικά πρέπει να ανοίξω κάποια θήρα μέσα από το ρούτερ για να μπορεί να δουλέψει. Ακριβής λεπτομέρειες για το τι πρέπει να κάνω δεν ήξεραν να μου πουν. Υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος να με βοηθήσει να τη θέσω σε πλήρη λειτουργία; Ποιά είναι η διεύθυνση που κάνεις log in στο router γι πελάτες ΟΤΕ; (192.198..... δεν ξέρω πως ακριβώς είναι). Έπειτα τι θα πρέπει ακριβώς να τροποποιήσω στο διαχειριστικό που θα μου ανοίξει; Ευχαριστώ
stivi1981 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 καλημερα φιλε.σχεδον ολες αυτες οι καμερες που εχουνε εφαρμογη δικια τους δεν χρειαζετε να ανοιξεις πορτες κλπ κλπ.. αν διαβασεις στο μανιουαλ θα το αναφερει.. αν παλι σου γραφει οτι πρεπει να ανοιξεις πορτες πρεπει να μπεις μεσα στο μοντεμ και να το κανεις και μετα να φτιαξεις ddns λογαριασμο για να μπορεις να μπαινεις και απομακρυσμενα... λιγο που το εψαξα παντως η καμερα σου εχει αυτοματες ρυθμισεις κλπ κλπ οποτε ειναι πολυ ευκολο να την συνδεσεις...διαβασε τις οδηγιες της και πηγαινε βημα βημα
GiannisDimi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 καλημερα φιλε.σχεδον ολες αυτες οι καμερες που εχουνε εφαρμογη δικια τους δεν χρειαζετε να ανοιξεις πορτες κλπ κλπ.. αν διαβασεις στο μανιουαλ θα το αναφερει.. αν παλι σου γραφει οτι πρεπει να ανοιξεις πορτες πρεπει να μπεις μεσα στο μοντεμ και να το κανεις και μετα να φτιαξεις ddns λογαριασμο για να μπορεις να μπαινεις και απομακρυσμενα... λιγο που το εψαξα παντως η καμερα σου εχει αυτοματες ρυθμισεις κλπ κλπ οποτε ειναι πολυ ευκολο να την συνδεσεις...διαβασε τις οδηγιες της και πηγαινε βημα βημα Έχω ακολουθήσει όλες τις οδηγίες που αναφέρονται στο manual απλά η camera δε συνδέεται με την εφαρμογή του κινητού. ¨Ολο λέει connecting και στην πράξη δε συνδέεται. Σε ποιά διεύθυνση να μπω στο browser για να συνδεθώ στο διαχειριστικό του router και τι πρέπει να αλλάξω από εκεί μέσα; Ευχαριστώ.
kage Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δοκιμασε και με ios ή android κινητο... Μια φτηνη κινεζια πηρες αναμενομενο σκηνικο... Αν θες να την δουλεψεις μονο ασυρματα παρε κατι πιο επωνυμο...εστω foscam
GiannisDimi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δοκιμασε και με ios ή android κινητο... Μια φτηνη κινεζια πηρες αναμενομενο σκηνικο... Αν θες να την δουλεψεις μονο ασυρματα παρε κατι πιο επωνυμο...εστω foscam Έχεις κάτι καλό και οικονομικό να προτέινεις; Τη βρήκα στο public και τη θεώρησα αξιόπιστη .
mitsos00 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Όσον αφορά την Ip που ζήτησες για την διαχείριση του ρουτερ συνήθως είναι η 192.168.1.1 αλλά μπορεί να διαφέρει κιόλας. Για να το τσεκάρεις ανοίγεις την Εκτέλεση στο pc σου (RUN), πατάς cmd και πληκτρολογεις ipconfig. Στις πληροφορίες που θα σου εμφανίσει κάπου πρέπει να λέει gateway ή πύλη. Αυτή είναι. Πες μας όμως το μοντέλο του ρουτερ για παραπάνω βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα