Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Καλο κομματι" δεν μου εχει κατσει τον τρεχω στα 3.9 , στα 4 stable δεν παει με τιποτα. Απλα εχω custom υδροψηξη και μπορω να κανω ενα καλο oc. Μνημες εχω κατι gskill  δεν ειναι samsung b-die αλλα τις τρεχω στα 3066 με 15 CAS (ενω κανονικα ειναι 16CAS στα 3000). Ο φιλος δεν μπορει να παει τον 6700k πανω απο 4.6 γιατι ανεβαζει κατι 85+ και δεν μπορει με κλειστου τυπου υδροψηξη.

Και ναι 40-45 βαθμους επιανα χτες που εβλεπα το RivaTuner καθως επαιζα. Το μεγαλυτερο που εχω δει απο τοτε που πηγα τα φανακια στο 55% ητανε νομιζω 52-53 βαθμους στα benchmarks. (Μην βλεπετε τι λενε στα reviews εχουν αλλα ambient temps αυτοι και τiς βαζουν τις καρτες σε ανοιχτα test benches).

Η αληθεια ειναι παντως οτι και ο Ryzen 1700 και η 1080ti ειναι ψηλο υπερβολη για 1080p. Γι'αυτο καλυτερα 2κ αναλυση και εγω ειναι η επομενη αναβαθμηση που θα κανω.

16 cas στα 3000? Τις ίδιες με μένα έχεις στην υπογραφή μου? :-(

Δημοσ.

16 cas στα 3000? Τις ίδιες με μένα έχεις στην υπογραφή μου? :-(

Χαχαχα. Οχι τις G.skill TridentZ RGB 3000mhz 16CAS. Τις οποιες οταν τις πηρα ειχα αμφιβολιες αν θα τρεχουν εστω στα 2800 γιατι ολοι τις κραζανε στα forum.Αλλα μετα απο 4-5 μερες ψαξιματος και tinkering στο Bios καταφερα να τις τρεχω stable στα 3066 με 15 CAS και ειμαι υπερ ευχαριστημενος.

Δημοσ.

(Οποιος σου πε οτι η Asus Strix 1080ti ανεβαζει θερμοκρασιες δεν ξερει τι του γινετε της εχω δωσει +400 στην μνημη και +95 στο core εβαλα τα φανακια στο 55% απο εκει και περα αρχιζουν το θορυβο οποτε δεν αξιζει παραπανω  με το msi afterburner και τρεχει σε full load στους 40-45 βαθμους και idle τρεχει στους 25-26-27)

Μαλλον δεν ξερω τι μου γινεται τοτε. Σκεφτηκες το γεγονος οτι η 1080ti τρωει μπουκαλι απο τον επεξεργαστη σου στα 1080p και αρα δεν δουλευει στο full, και γιαυτο βγαζεις τοση χαμηλη θερμοκρασια? Λεω εγω τωρα μια ιδεα.

Δημοσ.

Μαλλον δεν ξερω τι μου γινεται τοτε. Σκεφτηκες το γεγονος οτι η 1080ti τρωει μπουκαλι απο τον επεξεργαστη σου στα 1080p και αρα δεν δουλευει στο full, και γιαυτο βγαζεις τοση χαμηλη θερμοκρασια? Λεω εγω τωρα μια ιδεα.

1ov) O φιλος που θελει να παρει την καρτα θα πεζει σε 1080p οπως και εγω πεζω σε 1080p .

2ον) Αν διαβασες προσεκτικα τα posts μου ειπα οτι η 1080τι ειναι overkill για 1080p αναλυσεις και η επομενη αναβαθμηση που κοιταω εγω προσωπικα ειναι να παω σε 1440p.

3ον) Εξαρτατε τον τιτλο , σε πολλους τιτλους η χρηση της καρτας ακομα και σε 1080p φτανει τα 95-99% χρηση συγκεκριμενα τωρα στο PUBG ναι υπαρχει σχετικο bottleneck πεζει γυρω στα 75-85 %. Αλλα ακομα και στα benchmarks που η χρηση της καρτας ειναι καρφωμενη στο 100% δεν ξεπερναει τους 56-57-58 βαθμους με τα φανακια στο 55%.

Οπως και να εχει ομως εγω προτεινω 1080TI για τον φιλτατο OP , δεν προκειτε να αλλαξει καρτα για τουλαχιστον 4 χρονια η AMD αλλωστε απετυχε να πρεσαρει την nVIDIA  στις high-end καρτες με αποτελεσμα η TI να ειναι βασιλιας για αρκετο καιρο ακομα. Αν διαβασουμε και τις φημες σχετικα με τις 2080 κλπ κλπ κλπ καρτες θα ειναι βασισμενες στο ιδιο τσιπακι με την 10 σειρα. Επισης ειναι και ασφαλης σε περιπτωση που θα θελησει μετεπειτα να κανει μια αναβαθμηση στην οθονη του και να παει σε μεγαλυτερες αναλυσεις οπως ειπε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...